Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

man žiauriai patiko Majorų sodyba šalia Klp,gražu,jauku wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,nakvynei vietos daug,pirtelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2008 06 08, 16:24)
man žiauriai patiko Majorų sodyba šalia Klp,gražu,jauku  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,nakvynei vietos daug,pirtelė thumbup.gif

o man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 05 21, 20:29)
as biski diskutavau su ja apie ju torta, prasiau kad nedarytu man klasikiniu papuosimu.. liko nepatenkinta, nezinau kaip cia bus su ja. sako tai torta tada galit patys atsivezt, nes mano prasymas jiems per sunkus pasirode. manau sakocius leis. o del saldumynu kitu tai nzn, bet ir nemanau kad reikes  smile.gif

SVEIKINU sukurus seima!!!!!

Neblestancios meiles, kuo didziausios laimes ir vaikuciu pabiruciu wub.gif

Kokie ispudziai? Gal trumpai papasakotum.. Labai jau smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilinga @ 2008 06 09, 22:14)
SVEIKINU sukurus seima!!!!!

Neblestancios meiles, kuo didziausios laimes ir vaikuciu pabiruciu  wub.gif 

Kokie ispudziai? Gal trumpai papasakotum.. Labai jau smalsu  ax.gif

aciu 4u.gif

vestuves buvo tokios kokiu norejom-ne tradicines, be pirsliu, be tradiciju visu, vieno vakaro, zodziu greitos ir linksmos tongue.gif

tik va buvau per jas pagalvojus ir apie tave.... neatsimenu dabar kada tiksliai tavo bus ir kiek zmoniu. nes ten taip tvanku buvo kad neimanoma, o musu buvo tik 25!!!! wacko.gif jei turi klausimi rasyk, atsakyisu i visus mergaite wink.gif
Atsakyti
Labas visiems.
Noreciau paklaust gal kas galetu patart kokios grazios vietos ar ka galima butu suveikt. Svesim treciadieni ir busim tik 5-7 , bet nuvazuot susirasit ir atsisest kokiam bariuke nesinori tai vat ir noreciau jusu paklaust gal kas ka patars. Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2008 06 08, 17:24)
man žiauriai patiko Majorų sodyba šalia Klp,gražu,jauku  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,nakvynei vietos daug,pirtelė thumbup.gif

O kokios nuomos kainos toje Majorų sodyboj?
Atsakyti
Sveikos jaunosios! Esu naujoke jusu puslapelyje, bet ruosiuosi teketi, tad labai labai praverstu jusu patarimai ax.gif

annaa, turbut negrazu klausti, bet kiek is viso atsiejo tavo vestuves? As noriu irgi be jokiu tradiciju, pirsliu, vieno vakaro, bet visiskai neisivaizduoju, kiek mums su brangiausiuoju tai atsieitu.. Galvojam, gal laukti dar ne kitos, o dar kitos vasaros.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2008 06 26, 00:43)
Sveikos jaunosios! Esu naujoke jusu puslapelyje, bet ruosiuosi teketi, tad labai labai praverstu jusu patarimai  ax.gif

annaa, turbut negrazu klausti, bet kiek is viso atsiejo tavo vestuves? As noriu irgi be jokiu tradiciju, pirsliu, vieno vakaro, bet visiskai neisivaizduoju, kiek mums su brangiausiuoju tai atsieitu.. Galvojam, gal laukti dar ne kitos, o dar kitos vasaros..  unsure.gif

nepastebejau, kad kainos krenta schmoll.gif
zinok jei taip lauksit, tai manau jums vestuves atsieis trigubai brangiau, nei dabar.
tikrai galiu pasakyt, kad fotografu, operatoriu, maisto kainos uzsakinejant spalio 2007m zymiai sliriasi nuo kainu, uzsakinejant balandi/geguzi 2008 m mirksiukas.gif
tai kad gerai pagalvokit 4u.gif
Atsakyti
Tai vat, kad nekrenta, o kyla.. Nezinom, ar isiteksim i savo turima suma, ar dar pora meteliu pataupyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 09 05, 17:45)
na ir dar domina VILKENU MALUNAS - drauge kele ten vestuves bet as negalejau dalyvauti, tik maciau nuotraukas - na tikrai neblogos, tik gal truputi apytamse aplinka - na nebent nuotraukos tokios

abi sios vietos man  schmoll.gif  del Parko viesbucio tikrai sutinku su tavim. o Vilkenu malune tikrai tamsu net diena, ir taip pat tokia a la sovietine aplinka restorane doh.gif
teko buti VILKENU MALUNE --- fui fui fui ---vienas pliusas - grazi aplinka (lauke...)...taciau aptarnavimas - super prastas, o ir maistas - tikrai neypatingas...
antra diena jaunimas susimetem i masinas ir isvaziavom i sveksna...ten dvaro papedej yra kavine (pavadinimo nepamenu doh.gif ) tai buvo "apake" nuo kainu, maisto skanumo, aptarnavimo gerumo...

Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2008 04 01, 15:10)
Vestuvių nešvenčiau, bet šventėm naujus metus ir krikštynas. Tikrai nerekomenduoju 1. dėl maisto 2. dėl administratoriaus pažadų ir melavimo.
Maistas tai tikrai neskanus, atšalęs ir pasęnes. Per naujus metus antrą dieną užsisakėm kopūstienę, sumokėjom. Atėjo rytas pasakė, kad neužsisakėm, ką ten besiaiškinsi. O per krikštynas Morenoje mano uošviene tai apturėjo gėdą. Administaratorius pasakė, kadangi mūsų didelė kompanija, jam didelis pelnas tai jis duos kelis nemokamus kambarius permiegoti. Tai uošvienė prisikvietė svečių iš kitų miestų, papaskojo, kad jie miegos viešbutyje prie jūros. Svečiams atvažiavus jis pareiškė, kad už kambarius reikia papildomai mokėti po 200Lt už 1. Tai paskutinę minutę suguldėm svečius kas kur į namus (ne prie jūros). O svečiai pagalvojo, kad pasikvietėm o po to pinigų nebeturim apnakvindint...Nu ir gėda... schmoll.gif

oi, is MORENOS - tik niurus prisiminimai - sventemem ten drauges vestuves - nedidele 20 zmoniu kompanija -- tai vieni jau baiginedavo maista, o kiti - dar laukdavo...o kai pateike salta karsta patiekala - truko liudininku kantrybe...
administratoriaus ir barmenu elgesys- baisus...visur jie teisus... g.gif g.gif
tikrai nerekomenduociau sios vietos...
Papildyta:
QUOTE(Cerecita @ 2008 04 10, 22:41)
aciu uz palaikyma  drinks_cheers.gif
nes as jau baigiu nusikankint, niekaip negalim apsisprest kur mums bus geriau  doh.gif

siulau nuvaziuoti koki sestadieni, paziureti,kaip Jus aptarnaus -- tada bus aisku, ar Jus tai tenkina...
ir maisto uzsisakykit panasaus... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cerecita @ 2008 06 05, 16:36)
Vynine, Navalis  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai sauni vietele
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2008 06 26, 00:43)
Sveikos jaunosios! Esu naujoke jusu puslapelyje, bet ruosiuosi teketi, tad labai labai praverstu jusu patarimai  ax.gif

annaa, turbut negrazu klausti, bet kiek is viso atsiejo tavo vestuves? As noriu irgi be jokiu tradiciju, pirsliu, vieno vakaro, bet visiskai neisivaizduoju, kiek mums su brangiausiuoju tai atsieitu.. Galvojam, gal laukti dar ne kitos, o dar kitos vasaros..  unsure.gif

tikslios sumos nepaskysiu, nes neskaiciavom, neverta-nieko nebepakeisim smile.gif

i planuota suma neitilpom, o planavom 20.000tukst... iki 30.000tukst. gavos, aiskui galima kai kur ir taupyt, bet kai pradedi skaiciuot ir dejuot kad noriu to, bet negaliu, tada sau svente gadini doh.gif

geriau jau neskaiciuot jei leidzia galimybes, aisku viskas proto ribose wink.gif
Atsakyti
O gal kas zinote kas isnuomoja TIK sale vestuvems BE APTARNAVIMO Klaipedos rajone? Kur butu galima atsivezti savo seimininkes.
Atsakyti