Sveikos merginos, gal ka girdejot apie Radailiu dvara ?Aciu
QUOTE(Salma00 @ 2008 03 12, 23:59)
Na kai buvau draugu vestuvese ten tai butent 35 zmones buvo, tai tikrai buvo tos vietos sokt, nes kazkaip tie stalai buvo taip sustumti idomiai, kad ir tos vietos pakankamai sokiams liko. Na nepanasu man ten i alubari, visai nieko restoranas Nes ir stalai buvo graziai dekoruoti, skanu buvo. Nu bet cia jau skonio reikalas
na tikrai nesigynciju, kad skonio reikalas...bet uz sita bara simta geresniu rasti imanoma...man kazkoks kosmaras, tas kilimas nesuderintas su sienom, kaimas o ne baras...tikrai nepalyginsi koks anksciau restoranas buvo...
buvau as ten kai buvo 30 zmoniu, ir tai buvo i kose panasu, o soko beveik ant stalu, tai imanoma tilpti...ir kitiems gerai kai visi sedi ir tik jaunieji soka..o apie saldzius stalus ir alaus ten tik pasvajoti
as gimtadieni ten su 20 zmoniu svenciau, ir tai jau sunkus variantas buvo
QUOTE(gretchene @ 2008 03 15, 18:38)
Mes pernai vaziavom apsiziuret, jau beveik sutare buvom, bet man nepatiko, kad jie ten pat ruosesi 2 ar net 3 vestuves kelti Sake turi 2 sales ir dar jeigu bus norinciu lauke palapine trecioms vestuvems pastatys. Mane tai atgrase
niu nzn,mes ten vieni esam uzsisake,ir sale didziaja,ir miegamuosius,ir terasa,taj manau kad ten pasalinams tiesiog nebeliktu vietos,nes pas mus bus apie 80 zmoniu
o mes svesim vestuves sodyboj "prie saltinio" ( lapiu k., netoli 30km nuo klp) labai grazi vieta.. bet ten talpina iki 25zm. susidomejusias galite uzsukti i www.priesaltinio.lt
QUOTE(Pluke_ @ 2008 03 17, 11:20)
Sveikos merginos, gal ka girdejot apie Radailiu dvara ?Aciu
yra teke biskutuka pabaliavoti su darbo kolektyvu. tai vieta man labai patiko, o ir maistas tikrai skanus
lauruciuxs aciu uz atsakyma !!!
QUOTE(Pluke_ @ 2008 03 20, 18:20)
lauruciuxs aciu uz atsakyma !!!
nera uz ka
Papildyta:
gal kuri ka nors zino apie navardauskio sodyba silales rajone. mes ten kelsime savo veselia.
Sveikutes
Gal kam nors teko svesti vestuves ar kokia kita svente viesbuty MORENA? o gal girdejot kokiu atsiliepimu?
Pasidalinkit
Gal kam nors teko svesti vestuves ar kokia kita svente viesbuty MORENA? o gal girdejot kokiu atsiliepimu?
Pasidalinkit
labuka, gal kas kokiu atsiliepimu girdejot apie S. Baniulio sodyba (Klaipedos raj. Siupariai)?
sveiki! mes sventeme savo vestuves kavineje "Koralas", cia netoly Akropolio. mums ten labai patiko. jeigu sveciu nedaug galima svesti 1 aukste. jeigu apie 40 ir daugiau,tai tam yra 2 aukstas.
QUOTE(COYOTA @ 2008 03 24, 21:35)
sveiki! mes sventeme savo vestuves kavineje "Koralas", cia netoly Akropolio. mums ten labai patiko. jeigu sveciu nedaug galima svesti 1 aukste. jeigu apie 40 ir daugiau,tai tam yra 2 aukstas.
o kada buvo jusu vestuves?
ar skanus maistas?
ir kokios ten kainos? koks yra minimumas zmogui, ar sales nuomos mokestis yra?
jei teisingai supratau, antram aukste yra didesne sale, kur telpa 40 zmoniu? ar jei daug zmoniu tai per du aukstus daro?
na cia uzpuoliau tave su klausimais
Labutis.
Gal kas žino kur būtų galima rasti laisvą vietą liepos 12d. netikėtai sugalvojom iškelt vestuves,bet niekur neberandam salės ar kažko panašaus Nakvynė nėra būtina.
Gal kas žino kur būtų galima rasti laisvą vietą liepos 12d. netikėtai sugalvojom iškelt vestuves,bet niekur neberandam salės ar kažko panašaus Nakvynė nėra būtina.