Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(ewelina @ 2007 11 11, 16:10)
noriu pasidziaugti, kad jau radome sale, kur telpa 70 zmoniu  thumbup.gif
ir visa tai deka vienos forumietes kuri pasiule mums sodyba uz darbenu smile.gif labai aciu jai smile.gif beje ir kaina ten maza palyginus su kitom vietom, 130 lt. zmogui. sake galesim buti iki sekmadienio vakaro ir raktus reikes atiduoti tik pirmadieni. antra diena bus pirtis, kubilas, tvenkinukas, nu zodziu thumbup.gif 
dabar liko fotografas ir muzikantai, bet apie juos nieko nezinau. gal kuri gerus muzikantus zinote?

ar buvote apziureti? beje kada jusu vestuves? as ir pati ten ruosiuosi svesti.. tai mastau ar anksciau ar veliau nei manosios.. siaip tie zmones tai mano pazystami.. ale vistiek atsiliepimus norisi isgirsti.. ax.gif
Atsakyti
jau du kartus ten buvome smile.gif pirma karta su draugu, o antra jau su tevais. tai mums viskas labai patiko tik tos miegamos vietos biski nelabai, bet sakem kam nepatiks gales vaziuoti namo. musu vestuves liepos 19d. man ir butu idomu isgirsti atsiliepimus apie ta vieta,idomu kaip maista ir panasiai....
norejome rugpjucio 4 bet jau buvo uzimta sad.gif
seimininke tai labai faina,tokia paprasta, eina normaliai pasikalbeti,o ne tai kai su poniute is tryju mylimu, nejo net susisneketi,myke myke pastoviai.
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2007 11 12, 06:48)
jau du kartus ten buvome smile.gif pirma karta su draugu, o antra jau su tevais. tai mums viskas labai patiko tik tos miegamos vietos biski nelabai, bet sakem kam nepatiks gales vaziuoti namo. musu vestuves liepos 19d. man ir butu idomu isgirsti atsiliepimus apie ta vieta,idomu kaip maista ir panasiai....
norejome rugpjucio 4 bet jau buvo uzimta sad.gif
seimininke tai labai faina,tokia paprasta, eina normaliai pasikalbeti,o ne tai kai su poniute is tryju mylimu, nejo net susisneketi,myke myke pastoviai.

na tai lauksiu atsiliepimu ax.gif nes manosios menesiu veliau..
jo miegamos vietos ir man nelabai.. nors nelabai dabar ir pamenu.. patalynes berods nera.. Ar kaip ten? Kas butent tau nepatiko???
siaip kad visi kruvoj tai daug kur taip yra.. ir linksmiau gal netgi jaunimui taip miegot..
Maistas tai tikrai skanus, nes seiminikes irgi asmeniskai pazystu.. ir esu valgius ne karta ir ne du ju ruosta maista.. jeigu buciau kita vieta rinkusis tai turbut seimininkes tas pacias buciau issirinkus vistiek..
Atsakyti
patalyne sake duoda, man tik nelabai patiko kad visi miega vienoj kruvoj ir lovos ten labai senos. aisku dabar ten vaizdas nekoks nes nesutvarkyta, bet manau vasara bus kitaip,nes jau viskas bus isplauta, uzvilkta patalyne.
mes buvom dar paziureti vietos siupariuose tai ten uz zmogu praso 200lt. bet gamtos tai net nepalyginsi su darbenais,darbenuose graziau, o miegamos vietos tokios pacios tik kad lovos grazesnes, tai net namatau reikalo permoketi 70lt uz truputi geresnes lovas,nors visi miega ir kruvoj.
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2007 11 11, 19:10)
noriu pasidziaugti, kad jau radome sale, kur telpa 70 zmoniu  thumbup.gif
ir visa tai deka vienos forumietes kuri pasiule mums sodyba uz darbenu smile.gif labai aciu jai smile.gif beje ir kaina ten maza palyginus su kitom vietom, 130 lt. zmogui. sake galesim buti iki sekmadienio vakaro ir raktus reikes atiduoti tik pirmadieni. antra diena bus pirtis, kubilas, tvenkinukas, nu zodziu thumbup.gif 
dabar liko fotografas ir muzikantai, bet apie juos nieko nezinau. gal kuri gerus muzikantus zinote?

Sveika. Kaip supratau mes svesime tem pat, tik savaite veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kaip fainai, mes jau tryse toj vietoj svesime smile.gif
vakar skambinausi fotografams, tai kur fainos foto tai praso 4500lt.man akys ant kaktos issoko,nemaniu kad tokios kainos yra.o jus jau radot fotografus ir muzikantus?
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2007 11 13, 12:58)
vakar skambinausi fotografams, tai kur fainos foto tai praso 4500lt.man akys ant kaktos issoko,nemaniu kad tokios kainos yra.o jus jau radot fotografus ir muzikantus?

Taip turim jau ir fotografa ir muzikantus mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal gali gali pasakyti kokius uzsisaket?nes as ieskau bet nesekmingai
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2007 11 13, 06:37)
patalyne sake duoda, man tik nelabai patiko kad visi miega vienoj kruvoj ir lovos ten labai senos. aisku dabar ten vaizdas nekoks nes nesutvarkyta, bet manau vasara bus kitaip,nes jau viskas bus isplauta, uzvilkta patalyne.
mes buvom dar paziureti vietos siupariuose tai ten uz zmogu praso 200lt. bet gamtos tai net nepalyginsi su darbenais,darbenuose graziau, o miegamos vietos tokios pacios tik kad lovos grazesnes, tai net namatau reikalo permoketi 70lt uz truputi geresnes lovas,nors visi miega ir kruvoj.

aj nu nepamenu as jau.. kazkaip greit ibegom paziuret.. o dar pasake kad musu datai uzimta jau vieta.. tai dar atsisedus ant tu lovu skambinejau klausiau ar galima keisti tuoktuviu data.. doh.gif
na jei linksma tai nieks ten ilgai ir nemiegos.. o ir nemanau kad lovos svarbiausia... per vestuves miegas paskutiniam plane biggrin.gif
o del gamtos darbenu.. na sodybis tai visai grazi gamta.. a pacio miestelio tai.. ax.gif

QUOTE(ewelina @ 2007 11 13, 09:58)

tikrai saunu.. man geriausiai.. nes isgirsiu jusu atsiliepimus.. nors nelabai man ju ir bereikia ax.gif
as tiek fotografa tiek muzikantus pusiau turiu.. sutarta viskas bet sutarciu dar nepasirasiau.. Jei grazintu kas laika atgal tai turbut buciau pries pusantru metu pradejus planuot viska.. nes fotografas jau uzimtas kurio norejom.. verysad.gif
Atsakyti
merginos o gal kuri zinot kokiu atsiliepimu apie rugpieniu kaima?
Atsakyti
Svarstancioms apie vestuviu sventima Neringoje, ir norincioms "karalisku" vesuviu noreciau rekomenduoti senovini laiva "Kogas". Bent man labai paliko ispudi ir bendra ideja ir virtuve ax.gif
atskiru foto nepavyko ikelti, bet kazkiek ju galite paziureti cia

Taip pat norintiems teminiu vestuviu rekomeduoju pasidometi sodyba "Mexicana". Sodyba puosta lotynu amerikos motyvais. Ji yra kiek toliau pavaziavus uz naujosios "Triju mylimu" karcemos. "Mexicana" Neturetu buti labai brangi, nes siekia prisitraukti klienturos, nors ir neseniai atsidare mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 19 lapkričio 2007 - 03:37
QUOTE(uItra @ 2007 11 19, 04:34)
Svarstancioms apie vestuviu sventima Neringoje, ir norincioms "karalisku" vesuviu noreciau rekomenduoti senovini laiva "Kogas". Bent man labai paliko ispudi ir bendra ideja ir virtuve  ax.gif
atskiru foto nepavyko ikelti, bet kazkiek ju galite paziureti cia

Taip pat norintiems teminiu vestuviu rekomeduoju pasidometi sodyba "Mexicana". Sodyba puosta lotynu amerikos motyvais. Ji yra kiek toliau pavaziavus uz naujosios "Triju mylimu" karcemos. "Mexicana" Neturetu buti labai brangi, nes siekia prisitraukti klienturos, nors ir neseniai atsidare  mirksiukas.gif

o kazin kokia kaina tame laive g.gif
Atsakyti