QUOTE(maziulele @ 2006 11 08, 14:59)
o tu turi mada i kiekviena sodyba nuvaziavus brautis i ju virtuve
nu atsiprasau
siaip is siumetiniu nuotaku tik geri atsiliepimai ir apie maista, ir apie viska
O tai tau nesvarbu kur ir kokiomis sąlygomis gaminamas maistas?
Nepeikiu šios sodybos, čia tik mano asmenininis pastebėjimas-kas gaudosi, supras.
Papildyta:
[quote=siamka,2006 11 12, 15:09]
Na ka teks ir man pasireiksti apie sodyba Gaspada, aplinka ir visa kita zinoma kad LIUX, BET yra zodelis BET
Maistas musu vestuvese nebuvo toks kokio mes tikejomes, alaus stalas buvo pustustis, nors musu teveliai labai jos prase kad visko butu, zadejom net savo atsivesti, siulem ir daugiau primoketi, bet seimininke sake visko bus, bet deja visko buvo bet labai labai labai mazai....
Sveciai musu buvo pusalkani.....
ir namo mums jau nebebuvo ka ideti ..... nes jo ir taip truko
del aptarnaujanciu mergyciu, visi sveciai ir musu tevai buvo nepatenkinti aptarnavimu, tusciu buteliuku ir buteliu bei leksciu niekas nenuiminejo... kol mano uosviui truko kantrybe ir jis pats juos nueme nuo stalo.... sveciai ir patys kai jau nebebuvo vietos nuo buteliuku patys pakeldavo ir nunesdavo
Nu cia tu tai mane nustebinai!!!! Mums viskas buso atvirkščiai - alaus stalas buvo toks, kad iš karto norėjosi kelių rūšių visko ragauti... O pačio maisto, tai tikrai buvo daugiau nei daug - antrą dieną viską sudėjo išsivežimui, tai namuose vos į šaldytuvą sutalpinom!
Bet vis tiek ne kiekyje esmė, jis tikrai labai skanus buvo. Mūsų svečiai tai atsimena su pasigėrėjimu (jau nekalbu apie saldų stalą!)
Ir apie aptarnavimą jau rašiau,man labai patiko-padavėjos sukosi kaip vijurkai, nulis priekaištų joms