Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(AquaRose @ 2007 07 30, 12:31)
o pas mus apie 45 zmogeliukus.
Papildyta:
jo tik savaitele smile.gif

beja, noriu biskuti pasiguosti, nes paciai baisiai neramu sad.gif
Si savaitgali buvau vestuvese irgi Klpd rajone, svente vyko Baniulio sodyboje, ten kur zirgynas. Tai galiu reziumuoti, kad maistas buvo normalus ir jo buvo tikrai pakankamai. Taciau man teko pabendrauti su maista ruosusia "gaspadine" ir kadangi ji vietine uzklausiau jos nuomones apie "Gaspada".. deja, isgirdau nekokus atsiliepimus del maisto kiekio  verysad.gif  verysad.gif  unsure.gif  Anot jos, net gera "Gaspados" seimininkes drauge savo jubiliejaus ten nesvente, nes kitur maisto kiekis ir pasiula gerokai didesni.
Zinoma, cia gali buti ir antireklama savanaudiskais tikslais, taciau mane liudina tai, kad jau nebe pirma karta girdziu toki atsiliepima, o ir i foto galerija paziurejus, stalai nuo maisto neluzta sad.gif(
Aq vestuvese nepats svarbiausias dalykas pavalgyti, bet mano gimine tuom reikalu uzsiimti megejai  ax.gif  ir sokti alkani nemegsta, o jei dar uzkandos prie degtines ar alaus neliks  doh.gif
bet kokiu atveju sventes vieta keisti jau velu, tik reikia kazkaip issikovoti ta kokybe ir kiekybe.

Na as esu visai kitokios nuomones apie Gaspada. Aisku jos niekam nepersu. Pati su kolega organizuoju ir vedu ivairaus pobudzio renginius (jubiliejai, vestuves, firmu vakareliai). Ne karta tego dirbti Gaspadoje, ir tikrai maisto trukumo nepastebejau. Pasibaigus dvi dienas trukusiai sventei, visada dar ir lieka maisto kuri supakuoja ir atiduoda uzsakovams. Na, bet savo nuomones niekam nepersu mirksiukas.gif
Tik del maisto kiekio ir jo pateikimo esu rami bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusia80 @ 2007 07 31, 02:38)
Na as esu visai kitokios nuomones apie Gaspada. Aisku jos niekam nepersu. Pati su kolega organizuoju ir vedu ivairaus pobudzio renginius (jubiliejai, vestuves, firmu vakareliai). Ne karta tego dirbti Gaspadoje, ir tikrai maisto trukumo nepastebejau. Pasibaigus dvi dienas trukusiai sventei, visada dar ir lieka maisto kuri supakuoja ir atiduoda uzsakovams. Na, bet savo nuomones niekam nepersu mirksiukas.gif
Tik del maisto kiekio ir jo pateikimo esu rami bigsmile.gif

valio thumbup.gif nuraminai truputi. As tikiuosi cia buvo tik prastas "gaspadines" liezuvis.
Atsakyti
Merginos, gal esat girdėjusios atsiliepimus apie Tarvydų sodybą Jomantuose?
Atsakyti
QUOTE(pembroksiuke @ 2007 07 30, 12:41)
Galima kontaktus  blush2.gif  tokia negirdeta sodyba  g.gif , nors as ir tiek ju tezinau, nes mes siaip galvojom tarp Gaspados (niu bet dabar matau, kad atsiliepimai prasteja) arba Majoru sodybos, sakis, kaip reik issirinkti  doh.gif

Virginija ir Kazimieras Gudžiūnai te. 8699 39912; 8699 33916.
Vakar buvom susitarti dėl meniu, tai biški pavedė dėl alaus pompos - garantavo, kad bus, o dabar sako, kad neturi. Be to žadėjo vaikams ir fotografui su filmuotoju po 60Lt kainą, o vakar kai liko 2 savaitės kaina pakėlė iki 80Lt. Šiaip kamabariai tai super ir vieta labai graži, vienkiemis. Laisvai gali sutilpti 63 suaugę žmonės.
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 07 31, 13:32)
... žadėjo vaikams ir fotografui su filmuotoju po 60Lt kainą, o vakar kai liko 2 savaitės kaina pakėlė iki 80Lt.

Niekad net nesusimasčiau, kad mano kepsnys, toks brangus 60-80 Lt. Jomajo reikės atsisakyti tos vienos porcijos, geriau pinigais imsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(E-E- @ 2007 07 31, 23:58)
Niekad net nesusimasčiau, kad mano kepsnys, toks brangus 60-80 Lt. Jomajo reikės atsisakyti tos vienos porcijos, geriau pinigais imsiu lotuliukas.gif

Taip aš irgi nežinau už ką tokia kaina, suprantu dar, kad vaikai ir muzikantai miegos per naktį ir valgys antrą dieną, bet filmuotojas ir fotografas tai dirbs ir išvažiuos tą patį vakarą. Jiems duos po vieną kepsnį ir valgydins virtuvėje..... verysad.gif
Atsakyti
Sveiki...

zadejau nieko nerasyt, bet neiskenciau 4u.gif

mano vestuves buvo GASPADOJ, praeitais metais.... 4u.gif

Del maisto, galiu pasakyti viena, man kaip jaunajai maisto buvo pakankamai, taciau kitu akim ziurint, po vestuviu sulaukiau komentaru, kad daugeliui sveciu aisto truko.... ypac vyriskajai giminei....

pries vestuves ir girdejau atsiliepimu kad maisto, ten mazokai... bet netikejau... ir dabar man atrodo kad maisto buvo pakankamai, taciau as budama jaunaja neturejau laiko kada valgyti, kada sedeti uz stalo.. gal del to ir nepastebajau... 4u.gif

taciau sveciai ir teveliai, seses bei darugai pasakoja ka kita... jiems maisto buvo mazokai blush2.gif

musu teveliai buvo kartu kai derinom meniu.... mum labai svarbus buvo alaus stalas... zinojom kad sveciai lauks jaunuju, prasem negaileti nei duonos nei suriu, paprasem kad ir mesytes papjaustytu... prasem seimininku kad negailetu alaus stalui, kad jei ka galim primoketi papildomai, teveliai net sako jeika galim ir savo atsivesti... seimininkai pazadejo kad niekam nieko netruks..... deja...

kadangi sveciai kartu su mumis buvo baznycioje, daugelis sveciu buvo is kitu miestu, tad jie visi rinkosi i Gaspada apie 16 val. - 18 val. ir lauke jaunuju sugristanciu... visi isalke buvo.... stalas alaus atrode klaikiai, viena lekste ir viskas.... zmoniu apie 20 sedejo prie vienos lekstes, tevai sake prasyte prase kad vis atnestu, kad vis atnestu... deja...kai busiu namie ikelsiu foto,kaip atrode alaus stalas...

taip pat buvo keblumu del aptarnavimo, labai letos mergaites... nei sakuciu nei peliu nebuvo, nors karsti zmonems jau buvo atnesti.....

taip pat niekas nenuiminejo tusciu buteliuku nuo mineralinio, nuo kitu gerimu.... tevelis mano jau buvo pratrukes vienu metu..... patys sveciai stojosi ir nuiminejo butelius, nors buvo zadeta kad tai darys aptarnaujancios merginos....

taip pat kilo problemu su antros dienos pusryciais.....zmoniu 50, o kastini, cebulyne nese po kokias tris porcijas ir viskas.... kazkaip labai buvo nejauku valgyt.... vieni nori, bet nevalgo nes mano kad nebera... paskui bac atnesa... kazkaip ne taip turetu buti....

kaip daug kas sao kad maisto lieka issivezimui, tai kad neliko.... g.gif nors ir aciu dievui 4u.gif seimininke minejo, kad kai tik sveciai skirstosi jie nakciai maista nurenka ir deda i saldytuvus... deja nakti musu maistas vis dar stovejejo ant stalo... mano mamyte net ejo seiminkem sakyt, kad rinkit maista nes suges... nieks nerinko paryciais maistas jau buvo sugedes 4u.gif

Visa tai man sventes nesugadino, tik vat tie atgarsiai is teveliu is sveciu, kazkaip nemalonu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 01 rugpjūčio 2007 - 15:15
QUOTE(siamka @ 2007 08 01, 16:03)
Sveiki...

zadejau nieko nerasyt, bet neiskenciau  4u.gif

mano vestuves buvo GASPADOJ, praeitais metais....  4u.gif

Del maisto, galiu pasakyti viena, man kaip jaunajai maisto buvo pakankamai, taciau kitu akim ziurint, po vestuviu sulaukiau komentaru, kad daugeliui sveciu aisto truko....  ypac vyriskajai giminei....

pries vestuves ir girdejau atsiliepimu kad maisto, ten mazokai... bet netikejau... ir dabar man atrodo kad maisto buvo pakankamai, taciau as budama jaunaja neturejau laiko kada valgyti, kada sedeti uz stalo.. gal del to ir nepastebajau...  4u.gif

taciau sveciai ir teveliai, seses bei darugai pasakoja ka kita... jiems maisto buvo mazokai  blush2.gif

musu teveliai buvo kartu kai derinom meniu.... mum labai svarbus buvo alaus stalas... zinojom kad sveciai lauks jaunuju, prasem negaileti nei duonos nei suriu, paprasem kad ir mesytes papjaustytu... prasem seimininku kad negailetu alaus stalui, kad jei ka galim primoketi papildomai, teveliai net sako jeika galim ir savo atsivesti... seimininkai pazadejo kad niekam nieko netruks..... deja...
kadangi sveciai kartu su mumis buvo baznycioje, daugelis sveciu buvo is kitu miestu, tad jie visi rinkosi i Gaspada apie 16 val. - 18 val. ir lauke jaunuju sugristanciu... visi isalke buvo.... stalas alaus atrode klaikiai, viena lekste ir viskas.... zmoniu apie 20 sedejo prie vienos lekstes, tevai sake prasyte prase kad vis atnestu, kad vis atnestu... deja...kai busiu namie ikelsiu foto,kaip atrode alaus stalas...
taip pat buvo keblumu del aptarnavimo, labai letos mergaites... nei sakuciu nei peliu nebuvo, nors karsti zmonems jau buvo atnesti.....

taip pat niekas nenuiminejo tusciu buteliuku nuo mineralinio, nuo kitu gerimu.... tevelis mano jau buvo pratrukes vienu metu..... patys sveciai stojosi ir nuiminejo butelius, nors buvo zadeta kad tai darys aptarnaujancios merginos....

taip pat kilo probelmu su antros dienos pusryciais.....zmoniu 50, o kastini, cebulyne nese po kokias tris porcijas ir viskas.... kazkaip labai buvo nejauku valgyt.... vieno nori, bet nevalgo nes mano kad nebera... paskui bac atnesa... kazkaip ne taip turetu buti....

kaip daug kas sao kad maisto lieka issivezimui, tai kad neliko....  g.gif nors ir aciu dievui  4u.gif  seimininke minejo, kad kaitik sveciai skirstosi jie nakciai maista nurenka ir deda i saldytuvus... deja nakti musu maistas vis dar stovejejo ant stalo... mano mamyte net ejo seiminkem sakyt, kad rinkit maista nes suges... nieks nerinko paryciais maistas jau buvo sugedes  4u.gif

Visa tai man sventes nesugadino, tik vat tie atgarsiai is teveliu is sveciu, kazkaip nemalonu.....

Siaubas. Žinosiu nors aš ne Gaspadoje švęsiu, bet reikės vežtis savo užkandžius prie alaus, pas mus irgi daug atvažiavusių bus....
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 08 01, 16:10)
Siaubas. Žinosiu nors aš ne Gaspadoje švęsiu, bet reikės vežtis savo užkandžius prie alaus, pas mus irgi daug atvažiavusių bus....

Mano mama labai pikta yra iki siol ... ji tiesiog tikrai pasitikejo ir tikejo kad viskas bus kaip tartasi.... niu bet kaip as sakau nieko nepakeisi....

jei dzin tas maistas, is tikruju, tik kaip ji sako gaila zmoniu, vaziuota is toli, alkani o dar susale doh.gif

nes juk mes ir primoket zadejom ir jei ka atsivest... ai 4u.gif

as tai net nezinau, siaip gaspadoj mane suzavejo pati aplinka 4u.gif noreciau as dar ten vestuviu.... tik vat keblumas su maistu... seimininke ten nuostabi, tik gal cia mum taip su tuom maistu nepasiseke g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 01 rugpjūčio 2007 - 15:18
2 foto cia visas alaus stalas pirma diena doh.gif

1 foto Antra diena ant stalo ir tebuvo tik vienos padekliukas (cia jau biski nuvalgytas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 01 rugpjūčio 2007 - 20:06
QUOTE(siamka @ 2007 08 01, 21:05)
2 foto cia visas alaus stalas pirma diena doh.gif
1 foto Antra diena ant stalo ir tebuvo tik vienos padekliukas (cia jau biski nuvalgytas)

Oho čia kaip bare alaus rinkinys šešiems žmonėms schmoll.gif . Tik nesuprantu už ką tada mokami pinigai.
Pas mus labai daug atvažiavusių bus ir laukt ilgokai reikės. Reiks savo vežtis.... unsure.gif
Atsakyti
prasem daugiau kad tokiu padekliuku padetu bet buvo vienas kuris papildomas kas valanda doh.gif
Atsakyti