Pajurio viesbuty mazojoj salej geguzes-rugsejo menesiais bus remontas ... O as jau buvau tenais uzsisakius.. Dabar vel is naujo reikia ieskotis..
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 10 16, 17:35)
Pajurio viesbuty mazojoj salej geguzes-rugsejo menesiais bus remontas ... O as jau buvau tenais uzsisakius.. Dabar vel is naujo reikia ieskotis..
Mes ten atsventem spalio 7/ viskas buvo gerai:)
o tai kainytės tokios ir yra, kaip čia anksčiau minėta buvo ? 50 lt žmogui ir 300 lt salės nuoma ? Mes planuojame be nakvynės, bet iki paryčių apie 24 žmogeliukus
QUOTE(mazhoji @ 2006 10 17, 14:56)
o tai kainytės tokios ir yra, kaip čia anksčiau minėta buvo ? 50 lt žmogui ir 300 lt salės nuoma ? Mes planuojame be nakvynės, bet iki paryčių apie 24 žmogeliukus
jei cia apie Pajurio viesbuti klausi, tai vienam zmogui kaina jau 70 lt, o sales kaina ar 300 ar 350 nebeprisimenu tiksliai - cia mazoji sale. O didziosios sales nuoma - 1000... Jie paskambine net ir nebesiule man tokios dideles ir brangios, sako - ieskokites kitu variantu, nes taip jau iseina, kad remontas bus geguzes-rugsejo men.
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 10 17, 20:54)
jei cia apie Pajurio viesbuti klausi, tai vienam zmogui kaina jau 70 lt, o sales kaina ar 300 ar 350 nebeprisimenu tiksliai - cia mazoji sale. O didziosios sales nuoma - 1000... Jie paskambine net ir nebesiule man tokios dideles ir brangios, sako - ieskokites kitu variantu, nes taip jau iseina, kad remontas bus geguzes-rugsejo men.
ačiukas, apie jį ir klausiau.... gegužės-rugsėjo mėn neaktualu, nes baliukas planuojamas gruodžio 09 Manau, kad kuklioms vestuvėms atšvęsti, visai nieko vieta ???
Sveikos, mergaites, gal ka girdejote apie jau mineta sodyba Pakalnės vingis, Rusnėje? kad ten labai grazu, tai gerai zinau, yra teke pro ten pravaziuoti, aplikna - super, taciau, gal girdejote, kaip ten reikalai su aptarnavimu, paslaugomis, nakvyne ir panasiai..? busiu dekinga, jei kas atsilieps
PADEKIT GAL KAS ZINO VEDYBU PLANUOTOJAS KLAIPEDOJE?????? LABAI REIKIA
QUOTE(Confused @ 2006 10 18, 23:44)
PADEKIT GAL KAS ZINO VEDYBU PLANUOTOJAS KLAIPEDOJE?????? LABAI REIKIA
zinau sita planuotoja, ji planavo vienos mano drauges vestuves, labai patiko
http://www.roziuarka...id=051410131529
pabandyk paskambinti ir pati pasiklausyneti
QUOTE(Helene @ 2006 10 18, 18:48)
Sveikos, mergaites, gal ka girdejote apie jau mineta sodyba Pakalnės vingis, Rusnėje? kad ten labai grazu, tai gerai zinau, yra teke pro ten pravaziuoti, aplikna - super, taciau, gal girdejote, kaip ten reikalai su aptarnavimu, paslaugomis, nakvyne ir panasiai..? busiu dekinga, jei kas atsilieps
sveika, as pati kalbejausi su sios sodybos seimininkais, labai malonus, saziningi, iskart papasakojo visa situacija.
Ten dar nebuvau, bet supratau, kad vieta labai grazi, viena is didziausiu bedu vestuvems.. Nera virtuves.
Plius jie yra taip sutare su kaimynais ir aplinkiniais, kad nuo 00.00 val. jokios garsios muzikos lauke, t.y., gyvi muzikantai taip, o koloneles ir diskoteka
Jie gerbia kitu zmoniu poilsi, nes aplink yra dar kitu sodybu,kuriuose zmones atvaizuoja pailseti.
Bet man labai knieti ten nuvaziuoti paziureti..
QUOTE(Silence @ 2006 10 20, 11:56)
sveika, as pati kalbejausi su sios sodybos seimininkais, labai malonus, saziningi, iskart papasakojo visa situacija.
Ten dar nebuvau, bet supratau, kad vieta labai grazi, viena is didziausiu bedu vestuvems.. Nera virtuves.
Plius jie yra taip sutare su kaimynais ir aplinkiniais, kad nuo 00.00 val. jokios garsios muzikos lauke, t.y., gyvi muzikantai taip, o koloneles ir diskoteka
Jie gerbia kitu zmoniu poilsi, nes aplink yra dar kitu sodybu,kuriuose zmones atvaizuoja pailseti.
Ten tikrai labai labai grazu, mano gimtine yra Silute, visada vaziuodavom i Rusne su dviraciais pasivazineti, ir kai ta sodyba pradejo kurtis, jau norejau, kad mano kada nors busimos vestuves butu ten... Tik vadinasi, reikes vaziuoti ir bandyti asmeniskai klausti... cia yra ju internetinis adresas: http://www.pakalnesvingis.lt/ jei ka smulkiau suzinosiu, parasysiu
QUOTE(Helene @ 2006 10 18, 18:48)
2005-07-08 ten MB firmos balių šventėm, vieta visi jau tada klausinėjo, tai kada vestuvės, kada vestuvės, o mes sau kikendami - KITAIS METAIS, TUO PAČIU METU, TOJ PAČIOJ VIETOJ buvom kaip tik pareiškimus nunešę į CMB ir užsisakę vestuvių data 2006-07-08 niekas, žinoma, netikėjo, o mes kaip tarėm, taip ir padarėm tik ne toj vietoj, nes perbrangu pasirodė, plius reikia turėti savo šeimininkes, kurios maistą kažkur kitur paruoštų ir ten pristatytų pernelyg problematiška ir plius papildomos išlaidos
QUOTE(Silence @ 2006 10 20, 12:56)
pasakysiu taip - kokios vestuvės be triukšmo bus jo ir dar kiek, o dėl to su šeimininkais kils konfliktų ir nemažų mes buvome drausminami, nors sakyčiau pakankamai tylūs buvom. tuo metu kitam krante vestuvės vyko iki paryčių ir tylu anaiptol nebuvo... tai tiek to susitarimo ?
dar vienas diiiiiiiiiiiiiiidelis dalykas - BILIJARDAI UODŲ