Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(KasYra @ 2008 09 22, 09:22)
Sveikos. Sy savaitgali sventem vestuves sodyboj "Šaulys" esancioj uz Klaipedos apie 20km. Na ka galiu apie ja pasakyti, siaip sodyba normali, bet minusas toks, jog laipioti y virsu uzgerusiems (ar net gerai prigerusiems, kai kam net ir blaiviems) gana sunku, laiptai labai nepatogus. O virsuj buvo miegamos vietos ir WC. Valgymo salej vietos pakako, o vat sokimo sale truputi mazoka. Na jei vienu metu soka kokie 10 zmoniu, tai jau sale ir pilna gaunasi doh.gif 
Jei reiktu sia sodyba ivertinti balais nuo 1 iki 10, tai ivertinciau 8 ax.gif 
Na bet dar neaisku kiek kainavo jiems ta sodyba, jeigu pigiai, tai tada gal ir nieko g.gif

siais metais dviem dienom tos sodybos (Saulio) kaina apie 160-200 lt vienam zmogui, kitais 250-280.... Cia as jau spejau kainu pasidomet...
Atsakyti
Kazkuri mergaite sake , kad vaziavo si savaitgali apziuret Linelio? kazin kaip sekesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 09 22, 11:59)
Kazkuri mergaite sake , kad vaziavo si savaitgali apziuret Linelio? kazin kaip sekesi?  g.gif

As ta mergaite ax.gif na labai ten grazu,viskas man galima sakyti patiko.Kaina tokia 300lt zmogui,cia mano planuotojos sugebejo nusidereti.O siaip as zinau,kad 350 lt zmogui ten praso. I ta kaina ieina pirma diena, karstas, salti patiekalai, alaus stalas, alkoholis,bet alkoholio ir savo reiks dapirkt.O kita diena sriuba ir pietus,pirtis ir baseinas, linelio teritorijoje gali buti iki 15-16val., paskui uz kiekviena valanda reiks primoketi, tai manau pagal musu lietuvoje kosmines kainas tai cia labai normalu.Jei dar kas duomina tai klausk. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2008 09 22, 07:22)
Sveikos. Sy savaitgali sventem vestuves sodyboj "Šaulys" esancioj uz Klaipedos apie 20km. Na ka galiu apie ja pasakyti, siaip sodyba normali, bet minusas toks, jog laipioti y virsu uzgerusiems (ar net gerai prigerusiems, kai kam net ir blaiviems) gana sunku, laiptai labai nepatogus. O virsuj buvo miegamos vietos ir WC. Valgymo salej vietos pakako, o vat sokimo sale truputi mazoka. Na jei vienu metu soka kokie 10 zmoniu, tai jau sale ir pilna gaunasi doh.gif 
Jei reiktu sia sodyba ivertinti balais nuo 1 iki 10, tai ivertinciau 8 ax.gif 
Na bet dar neaisku kiek kainavo jiems ta sodyba, jeigu pigiai, tai tada gal ir nieko g.gif

O dabar galvoju, gal ten ta Šaulio sodyba kitoj pusej yra, o mes kitoj sodyboj buvom g.gif doh.gif Nes internete suradau kaip atrodo Šaulio sodyba, tai visai nepanasi y ta kur as buvau doh.gif Matyt sumaisiau blush2.gif
Beja, ten jie turejo savo seimininkes atsiveze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džudzi @ 2008 09 22, 13:18)
As ta mergaite  ax.gif  na labai ten grazu,viskas man galima sakyti patiko.Kaina tokia 300lt zmogui,cia mano planuotojos sugebejo nusidereti.O siaip as zinau,kad 350 lt zmogui ten praso. I ta kaina ieina pirma diena, karstas, salti patiekalai, alaus stalas, alkoholis,bet alkoholio ir savo reiks dapirkt.O kita diena sriuba ir pietus,pirtis ir baseinas, linelio teritorijoje gali buti iki 15-16val., paskui uz kiekviena valanda reiks primoketi, tai manau pagal musu lietuvoje kosmines kainas tai cia labai normalu.Jei dar kas duomina tai klausk.  smile.gif

aiskutis ...na mums sake 300lt kitu metu geguzei, ir buvimas kita diena iki 13 val.... g.gif idomu kaip ten su tuo alkoholiu, jauciu duoda tiek sudeda pirmam kartui ant stalo...o paskui turbut sava det reikia smile.gif
ten grazu laba, bet man per brangu....
o uz puosima sales reik papildomai moket ar kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 09 22, 14:22)
aiskutis ...na mums sake 300lt kitu metu geguzei, ir buvimas kita diena iki 13 val.... g.gif  idomu kaip ten su tuo alkoholiu, jauciu duoda tiek sudeda pirmam kartui ant stalo...o paskui turbut sava det reikia smile.gif
ten grazu laba, bet man per brangu....
o uz puosima sales reik papildomai moket ar kaip ten?

jie su alkoholiu skaiciuoja taip, 1 butelis degtines, 1 butelis brendzio, 1 butelis vyno ir 1 butelis sampano 10 zmoniu.
O sale puos man planuotojos, tai nzn kaip ten. ax.gif
Atsakyti
As irgi buvau Linelyje. tai kaina geguzes mensi sake apie 300 lt ir viskas ieina kas buvo anksciau isvardyta.
O tu kuriam menesiui planuoji?
Kiek zinau uz papuosimus tai tikrai nereikia papildomai moket.
Atsakyti
QUOTE(krapyte @ 2008 09 22, 17:17)
As irgi buvau Linelyje. tai kaina geguzes mensi sake apie 300 lt ir viskas ieina kas buvo anksciau isvardyta.
O tu kuriam menesiui planuoji?
Kiek zinau uz papuosimus tai tikrai nereikia papildomai moket.

Na as prie dvi savaites kalbejau su Lineliu ir kaina buvo 350, nes jie planuoja po nauju metu viska branginti g.gif
Kiek as zinau, niekas nemokamai nepuosia.
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 09 08, 00:06)
Aga žinau aš tą vietelę, ir tik iš tolo mačiau. Reikės pasidomėt labiau wink.gif Gal yra žinančių tos vietos pavadinimą?  ax.gif

Jei gerai supratau tai kalba eina apie šią vietą Kintai. Na kiek esu girdėjusi, tai maistas nekoks ir jo mažai pas juos būna.
Atsakyti
Labukas, neseniai buvau "Ablingos" sodyboj draugu vestuvese. Tai man super tuper ir maistas, ir aplinka, ir aptarnavimas. Ir miegamieji yra, zodziu viskas ko reikia atsvesti vestuves. Gal kam prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmaryte @ 2008 09 22, 22:00)
Na as prie dvi savaites kalbejau su Lineliu ir kaina buvo 350, nes jie planuoja po nauju metu viska branginti g.gif

Labai jau viskas keista. Jei siais metais 250 uz zmogu tai 20 proc panrangimas kitiems metams nemanau kad mazas yra. Nu aisku cia jiems spresti.
O is kur jus zinot kad nemokamai nepuosia? o gal musu savokos puosimo yra skirtingos smile.gif As puosima turiu omeny tai staltieses sventiskos, kedes graziai aprengtos. smile.gif
O jei del geliu ar siaip balionu ar kitu dekoraciju saleje tai tikrai jie taip nedaro uz ta pacia kaina. Cia jau atskirai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmaryte @ 2008 09 22, 20:00)

Sveikos! mirksiukas.gif
Mes irgi uzsakem Lineli 2009 metu rugpjucio menesiui, mums pasake kaina 300lt zmogui, labai jau didelis pabrangimas butu nuo 250 iki 350lt g.gif
Atsakyti