Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

O gal kas galėtumėt pasidalinti savo įspūdžiais, patirtimi, nuogirdom apie sodybas/kavines Šilutės rajone (Kintai, Ventė, Rusnė, Švėkšna ir t.t.) ? 4u.gif
Atsakyti
Na o mano vestuves dar tik bus rugsejo 15 d. Gaspadoje. 4u.gif
Labai nekantrauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusia80 @ 2007 06 30, 19:52)
Na o mano vestuves dar tik bus rugsejo 15 d. Gaspadoje. 4u.gif
Labai nekantrauju rolleyes.gif

o mano spalio 6d. taip pat Gaspadoje thumbup.gif
Vaidusia80, ar kalbejote daugiau del sales puosimo? Mums sake, kad jie patys papuos. Tai dabar svarstau ar kisti nagus prie puosimo ar tiesiog ramiai laukti sventes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 01, 15:31)
o mano spalio 6d. taip pat Gaspadoje  thumbup.gif
Vaidusia80, ar kalbejote daugiau del sales puosimo? Mums sake, kad jie patys papuos. Tai dabar svarstau ar kisti nagus prie puosimo ar tiesiog ramiai laukti sventes  g.gif

Labukas,
Na, manau, kad nerimauti nera ko. Balionu , manau tiketis neverta. Bet manau, kad sale bus skoningai papuosta. Del to as tikrai maziausiai pergyvenu smile.gif
jei tu labai nerimauji, tai pasakyk seimininkams tai, kaip tu isivaizduoji papuosta sale. Nereikia gedintis issakyti tai, ka galvoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusia80 @ 2007 07 01, 21:17)
Labukas,
Na, manau, kad nerimauti nera ko. Balionu , manau tiketis neverta. Bet manau, kad sale bus skoningai papuosta. Del to as tikrai maziausiai pergyvenu smile.gif
jei tu labai nerimauji, tai pasakyk seimininkams tai, kaip tu isivaizduoji papuosta sale. Nereikia gedintis issakyti tai, ka galvoji ax.gif

kad balionu nebus as tikiu, nepanasu i ju stiliu smile.gif ir siaip nelabai pergyvenu. Tiesiog buvo tokia mintis kilus gal ka paciai susigalvoti, bet manau viskas bus ciki thumbup.gif ir nesuksiu sau galvos smile.gif
Atsakyti
sveikutes mano vestuves jau buvo beveik pries metus Gaspadoj

del papuosimo sales tai galiu pasakyti, tiek 4u.gif

matet buvo gale stolo ant sienos dvi sirdys, tai vat jos bus... ir ant stalo bus gelytes is seimininkes soduko, viskas... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 02 liepos 2007 - 12:06
QUOTE(Mijute @ 2007 07 02, 10:09)
kad balionu nebus as tikiu, nepanasu i ju stiliu smile.gif ir siaip nelabai pergyvenu. Tiesiog buvo tokia mintis kilus gal ka paciai susigalvoti, bet manau viskas bus ciki  thumbup.gif  ir nesuksiu sau galvos smile.gif

Na manau, tau reiketu su jais pasikalbeti tuo atveju, jei nori pompastikos. Tada gali ir floristus issikviesti. Bet kiek man teko matyti, tai skoningai ir neperkrautai atrodo sale. na bet kaip zinai, kiekvienas zmogus turi skirtinga skoni, todel neverta del to gincytis. O , kad dusia nuramintum , perkalbek dar karta su seimininkais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusia80 @ 2007 07 02, 19:13)
Na manau, tau reiketu su jais pasikalbeti tuo atveju, jei nori pompastikos. Tada gali ir floristus issikviesti. Bet kiek man teko matyti, tai skoningai ir neperkrautai atrodo sale. na bet kaip zinai, kiekvienas zmogus turi skirtinga skoni, todel neverta del to gincytis. O , kad dusia nuramintum , perkalbek dar karta su seimininkais rolleyes.gif

oi ne ko jau ko bet pompastikos man nereikia doh.gif as uz kukluma smile.gif kai vaziuosiu derinti meniu ir visa kita butinai dar pasiteirausiu ir apie puosima. Siaip buvo idomu atsiliepimai is jau sventusiu ir dar svesianciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 03, 09:00)
oi ne ko jau ko bet pompastikos man nereikia  doh.gif as uz kukluma smile.gif kai vaziuosiu derinti meniu ir visa kita butinai dar pasiteirausiu ir apie puosima. Siaip buvo idomu atsiliepimai is jau sventusiu ir dar svesianciu smile.gif

man irgi patinka kukliai ir skoningai mirksiukas.gif
Ta diena taip arteja, kuo toliau, tuo labiau jaudinuosi doh.gif atrodo reikalu ne mazeja, bet daugeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 20, 08:05)
O gal kas galėtumėt pasidalinti savo įspūdžiais, patirtimi, nuogirdom apie sodybas/kavines Šilutės rajone (Kintai, Ventė, Rusnė, Švėkšna ir t.t.) ?  4u.gif

Mes sventem K. Gudziuno sodyboj, 7km nuo Priekules, Silutes link. Buvo apie 40 zmoniu (talpina iki 70), maistas nuostabus, labai tvarkingi nakvynes kambariai ir sale visiskai naujai irengta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2007 07 13, 13:45)
Mes sventem K. Gudziuno sodyboj, 7km nuo Priekules, Silutes link. Buvo apie 40 zmoniu (talpina iki 70), maistas nuostabus, labai tvarkingi nakvynes kambariai ir sale visiskai naujai irengta  thumbup.gif

o gal kontaktus kokius galetum parasyti.. buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
gal yra kokiu atsiliepimu apie Vecekrug viesbuti Klaipedoje?
Atsakyti