QUOTE(Vilkaa @ 2006 09 06, 07:09)
Mes savo vestuves sventem viena diena Pajurio viesbutyje Giruliuose. Mazai ka pamenu is savo vestuviu, nors buvo pries menesi, bet man patiko labai grazi aplinka, netoli jura, pats viesbutis tokiam parke, sventimo salej nediduke terasa, vietos sokiams daug, smagu, ir kainos nesikandzioja, 300 lt uz sales nuoma +50 lt nuo zmogaus uz maista (alkoholi ir saldu stala reikia atsinesti patiems.), maistas skanus ir daug liko. Ai prisiminiau kas nepatiko, nors mums nebuvo aktualu, kelias dienas pries vestuves mums pasake kad negalesim puosti sales, nes penktadieny ten bus banketas, zodziu jei noresim puosti tai galesime padaryti tik sestadieny ryte, mums tai buvo neaktualu nes mes nepuosem nieko, bet kas nori tai daryti tai geriau is anksto susiderinti, nes pradzioj mums pasake kad penktadieny galsim ten viska susivezti ir papuosti.
man atrodo kad kiekvienoj vietoj atsitinka kazkokiu stebuklu, ypac kai vestuves per pati buma.
man atrodo kad kiekvienoj vietoj atsitinka kazkokiu stebuklu, ypac kai vestuves per pati buma.
Na as jau susidarau yspudi kad Pajurio vies , majoru sodyboj ir Nendrinej pastogej- geriausios vietos pavykusioms vestuvems uz poros savaiciu vaziuosiu namucio ir teks uzsisakyti kazkuria is siu viecikiu