Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Supo @ 2007 10 01, 21:50)
Darbenu miestelyje yra sodyba, kurioje su nakvyne telpa 90 zmoniu. Zmogui 130lt. jeigu savo maista veziesi tai kita kaina. Aplinka grazi.. yra pirtis..

labas, gal Supo galetum tikslesnius duomenis apie ta sodyba?
Atsakyti
Sveikutės. Katik skambinau i "Gaspada". Vos neapsiverkiau, kai pasake, kad liepos 19 d. jau užimta yra.. verysad.gif
Sodybos šeimininkė davė kontaktus kitų sodybų. Ką žinote apie Nijolės Čepienės sodybą Agluonėnuose? Ir apie Sauliaus Baniulio sodybą?
Atsakyti
QUOTE(eerika @ 2007 10 03, 22:47)
sveikutes, kai susigulejo gerosios emocijos, tai radau ir nekokiu minciu apie morena savo galveleje...  ax.gif
karstus patieklus jau minejau...
nuvyle aptarnavimas, reikejo pirstu parodyti kur isnesti lekste, kur papildyti sulciu ar pakeisti buteli... padavejai buvo pavarge po keliu baliu ir vos ne tai, kad miegojo balkonelyje...
o barmenas, tai apskritai tragedija. ziauriai familiarus ir nemandagus bendravimas su sveciais, nesvarbu vyrais ar moterimis, o kai prasem padaryti kavos ar arbatos prie torto, tai teko ir pakelti balsa, kitaip neisgirdo...
del kambariu, tai patarciau igalioti kuria nors mama ar ka is sveciu, kad suziuretu kaip kas isikure. Pries mus viesbutyje nakvojo latviu krepsininkai, jie labai neskubejo isvaziuoti, tai svecius apgyvendino kur pakliuvo, pvz. mano brolis su zmona nakvojo vienvieciame kambaryje, kaip jums? o kai kalbejau su direktorium apie visas problemas po vestuviu, tai jam buvo vienodai, mazdaug niekas anksciau tokiu nusiskundimu neturejo, ir apskritai, per vestuves zmones mazai miega ir jiem nesvarbu kaip miegot.
primoketi teko apie 600, dali siu pinigu net nezinau uz ka... pvz. itrauke sudauzyta lekste, juokinga.
morena yra gerai, kad turi patalpas sventimui ir viesbuti, bet del visko reikia sneketi grieztai.
va, issiliejau.
p.s. dali alkoholio turejom savo. o del maisto kiekio, tai ka uzsakem tikrai ne viska padejo ant stalo (buvo skaiciuota po 0,5kg mesos zmogui), bet is to jie ir gyvena...

nu erikute,nuliudinai tu mane,dabar net bijau isisvaizduot,koks apatarnavimas laukia musu verysad.gif o kiek kainavo kamabriai Morenoje
Atsakyti
QUOTE(Inspire @ 2007 09 03, 20:28)
Mes vestuves šventėme J. Čepo sodyboje Agluonėnų km.  thumbup.gif
Super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Esame labai patenkinti viskuo - tiek aplinka, tiek maistu, tiek nakvyne svečiams  thumbup.gif
Maisto buvo DAUG. Kad nors abi giminės laaabai pavalgančios, maisto
liko tiek, kad jį antros dienos pavakare parvežėme atskira mašina.  biggrin.gif
Ir skanu labai buvo, viskas visada buvo pildoma ir t.t.
thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(leksyra @ 2007 10 08, 14:17)
Sveikutės. Katik skambinau i "Gaspada". Vos neapsiverkiau, kai pasake, kad liepos 19 d. jau užimta yra..  verysad.gif
Sodybos šeimininkė davė kontaktus kitų sodybų. Ką žinote apie Nijolės Čepienės sodybą Agluonėnuose? Ir apie Sauliaus Baniulio sodybą?

VAT ČIA APIE AGLUONĖNUS (ČEPŲ SODYBĄ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 09 spalio 2007 - 09:34
Viskas, man jau panika.. Kur gauti tokia vieta, kad sutilptu 60 zmoniu, o gal ir ciut daugiau.. verysad.gif Bet dar reikia, kad butu kur tuos zmones apnakvindinti..
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2007 10 10, 17:25)
Viskas, man jau panika.. Kur gauti tokia vieta, kad sutilptu 60 zmoniu, o gal ir ciut daugiau.. verysad.gif  Bet dar reikia, kad butu kur tuos zmones apnakvindinti..

Yra tų sodybų, nepulk į paniką bigsmile.gif Yra kažkokia sodyba prie Platelių, Vilkyčiai (kur aš švenčiau), Majorų sodyba, kiek žinau ir Kretingos "vienkemyje" suguldo svečius. Blogiausiu atveju, reikia keisti vestuvių datą. Pasidomėk gal yra savaitę anskčiau ar vėliau laisva mirksiukas.gif
Papildyta:
Ai ir dar yra kažkokia sodyba kažkur už Gargždų. Nežinau tiksliai pažįstami ten šventė vestuves. Neatsimenu pavadinimo (gal Banionio). Sakė, kad ten yra žirgynas, ir su valtelėm jie plaukiojo (reiškia prie vandens telkinio). Žmogui sakė 150Lt. Gal kas girdėjot apie tą sodybą? blink.gif
Atsakyti
Viskas, man jau panika.. Kur gauti tokia vieta, kad sutilptu 60 zmoniu, o gal ir ciut daugiau.. verysad.gif  Bet dar reikia, kad butu kur tuos zmones apnakvindinti..

Yra dar ir Rugpieniu kaimas. Cia kazkur 25km. nuo Klaipedos. Mes tenai uzsisakem geguzes menesiui. Labai patiko aplinka, sodyba miskelio vidury thumbup.gif Tik nezinau ar dar bus liepos menesiui laisva, nes didele paklausa jie ten turi.
Atsakyti

Mes Čepų sodyboje apnakvindinome 60 žmonių..
Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2007 10 11, 12:16)
Yra tų sodybų, nepulk į paniką bigsmile.gif Yra kažkokia sodyba prie Platelių, Vilkyčiai (kur aš švenčiau), Majorų sodyba, kiek žinau ir Kretingos "vienkemyje" suguldo svečius. Blogiausiu atveju, reikia keisti vestuvių datą. Pasidomėk gal yra savaitę anskčiau ar vėliau laisva mirksiukas.gif
Papildyta:
Ai ir dar yra kažkokia sodyba kažkur už Gargždų. Nežinau tiksliai pažįstami ten šventė vestuves. Neatsimenu pavadinimo (gal Banionio). Sakė, kad ten yra žirgynas, ir su valtelėm jie plaukiojo (reiškia prie vandens telkinio). Žmogui sakė 150Lt. Gal kas girdėjot apie tą sodybą? blink.gif

ta už Gargždų, berods, kad Banionio, tai girdėjau nusiskundimą dėl maisto.
Papildyta:
QUOTE(luke @ 2007 10 11, 15:34)
Yra dar ir Rugpieniu kaimas. Cia kazkur 25km. nuo Klaipedos. Mes tenai uzsisakem geguzes menesiui. Labai patiko aplinka, sodyba miskelio vidury thumbup.gif Tik nezinau ar dar bus liepos menesiui laisva, nes didele paklausa jie ten turi.

nepamenu kažko konkretaus (užfiksavau tik faktą), bet apie Rugpienių sodybą nemažai gerų atsiliepimų girdėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2007 10 11, 15:34)

o gal zinot internetini adresa? mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet aš negirdejau, kad Rūgpienių kaime suguldo žmones, kiek žinau ten taip pirtelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 10 08, 17:33)
nu erikute,nuliudinai tu mane,dabar net bijau isisvaizduot,koks apatarnavimas laukia musu verysad.gif o kiek kainavo kamabriai Morenoje

60lt zmogui. gaila, kad nuliudinau, tik dabar zinau, kad su jais reikia grieztai ir tikrai nenuolaidziauti ar blogai jaustis del pasakyto grubesnio zodzio schmoll.gif tikiuosi, jums pasiseks geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 10 11, 16:56)
Bet aš negirdejau, kad Rūgpienių kaime suguldo žmones, kiek žinau ten taip pirtelės mirksiukas.gif

Ten yra atskiras namukas su kambariais, taip pat ir virs tu pirteliu yra kambariukai. O internetinio puslapio jie neturi. Cia reiktu seimininkei pasiskambinti ir nuvaziuot apsiziuret. Mums tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti