Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

As turiu vireja, kuri pati viena gali suruosti vestuves, be pagalbiniu, na zinoma, jei ten virtuves salygos prastos, tai jau reiketu pagalinio. O kaina 17 lt nuo zmogaus. Jei domina, galiu parasyti tel. nr
Atsakyti
dar labai gerai yra kavineje delfai ji randasi Vidmantuose Kretingos rajone labai grazus interjeras thumbup.gif apacioj yra nemaza sale panasiai 80 zmoniu sutelpa o virsuj apie 40vietu ir nemazai vietos sokti thumbup.gif swarbiausiai NEBRANGIAI,SKANIAI,IR VISKAS SAUNIAI ax.gif
Atsakyti
Aciukas uz pagalba, bet jau radau 2 geras tetules, kurios imsis musu vestuviu.. 4u.gif Bet, manau, kitoms butu idomu suzinoti telefoniuka ax.gif
Atsakyti
sveikute TILINGA smile.gif

kaip sekas pasiruosimas vestuvems? kaip "vienkiemis"? smile.gif
Atsakyti
Sveikute, Anna ax.gif

Kol kas pasiruosimas laikinai sustabdytas, nes pirmenybe kol kas mokslams- magistriniui.. doh.gif

O kaip tau? ziuriu, labai nedaug jau beliko.. bigsmile.gif Susiderinot meniu? O jus be nakvynes imat? Kaip planuojat su sveciu isveziojimu?
Atsakyti
QUOTE(Tilinga @ 2008 05 20, 00:27)
Sveikute, Anna  ax.gif

Kol kas pasiruosimas laikinai sustabdytas, nes pirmenybe kol kas mokslams- magistriniui..  doh.gif

O kaip tau? ziuriu, labai nedaug jau beliko..  bigsmile.gif  Susiderinot meniu? O jus be nakvynes imat? Kaip planuojat su sveciu isveziojimu?

aga liko visai nedaug blink.gif man si savaite iskaitu savaite, dabar tik baigiau darba rasyti, tuoj einu i lova, tik galvoju ar verta biggrin.gif

buvau si sestadieni pakalbet, sudet taskus visus - tik susinervinau, ka buvo zadejus pirmo susitiko metu, viska neigia bash.gif neturejau net noro gincytis. ir jau taip nosi riecia, tai ka as zinau.... "pas mus viskas gerai, skanu,grazu, niekas jokiu priekaistu neduoda ir t.t" new_russian.gif

be nakvynes musu sveciai, bet ne mes smile.gif musu vestuves tik vieno vakaro... visi is netoli, toliausiai tai 30km. kazkaip susikoperuosim del tu miegojimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 20 gegužės 2008 - 02:08
QUOTE(annaa @ 2008 05 20, 03:02)
aga liko visai nedaug  blink.gif man si savaite iskaitu savaite, dabar tik baigiau darba rasyti, tuoj einu i lova, tik galvoju ar verta  biggrin.gif

buvau si sestadieni pakalbet, sudet taskus visus - tik susinervinau, ka buvo zadejus pirmo susitiko metu, viska neigia  bash.gif neturejau net noro gincytis. ir jau taip nosi riecia, tai ka as zinau.... "pas mus viskas gerai, skanu,grazu, niekas jokiu priekaistu neduoda ir t.t"  new_russian.gif

be nakvynes musu sveciai, bet ne mes  smile.gif musu vestuves tik vieno vakaro...  visi is netoli, toliausiai tai 30km. kazkaip susikoperuosim del tu miegojimu.

O tai ka ji buvo zadejusi ir nebeleido daryt? Mums sake, kad praktiskai visa salotu meniu ir kiekius galesime keisti. Tai tikiuosi, kad taip ir bus.. g.gif

Musu vestuves irgi vieno vakaro, visi sveciai vaziuos namulio, o mes liksime ten.. wub.gif
Niu, tikiuosi, kad tavo nuotaikos labai nesugadino! Viskas bus gerai, pamatysi!!!

Laikykis! Man labai pazistamas bemiegiu naktu skonis... doh.gif
Atsakyti
del meniu tai viskas tinka, mazi pakeitimai, taciau ne esminiai.
pradzioje sake tokius dalykus kaip: alkoholis, vaisiai ir saldumynai, galesime patys nusiprkt ar papildyt. dabar jau tik alkoholis... nepatenkinta kad atsisakeme vyno visai. na bet ir mes turime teise rinktis manau smile.gif

is kurio miesto esi? ir kur lankei paskaitas ? smile.gif
Atsakyti
As Vilniuj smile.gif Kol kas paskaiteliu dar nelankem, su studijomis vakarai visi buvo uzimti, bet jau planuojame pradeti.. ax.gif

O ka? bigsmile.gif

Tai is saldumynu, pavyzdziui, net kokiu sakociu negalima? Arba dar torta? Niu, reikes kalbetis su ja.. Tikrai manau, kad ten pakankamai brangiai viskas kainuoja, tai del tokiu dalyku kaip saldumynai, tikrai neturetu priekaistaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilinga @ 2008 05 20, 13:51)
As Vilniuj  smile.gif  Kol kas paskaiteliu dar nelankem, su studijomis vakarai visi buvo uzimti, bet jau planuojame pradeti..  ax.gif

O ka?  bigsmile.gif

Tai is saldumynu, pavyzdziui, net kokiu sakociu negalima? Arba dar torta? Niu, reikes kalbetis su ja..  Tikrai manau, kad ten pakankamai brangiai viskas kainuoja, tai del tokiu dalyku kaip saldumynai, tikrai neturetu priekaistaut  g.gif

as biski diskutavau su ja apie ju torta, prasiau kad nedarytu man klasikiniu papuosimu.. liko nepatenkinta, nezinau kaip cia bus su ja. sako tai torta tada galit patys atsivezt, nes mano prasymas jiems per sunkus pasirode. manau sakocius leis. o del saldumynu kitu tai nzn, bet ir nemanau kad reikes smile.gif
Atsakyti
sveikos.gal zinote kokia kavinuke ar restorana kur butu galima pavakarieniaut,nes musu vestuvese tebus tik artimieji,16zmogiuku tik...tai noreciau kokios jaukios vietos.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kankan @ 2008 06 05, 17:34)
sveikos.gal zinote kokia kavinuke ar restorana kur butu galima pavakarieniaut,nes musu vestuvese tebus tik artimieji,16zmogiuku tik...tai noreciau kokios jaukios vietos....  ax.gif  4u.gif

Vynine, Navalis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerecita: 05 birželio 2008 - 16:38