Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Džudzi @ 2008 09 19, 09:22)
Sveikos,gal galyte pasakyti ka nors apie "Lineli",nes zadu ten vestuves savo kelti? smile.gif

man ten be galo grazu, o jau rezervavai? kiek sutarete kaina?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 09 19, 11:52)
man ten be galo grazu, o jau rezervavai? kiek sutarete kaina?

Niu jo jau si savaitgali vaziuosiu apziureti,del kainos dar tiksliai nezinau po savaitgalio jei duomina galiu parasyti.O kaip ten aptarnavimas ir su maistu nezinai?
Atsakyti
As kita savaitgali ten svesiu drauges vestuves, tai galesiu parasyti atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 09 19, 13:53)
As kita savaitgali ten svesiu drauges vestuves, tai galesiu parasyti atsiliepimus mirksiukas.gif

aha labai buciau dekingai ir lauksiu tavo atsiliepimu. smile.gif
Atsakyti
labutis visoms wink.gif

gal kas svente vestuves sodyboj "Kastonas" (cia tas kur arciau klaipedos)? Kiek internete ziurejau tai nelabai daug yra apie ta sodyba g.gif o ju saite yra tik sales nuotraukos sad.gif gal kas kiemo nuotrauku turit, ar siaip gali papasakot. Neturiu galimybes dabai pati nuvaziuot ir paziuret nes esu uzsenyje doh.gif

Ir dar, radau cia viena sodyba internete. Irgi nelabai ka rasi apie ja, ir tik trys nuotraukos doh.gif zinau kad tik labai nauja sodyba: "Lekeme". Gal kak ka yra girdejas?
Atsakyti
vat lekeme
Atsakyti
[quote=krikstole,2008 09 19, 15:34]
vat lekeme

aciu labai krikstole thumbup.gif atrodo neblogai, tikrai matosi kad nauja, bet paziurejus i sales dydi, tai 60 zmoniu gal ir netilps, arba labai mazai bus vietos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2008 09 19, 18:25)
aciu labai krikstole  thumbup.gif  atrodo neblogai, tikrai matosi kad nauja, bet paziurejus i sales dydi, tai 60 zmoniu gal ir netilps, arba labai mazai bus vietos  unsure.gif

manau tilptu...bet man pati ta sale tokia salta, del to man nelabai patiko, kitoje pusje dar yra toks bariukas, kaip kavinese... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 09 19, 17:55)
manau tilptu...bet man pati ta sale tokia salta, del to man nelabai patiko, kitoje pusje dar yra toks bariukas, kaip kavinese... rolleyes.gif

sale papuosti galima ax.gif tiesiog MB kazkaip labaj jau nori sitos sodybos, nes ir pirtis ir kubilas is mazas tvenkynis yra. Kainos irgi nesikandzioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džudzi @ 2008 09 19, 09:22)
Sveikos,gal galyte pasakyti ka nors apie "Lineli",nes zadu ten vestuves savo kelti? smile.gif

Sveikute,
mes linelyje pries 2 metus sventem pusbrolio vestuves. Tai aplinka super, kambariukai tikrai geri. Viskam butu puiku, tik vienas minusas tai yra maistas. Visu pirma jo ant stalo buvo mazai ir dar nelabai skanu blush2.gif
Na bet cia tik mano nuomone, gal jau kas ir pasikeite per tiek laiko, tik perspeti norejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babypink @ 2008 09 21, 12:25)
Sveikute,
mes linelyje pries 2 metus sventem pusbrolio vestuves. Tai aplinka super, kambariukai tikrai geri. Viskam butu puiku, tik vienas minusas tai yra maistas. Visu pirma jo ant stalo buvo mazai ir dar nelabai skanu blush2.gif
Na bet cia tik mano nuomone, gal jau kas ir pasikeite per tiek laiko, tik perspeti norejau blush2.gif

Dekui uz perspejima,reiks atkreipti demesi i tai smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Sy savaitgali sventem vestuves sodyboj "Šaulys" esancioj uz Klaipedos apie 20km. Na ka galiu apie ja pasakyti, siaip sodyba normali, bet minusas toks, jog laipioti y virsu uzgerusiems (ar net gerai prigerusiems, kai kam net ir blaiviems) gana sunku, laiptai labai nepatogus. O virsuj buvo miegamos vietos ir WC. Valgymo salej vietos pakako, o vat sokimo sale truputi mazoka. Na jei vienu metu soka kokie 10 zmoniu, tai jau sale ir pilna gaunasi doh.gif
Jei reiktu sia sodyba ivertinti balais nuo 1 iki 10, tai ivertinciau 8 ax.gif
Na bet dar neaisku kiek kainavo jiems ta sodyba, jeigu pigiai, tai tada gal ir nieko g.gif
Atsakyti