Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(luke @ 2008 02 27, 12:42)
Mes ten sventem drauges vestuves, tai maistas visai nieko buvo, tik aptarnavimas man nepatiko schmoll.gif

Mes taip pat užsisakėm "Šaulio" sodyboj. Gal galėtumėt suteikti daugiau info kas ten taip blogai? g.gif aš jau pradėjau bijoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(almaksa @ 2008 02 28, 14:04)
Mes taip pat užsisakėm "Šaulio" sodyboj. Gal galėtumėt suteikti daugiau info kas ten taip blogai? g.gif    aš jau pradėjau bijoti blink.gif

Nesigasdink taip bigsmile.gif
Tos vestuves buvo pries 1,5m. Tai aptarnavo tokia viena jaunute mergaite, dingdavo kazkur ilgam, tai turejom patys pasirupinti tusciais buteliais ant stalo, patys turejom susirasti kur seimininkai laiko gerimus, atsinesti ir pan. Visgi nemazai laiko praejo, gal dabar jau kitaip, gal nusisamde profesionalesniu padaveju mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip supratau Vienkiemy nieks vestuviu nesvente g.gif O gal bus atsiliepimu apie "Stonciu sodai"? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Prospera,2008 03 02, 23:21]
Kaip supratau Vienkiemy nieks vestuviu nesvente g.gif O gal bus atsiliepimu apie "Stonciu sodai"? unsure.gif
[/quo

As zadejau Stonciu sodus uzsisakyti, tikrai aplinka thumbup.gif bet man pagrindinis minusas buvo, kad maistu reiktu patiems rupintis doh.gif jie dave restoranu kontaktus, kurie daro fursetus, bet jus pacios suprantat kokios ten kainos g.gif
galvojau, uzsisakysiu seimininkes, bet vel, ar rasi saziningas, kurios skaniai maista gamina ir t.t. o dar pries pat vestuves rupinkis maisto produktais doh.gif tai as nusprendziau, kad tikrai neapsimoka ir uzsisakiau sodyba su maistu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=pinkdevil,2008 03 09, 13:42]
[quote=Prospera,2008 03 02, 23:21]
[/quo

As zadejau Stonciu sodus uzsisakyti, tikrai aplinka thumbup.gif bet man pagrindinis minusas buvo, kad maistu reiktu patiems rupintis doh.gif jie dave restoranu kontaktus, kurie daro fursetus, bet jus pacios suprantat kokios ten kainos g.gif
galvojau, uzsisakysiu seimininkes, bet vel, ar rasi saziningas, kurios skaniai maista gamina ir t.t. o dar pries pat vestuves rupinkis maisto produktais doh.gif tai as nusprendziau, kad tikrai neapsimoka ir uzsisakiau sodyba su maistu thumbup.gif
[/quote]

pinkdevil, aciu uz atsakyma! 4u.gif o jeigu ne paslaptis kokioje sodyboje sventet savo vestuves? ir ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(Prospera @ 2008 03 09, 22:16)
pinkdevil, aciu uz atsakyma!  4u.gif o jeigu ne paslaptis kokioje sodyboje sventet savo vestuves? ir ar patiko?

oi dar neatsvenciau, dar laukiu blush2.gif uzsisakem Rackausku sodyba, tikiuosi nenuvils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2008 03 11, 00:04)
oi dar neatsvenciau, dar laukiu  blush2.gif  uzsisakem Rackausku sodyba, tikiuosi nenuvils  smile.gif

oj, tikrai, nepaziurejau i liniuote doh.gif na tada, grazios jums ir neparkatojamos sventes Rackausku sodyboje! thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas nors svente savo ar draugiu vestuves, ar dar kokius balius turejot Klaipedos mieste? As turiu omeny ne sodybas, bet restoranus, barus, kad butu galima sutalpint apie 40 zmoniu. Nakvynes nereikes.
Gal kas turi kokiu ideju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 11, 20:29)
Mergaites, gal kas nors svente savo ar draugiu vestuves, ar dar kokius balius turejot Klaipedos mieste? As turiu omeny ne sodybas, bet restoranus, barus, kad butu galima sutalpint apie 40 zmoniu. Nakvynes nereikes.
Gal kas turi kokiu ideju  blush2.gif

Na vienas is variantu- "Atlanto" viesbutis, kuriame yra ir restoranas, cia buves "Neses" viesbutis, ten berods talpina jie 40 zmoniu, na cia jau reiketu skambinti ir klausti kas kaip. Ten esu sventusi draugu vestuves, tai patiko. Na o siaip tu restoranu ar baru tikrai nemazai Klaipedoj smile.gif
Atsakyti
na 40 zmoniu sunkiai...jau net su 30 nebus kur sokti schmoll.gif

o siaip kai nese buvo, grazus restoranas buvo thumbup.gif o dabar kazkoks alubaris blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Salma00 @ 2008 03 12, 01:08)
Na vienas is variantu- "Atlanto" viesbutis, kuriame yra ir restoranas, cia buves "Neses" viesbutis, ten berods talpina jie 40 zmoniu, na cia jau reiketu skambinti ir klausti kas kaip. Ten esu sventusi draugu vestuves, tai patiko. Na o siaip tu restoranu ar baru tikrai nemazai Klaipedoj smile.gif

baru tai nemazai, bet kad tilptu tiek zmoniu ir dar sokiams butu vietos - tai sunkiai rast verysad.gif

QUOTE(Puma*** @ 2008 03 12, 12:27)

o siaip kai nese buvo, grazus restoranas buvo thumbup.gif  o dabar kazkoks alubaris blink.gif

drinks_cheers.gif
Buvau as Atlante, pats restoranas gal ir nieko, bet jis tokios pailgos formos, kad nelabai patogiai gausis susodint svecius, ir sokiams ne taip ir daug vietos liks.
O kur jie siulo buvusio kazino patalpa (virsutiniam aukste) - na tai siaubiakas doh.gif taip pelesiais smirdi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma*** @ 2008 03 12, 12:27)

o siaip kai nese buvo, grazus restoranas buvo thumbup.gif  o dabar kazkoks alubaris blink.gif

Na kai buvau draugu vestuvese ten tai butent 35 zmones buvo, tai tikrai buvo tos vietos sokt, nes kazkaip tie stalai buvo taip sustumti idomiai, kad ir tos vietos pakankamai sokiams liko. Na nepanasu man ten i alubari, visai nieko restoranas rolleyes.gif Nes ir stalai buvo graziai dekoruoti, skanu buvo. Nu bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti