Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Ka tik uzsisakiau vestuves vasaros gale Radailiu Dvare, seimininkai naujos sales nereklamuoja, bet sake geguzes menesiui tikrai veiks. sake kad priims net 100 zmoniu. Tik apnakvydint gali apie 30 zm. Siaip atsvesiu tada daugiau parasysiu thumbup.gif
Dar nparasiau, kad ta sale prie pat jau veikaincios kavines ir kaina ziauriai normalia suderejom tongue.gif
Atsakyti
Mes uzsisakeme Majoru sodyba 4u.gif ir esu laiminga kad taip padareme - ten pravesime ir visa fotosesija mirksiukas.gif jei tik oras duos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 01 20, 22:38)
Mes uzsisakeme Majoru sodyba  4u.gif  ir esu laiminga kad taip padareme - ten pravesime ir visa fotosesija  mirksiukas.gif  jei tik oras duos  rolleyes.gif

pagaliau nors viena siais metais istekanti uzsisake Majoru sodyba thumbup.gif

as irgi ja uzsisakiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 20, 21:14)

as irgi ja uzsisakiau  wub.gif

Maziulele kiek sulygai ir kada ten tavo svente???
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 01 20, 23:50)

beje, gal jau turi fotografa? as galvoju apie Jurate is Klaipedos-daug apie ja cia kalbeta, int.puslapiukas yra-grazios foto.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 01 21, 01:50)

nu mano svente liepos 21 d. wub.gif wub.gif o sulygau 800 thumbup.gif blush2.gif

QUOTE(uogute @ 2007 01 21, 02:10)
beje, gal jau turi fotografa? as galvoju apie Jurate is Klaipedos-daug apie ja cia kalbeta, int.puslapiukas yra-grazios foto.

esu ziurejus jos internetinis puslapiuks, nuotraukos labai grazios

as jai buvau skambinus rugsejo vidury, tai kiek pamenu sake 1300 ir dar zmones sakosi is jos nuotraukas g.gif
Atsakyti
Kokios kainos Majoru sodyboje ir kiek miegamuju vietu?
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 20, 23:44)

as irgi ja uzsisakiau  wub.gif

Mes taip pat savo graziausia svente svesim Majoruose biggrin.gif Rugpjucio 25 d. kad tik oras geras butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aslaiminga @ 2007 01 22, 19:07)
Mes taip pat savo graziausia svente svesim Majoruose biggrin.gif  Rugpjucio 25 d. kad tik oras geras butu  g.gif

nu as anksciau, tai galesiu papasakoti kaip patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 23, 11:18)
nu as anksciau, tai galesiu papasakoti kaip patiko  mirksiukas.gif

Butinai papasakok 4u.gif
Atsakyti
as nenoriu nieko sakyti,bet juk ten tokia jau apleista sodyba.kai Majoras buvo gyvas tai taip graziai priziurejo,o dabar tos dvi bobelkos juk nieko ten nebetvarko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 01 24, 21:34)
as nenoriu nieko sakyti,bet juk ten tokia jau apleista sodyba.kai Majoras buvo gyvas tai taip graziai priziurejo,o dabar tos dvi bobelkos juk nieko ten nebetvarko doh.gif

mes sia vasara kai buvom nuvaziave, tai aplinka tikrai graziai buvo sutvarkyta wub.gif net tevams labai patiko bigsmile.gif

bet jei jau taip ten blogai, tai kodel tiek norinciu ten svesti g.gif ir tikrai nemanau kad del pigumo (120lt/zm.) schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 24 sausio 2007 - 23:16