QUOTE(Natalja200710 @ 2009 10 25, 14:45)
Bruknės savo sultyse
Ingredientai:
* Bruknės, 1 kilogramas
* Cukrus, pagal skonį
Gaminimas:
Bruknes nuplaukite, pusė jų supilkite į stiklainius. Iš kitos pusės uogų išspauskite sultis, užvirkite jas, pasaldinkite pagal skonį ir užpilkite ant bruknių. Stiklainius su uždėtais (neuždarytais) dangteliais kaitinkite verdančio vandens puode 15 min., po to užsukite dangteliu.
Aš taip gaminau, labai patiko, o receptas buvo paimtas iš www.visireceptai.lt
Ingredientai:
* Bruknės, 1 kilogramas
* Cukrus, pagal skonį
Gaminimas:
Bruknes nuplaukite, pusė jų supilkite į stiklainius. Iš kitos pusės uogų išspauskite sultis, užvirkite jas, pasaldinkite pagal skonį ir užpilkite ant bruknių. Stiklainius su uždėtais (neuždarytais) dangteliais kaitinkite verdančio vandens puode 15 min., po to užsukite dangteliu.
Aš taip gaminau, labai patiko, o receptas buvo paimtas iš www.visireceptai.lt
As taipogi panasiai darau tik iimetu sakele vaniles ansties
Man si uogiene nepamainoma kaip padazas (vistienos)