As turiu vireja, kuri pati viena gali suruosti vestuves, be pagalbiniu, na zinoma, jei ten virtuves salygos prastos, tai jau reiketu pagalinio. O kaina 17 lt nuo zmogaus. Jei domina, galiu parasyti tel. nr
Aciukas uz pagalba, bet jau radau 2 geras tetules, kurios imsis musu vestuviu.. Bet, manau, kitoms butu idomu suzinoti telefoniuka
sveikute TILINGA
kaip sekas pasiruosimas vestuvems? kaip "vienkiemis"?
kaip sekas pasiruosimas vestuvems? kaip "vienkiemis"?
Sveikute, Anna
Kol kas pasiruosimas laikinai sustabdytas, nes pirmenybe kol kas mokslams- magistriniui..
O kaip tau? ziuriu, labai nedaug jau beliko.. Susiderinot meniu? O jus be nakvynes imat? Kaip planuojat su sveciu isveziojimu?
Kol kas pasiruosimas laikinai sustabdytas, nes pirmenybe kol kas mokslams- magistriniui..
O kaip tau? ziuriu, labai nedaug jau beliko.. Susiderinot meniu? O jus be nakvynes imat? Kaip planuojat su sveciu isveziojimu?
QUOTE(Tilinga @ 2008 05 20, 00:27)
Sveikute, Anna
aga liko visai nedaug man si savaite iskaitu savaite, dabar tik baigiau darba rasyti, tuoj einu i lova, tik galvoju ar verta
buvau si sestadieni pakalbet, sudet taskus visus - tik susinervinau, ka buvo zadejus pirmo susitiko metu, viska neigia neturejau net noro gincytis. ir jau taip nosi riecia, tai ka as zinau.... "pas mus viskas gerai, skanu,grazu, niekas jokiu priekaistu neduoda ir t.t"
be nakvynes musu sveciai, bet ne mes musu vestuves tik vieno vakaro... visi is netoli, toliausiai tai 30km. kazkaip susikoperuosim del tu miegojimu.
QUOTE(annaa @ 2008 05 20, 03:02)
aga liko visai nedaug man si savaite iskaitu savaite, dabar tik baigiau darba rasyti, tuoj einu i lova, tik galvoju ar verta
buvau si sestadieni pakalbet, sudet taskus visus - tik susinervinau, ka buvo zadejus pirmo susitiko metu, viska neigia neturejau net noro gincytis. ir jau taip nosi riecia, tai ka as zinau.... "pas mus viskas gerai, skanu,grazu, niekas jokiu priekaistu neduoda ir t.t"
be nakvynes musu sveciai, bet ne mes musu vestuves tik vieno vakaro... visi is netoli, toliausiai tai 30km. kazkaip susikoperuosim del tu miegojimu.
O tai ka ji buvo zadejusi ir nebeleido daryt? Mums sake, kad praktiskai visa salotu meniu ir kiekius galesime keisti. Tai tikiuosi, kad taip ir bus..
Musu vestuves irgi vieno vakaro, visi sveciai vaziuos namulio, o mes liksime ten..
Niu, tikiuosi, kad tavo nuotaikos labai nesugadino! Viskas bus gerai, pamatysi!!!
Laikykis! Man labai pazistamas bemiegiu naktu skonis...
del meniu tai viskas tinka, mazi pakeitimai, taciau ne esminiai.
pradzioje sake tokius dalykus kaip: alkoholis, vaisiai ir saldumynai, galesime patys nusiprkt ar papildyt. dabar jau tik alkoholis... nepatenkinta kad atsisakeme vyno visai. na bet ir mes turime teise rinktis manau
is kurio miesto esi? ir kur lankei paskaitas ?
pradzioje sake tokius dalykus kaip: alkoholis, vaisiai ir saldumynai, galesime patys nusiprkt ar papildyt. dabar jau tik alkoholis... nepatenkinta kad atsisakeme vyno visai. na bet ir mes turime teise rinktis manau
is kurio miesto esi? ir kur lankei paskaitas ?
As Vilniuj Kol kas paskaiteliu dar nelankem, su studijomis vakarai visi buvo uzimti, bet jau planuojame pradeti..
O ka?
Tai is saldumynu, pavyzdziui, net kokiu sakociu negalima? Arba dar torta? Niu, reikes kalbetis su ja.. Tikrai manau, kad ten pakankamai brangiai viskas kainuoja, tai del tokiu dalyku kaip saldumynai, tikrai neturetu priekaistaut
O ka?
Tai is saldumynu, pavyzdziui, net kokiu sakociu negalima? Arba dar torta? Niu, reikes kalbetis su ja.. Tikrai manau, kad ten pakankamai brangiai viskas kainuoja, tai del tokiu dalyku kaip saldumynai, tikrai neturetu priekaistaut
QUOTE(Tilinga @ 2008 05 20, 13:51)
As Vilniuj Kol kas paskaiteliu dar nelankem, su studijomis vakarai visi buvo uzimti, bet jau planuojame pradeti..
O ka?
O ka?
as biski diskutavau su ja apie ju torta, prasiau kad nedarytu man klasikiniu papuosimu.. liko nepatenkinta, nezinau kaip cia bus su ja. sako tai torta tada galit patys atsivezt, nes mano prasymas jiems per sunkus pasirode. manau sakocius leis. o del saldumynu kitu tai nzn, bet ir nemanau kad reikes
sveikos.gal zinote kokia kavinuke ar restorana kur butu galima pavakarieniaut,nes musu vestuvese tebus tik artimieji,16zmogiuku tik...tai noreciau kokios jaukios vietos....
QUOTE(kankan @ 2008 06 05, 17:34)
sveikos.gal zinote kokia kavinuke ar restorana kur butu galima pavakarieniaut,nes musu vestuvese tebus tik artimieji,16zmogiuku tik...tai noreciau kokios jaukios vietos....
Vynine, Navalis