QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 07, 12:05)
Sveikos, merginos,
liepos pab atšvenčiau vestuves ir SAVO patirtimi galiu pasidalinti. Nuomojomės sodybą "Gaspada". Žinau, kad forume daug apie ją buvo rašyta, bet jau po visų įspūdžių galiu ramiai pasidalinti:
-maistas liux! Dar dabar svečiai atsimena tirpstančias burnoj spurgytes, o jau alaus stalo pasirinkimas, vos neapsiverkiau, kad per didelį užimtumą man pačiai neteko paragauti... Maisto užteko abi dienas ir dar namo įdėjo. Porcijos didelės, net labai. Suderinta pagal mūsų norus.
-aptarnavimas be žodžių! Simpatiškos jaunos mergaitės sukosi kaip vijurkai, vienodai apsirengusios, tvarkingos, o jau nuotaika ir paslaugumas. Vienas mūsų svečias (beje, jaunimėlis) sakė, tik spėjau mintyse pagalvot apie arbatą su pienu, o ta mergaičiukė jau stovi su puodeliu Teko po to vestuvėse dalyvauti, tai ten tokia didelė "bufetava" su akinamu makiažu porcijas tampė į salę O mūsų padavėjos 12 val. šampaną į lauką išnešė, o ant stalų apskritai jokių likučių nemačiau...
-šeimininkai. Nuostabūs, daugiau nėr ko pridurti. Jaudinosi kartu su mumis, dar visokių baikų pridarė,daug patarė. Viską iš anksto leido susivežti-tortus, apdarus ir kt. Tai labai patogu. O jau faini kokie! Visai mane nuginklavo, kai po tokios gražios šventės grįžom į kambarį-smulkmena, bet kaip malonu! (tyčia nepasakosiu )
-vieta. Man patiko jaukumas-visi svečiai vienoje vietoje, neišsibarstę. Šokiams vietos per akis, alaus stalas per pievelę, supynės ir net tvenkinėlis, kuriuo mūsų svečiai, aišku, naudojosi
-sąžininga. Mes sodybą užsisakėm prieš metus, t.y.dar 2005 vasarą, tada buvom perspėti, kad dėl kainų kitais metais negarantuoja. Buvo 100Lt/žm, tai 'tikėjomės' 120. Ir kaip buvom nustebę, kai po metų Jūratė (šeimininkė), sako, "viskas kaip sutarę".
Atrodys kaip reklama, bet aš be galo patenkinta! Nesigailėsit pasirinkę. Jei norėsit įdomesnio meniu, geros gražios aplinkos, puikios, kaip viešbuty nakvynės, rinkitės "Gaspadą". Aš, mano vyras, tėvai buvo be galo patenkinti. O kaip malonu buvo komplimentų dėl viso šito iš svečių sulaukti!
Na ka teks ir man pasireiksti apie sodyba Gaspada, aplinka ir visa kita zinoma kad LIUX, BET yra zodelis BET
Maistas musu vestuvese nebuvo toks kokio mes tikejomes, alaus stalas buvo pustustis, nors musu teveliai labai jos prase kad visko butu, zadejom net savo atsivesti, siulem ir daugiau primoketi, bet seimininke sake visko bus, bet deja visko buvo bet labai labai labai mazai.... Kol mes grizinejom po visu fotosesiju sveciai lauke musu Gaspadoje ir gurgsnojo aluti, visi buvo isalke nes istoli buvo atvaziave, tai uzkandos prie alaus reikejo maldaute maldauti, atnese viena padekliuka kuriame buvo 5 spurgos, 15 duonos gabaliuku ir 100 gr. ausyciu ir viskas...... sveciai alu geria uzkandos nera, tai musu mamytes ten vaiksciojo ir prase kad atnestu dar, atnestu dar, tai kai po prasymo praeidavo pusvalandukas tuomet sulaukdavo to vieno padekliuko su jau minetu turiniu, kai sveciai suvalgo vel papraso ir vel po pusvalandzio sulaukia..... ir t.t.
Sveciai musu buvo pusalkani.....
ir namo mums jau nebebuvo ka ideti ..... nes jo ir taip truko
del aptarnaujanciu mergyciu, visi sveciai ir musu tevai buvo nepatenkinti aptarnavimu, tusciu buteliuku ir buteliu bei leksciu niekas nenuiminejo... kol mano uosviui truko kantrybe ir jis pats juos nueme nuo stalo.... sveciai ir patys kai jau nebebuvo vietos nuo buteliuku patys pakeldavo ir nunesdavo
Apie antros dienos pusrycius isvis galiu patyleti, vyko kazkokia nesamone, tuo metu.....
Seimininke nuostabi, ji uzburianti, bet deja teko nusivilti, daug pazadu nebuvo igyvendinta......
Bet mano svente man vistiek buvo pati nuostabiausia, tik dabar kai pasneki su sveciais o ypac su tevais, tai jie visi prisimena kad per vestuves nebuvo ko valgyti
ir mano tevams bei uosviams tai tikras sokas buvo, nes mes visi vaziavom visi kartu taremes ir se tau kad nori.....