Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Tilinga @ 2008 04 09, 13:43)
Aciu uz info!  4u.gif

Deja, musu diena ten uzimta  verysad.gif

O gal kas nors sventete ar planuojate svesti "Vienkiemyje" netoli Kretingos?

mes planuojame 06-06 svesti vienkiemyje. seimininke padare komercini pasiulyma 30zmoniu, perziurejom, kazkas patiko kazkas atkrito, o siaip tai normaliai. atsiliepimus galesiu parasyti tik po vestuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 04 10, 09:12)
mes planuojame 06-06 svesti vienkiemyje. seimininke padare komercini pasiulyma 30zmoniu, perziurejom, kazkas patiko kazkas atkrito, o siaip tai normaliai. atsiliepimus galesiu parasyti tik po vestuviu  smile.gif

O gal galetum pasidalinti tuo pasiulymu? mirksiukas.gif Mes irgi planuojame ten svesti ir savaitgali konkreciai viska aptarinesime su seimininke. Tai kad geriau pasiruosciau ax.gif

Kokia mazdaug kainyte gavosi vienam zmogui?

Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2008 04 09, 16:16)
rassiux, as berods turiu kelias nuotraukas bet kadangi nemoku cia ju ikleti pasakyk man savo emaila ir as tau atsiusiu

dekui, siusk cia: mylimasm@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 04 03, 00:15)
aciu labai uz nuomone  smile.gif  aisku tikejausi isgirst teigiamu atsiliepimu, na kaip yra, taip yra  ax.gif 
gal dar kas nors pasisakys  4u.gif

na, mano drauge ten svente pries pora metu, tai sake, kad visai neblogai smile.gif nors jie ten tik viena diena ir tedare, o ir sveciai nakvoti nebuvo pasilike smile.gif dl maisto nusiskundimu negirdejau, o kas del aptarnavimo, tai cia irgi labai nuo zmogaus priklauso. vienas 'stradalins' kam padavejas nenueme tuscio butelio nuo stalo, o kitas nei demesio nekreips ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2008 04 10, 16:10)
na, mano drauge ten svente pries pora metu, tai sake, kad visai neblogai  smile.gif  nors jie ten tik viena diena ir tedare, o ir sveciai nakvoti nebuvo pasilike  smile.gif  dl maisto nusiskundimu negirdejau, o kas del aptarnavimo, tai cia irgi labai nuo zmogaus priklauso. vienas 'stradalins' kam padavejas nenueme tuscio butelio nuo stalo, o kitas nei demesio nekreips  ax.gif

aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
nes as jau baigiu nusikankint, niekaip negalim apsisprest kur mums bus geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tilinga @ 2008 04 10, 11:13)
O gal galetum pasidalinti tuo pasiulymu? mirksiukas.gif  Mes irgi planuojame ten svesti ir savaitgali konkreciai viska aptarinesime su seimininke. Tai kad geriau pasiruosciau  ax.gif

Kokia mazdaug kainyte gavosi vienam zmogui?

tikriausiai pavelavau su savo informacija blush2.gif
mums gaunasi iki 5000lt, i sita kaina ieina sales nuoma 500lt, net neisivaizduoju uz ka ji, nes jau ir taip uz viska ten mokesime, virsvalandziai irgi nenormalus 140lt uz kiekviena papildoma valanda po 00.00h, jei nemeluoju doh.gif

parasyk kaip tau sekes su ja tartis, man ji nelabai sukalbama pasirode smile.gif aisku gal mano ir norai buvo nenormalus smile.gif

tikiuos ji nepadarys mums vienodu pasiulymu biggrin.gif

beje is kokio tu miesto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 13 balandžio 2008 - 10:28
QUOTE(annaa @ 2008 04 13, 11:25)
tikriausiai pavelavau su savo informacija  blush2.gif
mums gaunasi iki 5000lt, i sita kaina ieina sales nuoma 500lt, net neisivaizduoju uz ka ji, nes jau ir taip uz viska ten mokesime, virsvalandziai irgi nenormalus 140lt uz kiekviena papildoma valanda po 00.00h, jei nemeluoju  doh.gif

parasyk kaip tau sekes su ja tartis, man ji nelabai sukalbama pasirode  smile.gif aisku gal mano ir norai buvo nenormalus  smile.gif 

tikiuos ji nepadarys mums vienodu pasiulymu  biggrin.gif

beje is kokio tu miesto?

Tai vat, buvom Vienkiemyje ir nusprendem, jog ten svesim savo diena wub.gif Kol kas mes nieko ypatingo ten nesiderejom, lauksim, kol atsius ta komercini pasiulyma, tada jau ziuresim, kaip ir kas.. Kol kas tik issirinkom gerimus ir karsta patiekala mirksiukas.gif Siaip mes bendravom su administratore, seimininke buvo isvaziavusi, bet kelisskart kalbejom telefonu, tai bent taip pasirode labai maloni ir paslaugi..
Pas mus bus apie 40 zmoniu, tai ir suma gaunasi didesne.. Jo, tie virsvalandziai biski kliuva, bet ka darysi..
Siaip viskas kol kas mums ten patiko, kaip tik matem serviruota stala, nes ruosesi pobuviui.
O jus viena karsta patiekala uzsakote? Galim palygint tuos pasiulymus, kai mes jau gausim.. ax.gif
Mes gyvenam Vilniuj, tik kile is pajurio, tai nusprendem, kad ten svesti bus patogiau biggrin.gif Tai tikiuosi, kad viskas bus gerai! Lauksim geru atsiliepimu apie jusu svente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(COYOTA @ 2008 03 28, 15:51)
klausymu daug:) na bandysiu atsakyti.  biggrin.gif
vestuves buvo kovo 8d. , kovo 10d. mes dar sventem ten vyro mamos jubileju!
maistas yra skanus. svarbiausia svieciams patiko  biggrin.gif mes buvome uzsake ta sale , jau praeita vasara, tai mums kainavo :  1 + 2 aukstas = 400 lt nuoma;
1 zmogui 70 lt ;  bet reikejo nesti savo alkoholi, ir kitus gerimus. arbata, kava jau ju! taip pat is ju baro reikejo pirkti 2 butelius alkoholio arba degtine, arba brendi. kaina vieno butelio 70lt. bet dabar pabrango, nes mano drauge ten sves savo vestuves, ji uzsake sale visai neseniai. db nuoma kainuoja 600lt, ir 1 zmogui 100lt. bet maisto istikruju ten labai daug buvo:) nesem viska namo. jeigu zmoniu mazai ir sventi  1 aukste, uz nuoma moketi nereikia. tik tas 2 aukstas kainuoja:) tai vat... mums ispradziu ta sale atrode maza, bet paskui kai sustate stalus, tai visai gerai!!! thumbup.gif ir dar pamirshau pasakyti , kad po 12 valandos, papildomai reikia moketi uz kiekviena valanda 50lt smile.gif ji mums pries pat vestuves tai pasake rolleyes.gif

siandien uzvaziavau paziuret sia kavine.
O kiek zmoniu pas jus vestuvese buvo??

nuoma tai tikrai 600 lt. Bet ta sale man mazoka pasirode g.gif
o pati kavinuke tai isvis, sakyciau 15 zmoniu tiktai ax.gif
kai paklausiau maisto kainu, tai sake jei paprastas balius, tai 60 lt zmogui, o jei vestuves - tai minimum 9o lt doh.gif
+visas alkoholis+sultys+tortas is musu.
bet kaip plesikauja visi, suzinojus kad bus ne paprastas balius o vestuves, ir kur zmones sazine padejo mad.gif gun_bandana.gif
vestuves - toks pats balius kaip ir kazkieno jubilejus ar gimtadienis, tik kad jubilejatai du: su kostiumu, o kita su balta sukne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2008 04 07, 14:56)
Teko apsilankyti sodyboje "Trys mylimos" www.trysmylimos.lt netoli Dauparu, Klaipedos r.
Labai estetiska aplinka  4u.gif

Vestuves svesti ten tikrai  thumbup.gif

mes ten svesim wub.gif man tai liuxs...kaina dviem dienom 160lt be pirciu jokiu..ir viesbutis dviem 100lt..patiko savininke maloni ir puosti leido belekaip, sake tik nenugriauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 04 13, 11:25)
tikriausiai pavelavau su savo informacija  blush2.gif
mums gaunasi iki 5000lt, i sita kaina ieina sales nuoma 500lt, net neisivaizduoju uz ka ji, nes jau ir taip uz viska ten mokesime, virsvalandziai irgi nenormalus 140lt uz kiekviena papildoma valanda po 00.00h, jei nemeluoju  doh.gif

parasyk kaip tau sekes su ja tartis, man ji nelabai sukalbama pasirode  smile.gif aisku gal mano ir norai buvo nenormalus  smile.gif 

tikiuos ji nepadarys mums vienodu pasiulymu  biggrin.gif

beje is kokio tu miesto?

Tai va, mes irgi gavome jau ta komercini pasiulyma. Biskuti visokiu klausimuku iskilo, nes lyg ir buvom kalbeje apie viena kaina, o atsirado kita.. g.gif Niu, tikiuosi, jog cia tik nesusipratimas ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Galetume palyginti tuos pasiulymus, nors manau, kad turetu buti panasu. Parasyk savo meila, galetume apsikeisti, jei nieko pries.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2008 03 21, 23:04)
nera uz ka 4u.gif
Papildyta:
gal kuri ka nors zino apie navardauskio sodyba silales rajone. mes ten kelsime savo veselia.

Mes savo šventėm prieš 1,5metų,Visai faina buvo,tik nuežteko visiems vietos miegot,tai gavo šokt per naktį.Labai fainos šeimininkės buvo(tik po visko praeikit patys šaldytuvus,nes daugiau kaip puse neatidavė)
Atsakyti
Sakykit, o gal kas turi seimininkiu kontaktus is Klaipedos? ax.gif nes planuojame nuomotis sodyba, o seimininkes savo atsivezt.. ir kokia mazdaug kaina uz ju paslaugas.. 4u.gif Per ta skubejima klaidu priveliau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilionka: 17 balandžio 2008 - 15:19