Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(indreY @ 2008 09 05, 11:24)
Gavau smile.gif Labai dekui , turbut rupesciu per akis. Na va radom ir mes jau vietike, esu patenkinta ir aciu uz patarimus visoms smile.gif

o kur radot? smile.gif na rupesčių tai tikrai nemažai, bet jau viskas į pabaigą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krapyte @ 2008 09 05, 09:39)
O kaip pats maistas?  Ar skanus? O gal zinote ar kedziu papuosimai buvo mokami?

Buvo skanu nieko iskirtinio. Na nebent tai, kas megsta zuvi ,tai ji is salia tvenkiniu esanciu pagauta
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal žinot kokią vietelę prie Kuršių marių ar jūros, kurioje tilptų ~80 žmonių (pavalgyt ir pernakvot) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 09 06, 15:46)
Sveikos  smile.gif  Gal žinot kokią vietelę prie Kuršių marių ar jūros, kurioje tilptų ~80 žmonių (pavalgyt ir pernakvot)  4u.gif

Na gal ventaine Ventej( jie turi ir savo internetine svetaine, paskui Kintuose yra nameliukai miske, bet jie neturi jokios virtuves (nebent seimininkes smadyti). Tiesa nezinau ar jie sale turi sitiek sveciu sutalpint. O kaip minge? Ten yra kazkoks restoranas, gal ir nakvyne gali pasirupinti
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 09 06, 17:32)
Na gal ventaine Ventej( jie turi ir savo internetine svetaine, paskui Kintuose yra nameliukai miske, bet jie neturi jokios virtuves (nebent seimininkes smadyti). Tiesa nezinau ar jie sale turi sitiek sveciu sutalpint. O kaip minge? Ten yra kazkoks restoranas, gal ir nakvyne gali pasirupinti

Ventainėj patys prieš metus savo vestuves darėm mirksiukas.gif Tai ten tikrai niekaip 80 žmonių netilptų g.gif pas mus buvo 40 tai salė buvo kaip tik, bet daugiau tai nelabai tilptų doh.gif šiaip tikrai šauni vieta smile.gif Aj beje jie tik nuo rudens vestuves daro..gal vasarą ir taip gerai jiem smile.gif
O dėl kitų vietų pasidomėsim wink.gif Nors Mingėj manau ten tik restoranas, nors ką aš čia spėlioju smile.gif ax.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 09 06, 21:28)
Ventainėj patys prieš metus savo vestuves darėm  mirksiukas.gif Tai ten tikrai niekaip 80 žmonių netilptų  g.gif pas mus buvo 40 tai salė buvo kaip tik, bet daugiau tai nelabai tilptų  doh.gif šiaip tikrai šauni vieta  smile.gif Aj beje jie tik nuo rudens vestuves daro..gal vasarą ir taip gerai jiem smile.gif
O dėl kitų vietų pasidomėsim wink.gif Nors Mingėj manau ten tik restoranas, nors ką aš čia spėlioju  smile.gif  ax.gif  Ačiū labai  4u.gif

Mingej prisiminiau del to kad sesuo buvo veselej kurioj zmoniu buvo 120. Bet kiek atsimenu ten svediskas stalas buvo tik klausimas del nakvynes. Na nebent galim aplinkiniu nuomuojanciu kambarius uzklausti gal vietos atsirastu.
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 09 06, 20:28)
Ventainėj patys prieš metus savo vestuves darėm  mirksiukas.gif Tai ten tikrai niekaip 80 žmonių netilptų  g.gif pas mus buvo 40 tai salė buvo kaip tik, bet daugiau tai nelabai tilptų  doh.gif šiaip tikrai šauni vieta  smile.gif Aj beje jie tik nuo rudens vestuves daro..gal vasarą ir taip gerai jiem smile.gif
O dėl kitų vietų pasidomėsim wink.gif Nors Mingėj manau ten tik restoranas, nors ką aš čia spėlioju  smile.gif  ax.gif  Ačiū labai  4u.gif

Ventainej esu buvusi keleta kartu, jie vasara dirba su turistai, arba savaitgaliais organizuoja sventes imonems. Gal todel vestuvininkams siulo tik "nesezona" smile.gif
O vaziuojant i Minge yra kazkoks restoranas su namais nakvynei, panasiai ale Karpyne, ar kaip vadinasi... Nedavaziavus tilto pries pat posuki i Minge (desine) reikia sukti i kaire. Tikrai zinau kad ten maitina ir apnakvyndina, bet koks zmoniu kiekis - nezinau.... ax.gif

Gal kas skambinot i Lineli, ar jau uzsakineja juos kitai vasarai...? Mes kita menesi zadam vaziuot ieskot sventimo vietos, galvoju ar ne per velai.... g.gif
Nenorim kaimo... noris "ale" kulturingiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nergira @ 2008 09 07, 10:44)
Gal kas skambinot i Lineli, ar jau uzsakineja juos kitai vasarai...? Mes kita menesi zadam vaziuot ieskot sventimo vietos, galvoju ar ne per velai....  g.gif
Nenorim kaimo... noris "ale" kulturingiau  biggrin.gif

skambinom, kitiems metams liepai ir rugpjuciui sake, kad vietu jau nera.... kadangi mes norim geguze tai butu, bet man ten per brangu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nergira @ 2008 09 07, 10:44)

O vaziuojant i Minge yra kazkoks restoranas su namais nakvynei, panasiai ale Karpyne, ar kaip vadinasi... Nedavaziavus tilto pries pat posuki i Minge (desine) reikia sukti i kaire. Tikrai zinau kad ten maitina ir apnakvyndina, bet koks zmoniu kiekis - nezinau....  ax.gif

Aga žinau aš tą vietelę, ir tik iš tolo mačiau. Reikės pasidomėt labiau wink.gif Gal yra žinančių tos vietos pavadinimą? ax.gif
Atsakyti
Radau dar viena vieta, kur galima svesti vestuves Klaipedoje, stai cia ju puslapio nuoroda: http://www.namukas.l.../?menu=9&type=1
Atsakyti
drinks_cheers.gif Visos Jus cia su dideliais ir mazais rupesteliais. As katik dalyvavau vestuvese kurios vyko RUGPIENIU KAIME,grazi aplinka, maistas skanus, aptarnavimas superr.Miegojom kaip ponai vargo nematem, badu nemirem, pirtyje lepinomes. Tik beda ta kad ten jau visos vietos iki spalio uzimtos.Kas noretu ten svesti savo vestuves puiki vieta.O jai ka tai as esu samdoma svocia mirksiukas.gif
Atsakyti
puiki vieta Karaliskio sodyba, nesenai ten atsventele vestuves smile.gif
http://www.atostogos...ska/rezultatai/
Atsakyti