Mano pusesere rugsejo15 svente savo vestuves Sauliaus Baniulio sodybojeAs ten buvau kaip svecias ir galiu labai pagirti sia sodyba.Saleje telpa apie 50 zmoniu yra atskira sokiu aikstele,miegoti reikia i kita pastata bet jis yra visai salia,prie sodybos yra didelis ezeras.ryte seimininkas iskureno pirti tai kas norejo galejo parintis.O maistas tai labai skanus graziai papuostas ir labai daug, alaus stalas tai visas nukrautas ivairiais uzkandziais kad ne viska ir isragavau.Tikrai visiems patiko jokiu nusiskundimu nebuvo
[quote=lorum,2007 10 12, 17:02]
Mano pusesere rugsejo15 svente savo vestuves Sauliaus Baniulio sodybojeAs ten buvau kaip svecias ir galiu labai pagirti sia sodyba.Saleje telpa apie 50 zmoniu yra atskira sokiu aikstele,miegoti reikia i kita pastata bet jis yra visai salia,prie sodybos yra didelis ezeras.ryte seimininkas iskureno pirti tai kas norejo galejo parintis.O maistas tai labai skanus graziai papuostas ir labai daug, alaus stalas tai visas nukrautas ivairiais uzkandziais kad ne viska ir isragavau.Tikrai visiems patiko jokiu nusiskundimu nebuvo
[/quo
reiks pasidometi
[/quo
reiks pasidometi
As pagaliau radau sodyba!!! Kretingos raj. Mosėdyje. Net nesvarbu, kad yra nemazas kelias is klaipedos, bet tikrai verta.. Belekokia grazi sodyba. mums kai aprodinejo ja, tai as ejau ir stebejausi. Kiekvienas bus paguldytas, daug kambariuku kuriose sutelpa po 4 zmones. nors kai as paziurejau, tai i tas lovas drasiai ir po tris sugula, bet to nereikia, nes kambariu laaabai daug. kambariuose yra po WC, po dusa... Telikas yra. Visi baldai nauji, tvarkingi. Kiekvienas kmbarys su uzraktu. Nu zodziu labai grazu. pati patalpa kur svesim erdvi ir grazi. net nereikia jos puosti, nes ji is saves labai grazi. Yra trys pirtys, kubilas, labai didelis baseinas, krepsinio aikstele. Tai jau antrai dienai bus ka veikti..
Jaunuju kambarys yra sale esamciam name. Gaila, kad to mes i ta nama negalejome patekti, nes jis buvo uzrakintas. Jaunieji kurie turejo ta diena svesti vestuves buvo uzsirakine ir issiveze rakta. bet vat drauge ten neperseniausiai svente, tai sake labai graziai buvo papuostas.
Jaunuju kambarys yra sale esamciam name. Gaila, kad to mes i ta nama negalejome patekti, nes jis buvo uzrakintas. Jaunieji kurie turejo ta diena svesti vestuves buvo uzsirakine ir issiveze rakta. bet vat drauge ten neperseniausiai svente, tai sake labai graziai buvo papuostas.
QUOTE(leksyra @ 2007 10 15, 12:03)
As pagaliau radau sodyba!!! Kretingos raj. Mosėdyje. Net nesvarbu, kad yra nemazas kelias is klaipedos, bet tikrai verta.. Belekokia grazi sodyba. mums kai aprodinejo ja, tai as ejau ir stebejausi. Kiekvienas bus paguldytas, daug kambariuku kuriose sutelpa po 4 zmones. nors kai as paziurejau, tai i tas lovas drasiai ir po tris sugula, bet to nereikia, nes kambariu laaabai daug. kambariuose yra po WC, po dusa... Telikas yra. Visi baldai nauji, tvarkingi. Nu zodziu labai grazu. pati patalpa kur svesim erdvi ir grazi. net nereikia jos puosti, nes ji is saves labai grazi. Yra trys pirtys, kubilas, labai didelis baseinas, krepsinio aikstele. Tai jau antrai dienai bus ka veikti..
mano drauge ten svente vestuves, dalyvavau
QUOTE(egle_83 @ 2007 10 15, 14:05)
mano drauge ten svente vestuves, dalyvavau
Gal zinai kiek jai reikejo moketi uz viena zmogu?
QUOTE(leksyra @ 2007 10 15, 12:30)
si pavasari svente vieni pazistami ten, tai 115lt atrodo mokejo. O kiek drauge pries metus mokejo, tai tikrai nezinau. Na man ten nelabai patiko, bet jaunieji liko patenkinti, o tai svarbiausia
QUOTE(leksyra @ 2007 10 15, 13:30)
Mes ten taip pat domejomes geguzes menesiui, tai mums sake dviem dienom zmogui 160lt.
QUOTE(egle_83 @ 2007 10 15, 14:34)
si pavasari svente vieni pazistami ten, tai 115lt atrodo mokejo. O kiek drauge pries metus mokejo, tai tikrai nezinau. Na man ten nelabai patiko, bet jaunieji liko patenkinti, o tai svarbiausia
O kodel nelabai? Kas nepatiko?
O mes uzsisakem Rackausku sodyba Agluonenuose, siaip aplinka labai faina, gyvenamieji nameliai irgi liuks, bet mums ateinantiems metams paprase vienam zmogui po 200lt., o paskui tipo sako, kad viskas labai brangsta tai gali buti ir po 240lt. zmogui, kaip manot neperdaug
QUOTE(pembroksiuke @ 2007 10 15, 21:25)
O mes uzsisakem Rackausku sodyba Agluonenuose, siaip aplinka labai faina, gyvenamieji nameliai irgi liuks, bet mums ateinantiems metams paprase vienam zmogui po 200lt., o paskui tipo sako, kad viskas labai brangsta tai gali buti ir po 240lt. zmogui, kaip manot neperdaug
man ir baisu darosi su tom kainom, reikia teketi greiciau net neitiketina, kad per metus viskas taip pabrangs kuo toliau, tuo labiau pradedu mastyti, kad reiks svesti pas mociute kaime
QUOTE(pembroksiuke @ 2007 10 15, 21:25)
Aisku, kad labai brangu, bet ka padarysi, jau manau visur tokios panasios kainos. Pavyzdziui mes uzsisakem geguzes menesiui Rugpieniu kaima, tai musu paprase 180lt nuo zmogaus. O jei nori, kad i salia esancios pirteles ta diena niekam nenuomotu, ta prasme, kad sodyba butu tik musu, tai tada reikia primoketi dar 500lt.
Oho nu ir kainelės! Mes šią vasarą mokėjom po 120Lt žmogui, žinau, kad kitose jau buvo 150Lt , bet kad po 240Lt tai jau siaubas.....