Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(MSZ @ 2008 09 01, 20:32)
Vilkenu maluna apziurejom kazkuri savaitgali, tai iskart nepatiko,o va ta kita vieta - kavine "viesulas" ir mes mastom, tik gaila, neiejom i vidu, nes buvo uzimta - ruosesi sventei... apie ja esu geru atsiliepimu girdejus... 4u.gif

Juo Vilkenu malunas irgi neapatiko ir man, mes vakariene darysim viesule. ten maistas man patiko.

Dar nebloga viecike yra Gandro lizdas berots vadinas prie kintu tvenkiniu.Ji randas stai cia
Atsakyti
Vestuves dar tik po metu, bet viska planuojam darbar. Gal galit kas padeti su atsventimo vieta? Gal esat buvusi kuri labai grazioj vietoj ir sventet drauges ar savo vestuves? Busiu labai dekinga, nes visa interneta islandziojom ir tera tik pora tinkamu vietu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2008 09 03, 12:59)
Vestuves dar tik po metu, bet viska planuojam darbar. Gal galit kas padeti su atsventimo vieta? Gal esat buvusi kuri labai grazioj vietoj ir sventet drauges ar savo vestuves? Busiu labai dekinga, nes visa interneta islandziojom ir tera tik pora tinkamu vietu... verysad.gif

Tokių temų kur švęsti vestuves yra daug, paieškok ten.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 09 03, 14:04)
Tokių temų kur švęsti vestuves yra daug, paieškok ten.

Tai, kad ten senu met, maniau gal kas keiciasi ax.gif
Atsakyti
Nemanau, kad senas sodybas sugriauna tongue.gif
Tereikia paieškoti, tikrai yra čia SM surašyta daug vietų cool.gif ir dar pagal rajonus net wink.gif
Atsakyti
www.edvinopirtele.lt
Atsakyti

na visų pirma suplanuokit kiek pinigų galit skirti vietai, nes viskas priklauso nuo kainos smile.gif o vietų tai tikrai labai gražių yra, esu pati dalyvausi vestuvėse akmeninėje rezidencijoje, A&V sodyboje pikėliškėse, Kernavės Bajorynėje (šioje ir mes švęsime). Manau tikrai pasirinkimas yra labai didelis smile.gifo kai vestuvės tik už metų tai tikrai rasit smile.gif
Atsakyti

Nezinau kokiame rajone ieskai, bet www.karviodvaras.lt thumbup.gif Viskas ko reikia graziai sventei smile.gif Kiek zinau, labai populiarus, todel reiketu rezervuoti is anksto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimute77: 04 rugsėjo 2008 - 10:07
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 04, 12:04)
na visų pirma suplanuokit kiek pinigų galit skirti vietai, nes viskas priklauso nuo kainos smile.gif o vietų tai tikrai labai gražių yra, esu pati dalyvausi vestuvėse akmeninėje rezidencijoje, A&V sodyboje pikėliškėse, Kernavės Bajorynėje (šioje ir mes švęsime). Manau tikrai pasirinkimas yra labai didelis smile.gifo kai vestuvės tik už metų tai tikrai rasit smile.gif

Labai Jums dekui smile.gif Geru vetsuviu Jums smile.gif Beje gal siek tiek galit papasakoti kaip ten kas pas jus? na ar yra vedejai , kokia muzika ir pan...smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip pats maistas? Ar skanus? O gal zinote ar kedziu papuosimai buvo mokami?

QUOTE(lotute @ 2008 08 08, 09:50)
o kas domina?
Pries 2 metus vyro pusbrolis su zmona ten kele vestuves, sveciu buvo 70, vietos nemazai, kambariai super, aptarnavimas neblogas, jeigu neskaitant antros dienos, kiek dingo maisto ir degtines  blink.gif

Papildyta:
Ar yra dar kas sventes viesbutyje Linelis?
Labai butu idomu sizinoti ir daugiau nuomoniu.
O galbut kas nors zinote tokias panasiais patalapas arciau Klaipedos.
Sveciu planuoja but 70 tai labai sunku ka nors erdvaus ir atrasti.
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2008 09 04, 11:08)
Labai Jums dekui smile.gif Geru vetsuviu Jums smile.gif Beje gal siek tiek galit papasakoti kaip ten kas pas jus? na ar yra vedejai , kokia muzika ir pan...smile.gif mirksiukas.gif

parašiau į AŽ.
Atsakyti
Gavau smile.gif Labai dekui , turbut rupesciu per akis. Na va radom ir mes jau vietike, esu patenkinta ir aciu uz patarimus visoms smile.gif
Atsakyti