Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(lijo @ 2006 11 11, 13:36)
kai aš planavau, tai visokių atsiliepimų buvo  cool.gif o Majorienė labai nemandagi ir arogantiška moteriškė man pasirodė - JOS SODYBA GERIAUSIA, TAI PASIKEISK VESTUVIŲ DATĄ, JEI NORI ČIA ŠVĘST  unsure.gif jooo...

Man Majorienė irgi pasirode labai jau nekuklus zmogus...
Paklause kiek planuojam zmoniu...tai net pasijuoke, kad maziau nei 60...
Mat pas ja tik dideles vestuves svenciamos...fui...
O sodybos aplinka irgi nesuzavejo...ypac prie ivaziavimo i sodyba...
Atsakyti
Kaip sakoma, kiekvienas turi savo skoni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2006 11 10, 15:21)
Perskambino man Lugnes direktorius ir pasake kad galiu ateiti sestadieni paziuret kaip ten kas, nes kaiptik bus vestuves. Eisiu butinai. Papasakosiu rytoj.  mirksiukas.gif

su Petrošium susitikai bigsmile.gif ?

QUOTE(maziulele @ 2006 11 11, 17:49)
Kaip sakoma, kiekvienas turi savo skoni  lotuliukas.gif

dėl aplinkos tai taip mirksiukas.gif tikiuosi, kad jums viskas praeis sklandžiai ir galėsi tą sodybą tik pagirti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 07, 12:05)
Sveikos, merginos,
liepos pab atšvenčiau vestuves ir SAVO patirtimi galiu pasidalinti. Nuomojomės sodybą "Gaspada". Žinau, kad forume daug apie ją buvo rašyta, bet jau po visų įspūdžių galiu ramiai pasidalinti:
-maistas liux! Dar dabar svečiai atsimena tirpstančias burnoj spurgytes, o jau alaus stalo pasirinkimas, vos neapsiverkiau, kad per didelį užimtumą man pačiai neteko paragauti... Maisto užteko abi dienas ir dar namo įdėjo. Porcijos didelės, net labai. Suderinta pagal mūsų norus.  lotuliukas.gif
-aptarnavimas be žodžių! Simpatiškos jaunos mergaitės sukosi kaip vijurkai, vienodai apsirengusios, tvarkingos, o jau nuotaika ir paslaugumas. Vienas mūsų svečias (beje, jaunimėlis) sakė, tik spėjau mintyse pagalvot apie arbatą su pienu, o ta mergaičiukė jau stovi su puodeliu  thumbup.gif  Teko po to vestuvėse dalyvauti, tai ten tokia didelė "bufetava" su akinamu makiažu porcijas tampė į salę  doh.gif  O mūsų padavėjos 12 val. šampaną į lauką išnešė, o ant stalų apskritai jokių likučių nemačiau...
-šeimininkai. Nuostabūs, daugiau nėr ko pridurti. Jaudinosi kartu su mumis, dar visokių baikų pridarė,daug patarė. Viską iš anksto leido susivežti-tortus, apdarus ir kt. Tai labai patogu. O jau faini kokie! Visai mane nuginklavo, kai po tokios gražios šventės grįžom į kambarį-smulkmena, bet kaip malonu! (tyčia nepasakosiu  smile.gif )
-vieta. Man patiko jaukumas-visi svečiai vienoje vietoje, neišsibarstę. Šokiams vietos per akis, alaus stalas per pievelę, supynės ir net tvenkinėlis, kuriuo mūsų svečiai, aišku, naudojosi  tongue.gif
-sąžininga. Mes sodybą užsisakėm prieš metus, t.y.dar 2005 vasarą, tada buvom perspėti, kad dėl kainų kitais metais negarantuoja. Buvo 100Lt/žm, tai 'tikėjomės' 120. Ir kaip buvom nustebę, kai po metų Jūratė (šeimininkė), sako, "viskas kaip sutarę".  thumbup.gif

Atrodys kaip reklama, bet aš be galo patenkinta!  thumbup.gif  Nesigailėsit pasirinkę. Jei norėsit įdomesnio meniu, geros gražios aplinkos, puikios, kaip viešbuty nakvynės, rinkitės "Gaspadą". Aš, mano vyras, tėvai buvo be galo patenkinti. O kaip malonu buvo komplimentų dėl viso šito iš svečių sulaukti!  biggrin.gif

Na ka teks ir man pasireiksti apie sodyba Gaspada, aplinka ir visa kita zinoma kad LIUX, BET yra zodelis BET

Maistas musu vestuvese nebuvo toks kokio mes tikejomes, alaus stalas buvo pustustis, nors musu teveliai labai jos prase kad visko butu, zadejom net savo atsivesti, siulem ir daugiau primoketi, bet seimininke sake visko bus, bet deja visko buvo bet labai labai labai mazai.... Kol mes grizinejom po visu fotosesiju sveciai lauke musu Gaspadoje ir gurgsnojo aluti, visi buvo isalke nes istoli buvo atvaziave, tai uzkandos prie alaus reikejo maldaute maldauti, atnese viena padekliuka kuriame buvo 5 spurgos, 15 duonos gabaliuku ir 100 gr. ausyciu ir viskas...... sveciai alu geria uzkandos nera, tai musu mamytes ten vaiksciojo ir prase kad atnestu dar, atnestu dar, tai kai po prasymo praeidavo pusvalandukas tuomet sulaukdavo to vieno padekliuko su jau minetu turiniu, kai sveciai suvalgo vel papraso ir vel po pusvalandzio sulaukia..... ir t.t.

Sveciai musu buvo pusalkani..... sad.gif ir namo mums jau nebebuvo ka ideti ..... nes jo ir taip truko

del aptarnaujanciu mergyciu, visi sveciai ir musu tevai buvo nepatenkinti aptarnavimu, tusciu buteliuku ir buteliu bei leksciu niekas nenuiminejo... kol mano uosviui truko kantrybe ir jis pats juos nueme nuo stalo.... sveciai ir patys kai jau nebebuvo vietos nuo buteliuku patys pakeldavo ir nunesdavo sad.gif

Apie antros dienos pusrycius isvis galiu patyleti, vyko kazkokia nesamone, tuo metu.....

Seimininke nuostabi, ji uzburianti, bet deja teko nusivilti, daug pazadu nebuvo igyvendinta......

Bet mano svente man vistiek buvo pati nuostabiausia, tik dabar kai pasneki su sveciais o ypac su tevais, tai jie visi prisimena kad per vestuves nebuvo ko valgyti sad.gif ir mano tevams bei uosviams tai tikras sokas buvo, nes mes visi vaziavom visi kartu taremes ir se tau kad nori.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 12 lapkričio 2006 - 13:14
QUOTE(lijo @ 2006 11 12, 12:22)
su Petrošium susitikai  bigsmile.gif  ?

Gal... blush2.gif Nezinau jo pavardes. biggrin.gif Zinau kad Rimas. Bet ir tai nesusitikom. Buvom susitare kad as paskambinsiu sestadieni apie 17 valanda ir jis parodys mums Lugnes sale (ten kaiptik vestuves buvo), bet kai as paskambinau buvo isjungtas telefonas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 11 12, 14:09)
Na ka teks ir man pasireiksti apie sodyba Gaspada, aplinka ir visa kita zinoma kad LIUX, BET yra zodelis BET

Maistas musu vestuvese nebuvo toks kokio mes tikejomes, alaus stalas buvo pustustis, nors musu teveliai labai jos prase kad visko butu, zadejom net savo atsivesti, siulem ir daugiau primoketi, bet seimininke sake visko bus, bet deja visko buvo bet labai labai labai mazai....  Kol mes grizinejom po visu fotosesiju sveciai lauke musu Gaspadoje ir gurgsnojo aluti, visi buvo isalke nes istoli buvo atvaziave, tai uzkandos prie alaus reikejo maldaute maldauti, atnese viena padekliuka kuriame buvo 5 spurgos, 15 duonos gabaliuku ir 100 gr. ausyciu  ir viskas...... sveciai alu geria uzkandos nera, tai musu mamytes ten vaiksciojo ir prase kad atnestu dar, atnestu dar, tai kai po prasymo praeidavo pusvalandukas tuomet sulaukdavo to vieno padekliuko su jau minetu turiniu, kai sveciai suvalgo vel papraso ir vel po pusvalandzio sulaukia..... ir t.t.

Sveciai musu buvo pusalkani..... sad.gif  ir namo mums jau nebebuvo ka ideti ..... nes jo ir taip truko

del aptarnaujanciu mergyciu, visi sveciai ir musu tevai buvo nepatenkinti aptarnavimu, tusciu buteliuku ir buteliu bei leksciu niekas nenuiminejo... kol mano uosviui truko kantrybe ir jis pats juos nueme nuo stalo.... sveciai ir patys kai jau nebebuvo vietos nuo buteliuku patys pakeldavo ir nunesdavo sad.gif

Apie antros dienos pusrycius isvis galiu patyleti, vyko kazkokia nesamone, tuo metu.....

Seimininke nuostabi, ji uzburianti, bet deja teko nusivilti, daug pazadu nebuvo igyvendinta......

Bet mano svente man vistiek buvo pati nuostabiausia, tik dabar kai pasneki su sveciais o ypac su tevais, tai jie visi prisimena kad per vestuves nebuvo ko valgyti sad.gif  ir mano tevams bei uosviams tai tikras sokas buvo, nes mes visi vaziavom visi kartu taremes ir se tau kad nori.....

Jo isiena kad vestuves buvo nelabai pavykusios, nes sveciai paskui prisimins kad valgyt nebuvo ka, kad jaunieji pagailejo verysad.gif , nors buvo gi ir geru dalyku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 14, 13:07)
Jo isiena kad vestuves buvo nelabai pavykusios, nes sveciai paskui prisimins kad valgyt nebuvo ka, kad jaunieji pagailejo verysad.gif , nors buvo gi ir geru dalyku mirksiukas.gif

cia jie taip juokaja, aisku ne visi, cia tragedija buvo musu tevams, mantai nieko netruko tik aptarnaujancios merginos truputi nervijo smile.gif
as buvau sau pasizadejusi kad si diena bus nuostabiausia, i jokias smulkmenas nekreipaiu demesio nieko nemaciau, dziaugiausi sia diena ir man viskas buvo liuks wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 14 lapkričio 2006 - 14:19
Jezus Marija...negi toj GASPADOJ jau taip blogai su maistu ir aptarnavimu.. verysad.gif Mums taip paranku butu ten savo svente svesti..zadejom lyg ir avansa vezti g.gif user posted image papasakokit kas daugiau, o tai galva skauda nuo pergyvenimu verysad.gif bo mano giminele tokia pavalganti, tai jei maisto mazai bus ar neskanus, tai nepatenkintu bus sociai... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AquaRose @ 2006 11 14, 23:38)
Jezus Marija...negi toj GASPADOJ jau taip blogai su maistu ir aptarnavimu.. verysad.gif  Mums taip paranku butu ten savo svente svesti..zadejom lyg ir avansa vezti g.gif   user posted image papasakokit kas daugiau, o tai galva skauda nuo pergyvenimu  verysad.gif  bo mano giminele tokia pavalganti, tai jei maisto mazai bus ar neskanus, tai nepatenkintu bus sociai... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man kaip jaunajai viskas buvo gerai thumbup.gif tik vat kaip atsiliepe mano tevai ir artimieji doh.gif man tai viskas liuks nes nei as valgiau nei ka ax.gif as sokau linksminausi ir pan. kiti kurie svente ten sake kad maisto uzteko, tai valio, drinks_cheers.gif mum neuzteko, gal ir kitiems neuztenka, gal cia tik mum nepasiseke, juk kiekvienam maisto poreikiai skirtingi (musiskiai megsta skaniai pavalgyti) ..... o del aptarnavimo nu ka as zinau gal mes per daug priklus, bet manau kad butelaicius mineralinio ir kitu gerimu reikejo nuimt nuo stalo, o nepalikti ju didelem kruvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 15 lapkričio 2006 - 09:44
Tai vat pas mane giminej irg imaisto kultas...sad.gif tai baisiausiai bijau kad to maisto uztektu ir jis patiktu.

O nenurinkti tusti buteliai tai kas be ko stalo nepuosia...

Nebeismanau ka daryti sakytis ar nesakytis ten g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AquaRose @ 2006 11 15, 11:13)
Tai vat pas mane giminej irg imaisto kultas...sad.gif tai baisiausiai bijau kad to maisto uztektu ir jis patiktu.

O nenurinkti tusti buteliai tai kas be ko stalo nepuosia...

Nebeismanau ka daryti sakytis ar nesakytis ten g.gif  doh.gif

tai juk matai yra ir geru atsiliepimu, nereikia manes vien tik klausyti smile.gif as tik savo pasisakymu norejau uzsiminti kad nera jau viskas taip idealiai kaip cia buvo aprasyta...... as kai ten nuvaziavau pirma kart apsiziureti, mane viskas pakerejo grazi aplinka kambariai jaukus sale puiki, tai net negalvojus ustata palikau..... Paskui mano tevelius vieni pazistami perspejo, kad per ju vestuves truko maisto, bet as netikejau ir mamai sakiau baiktu juk matei kaip seiminke sake, pacios juk taremes ir pan.
tai gal tada kai tu tarsiesi del maisto sutart kiek ir koks kiekis turi buti, tarkim mes kai rinkomes valgiarasti nesnekejom kad kilogramas to kilogramas ano, turbut jei tektu teketi dar karta rastiskai susirasyciau kiek ko turi buti imciau svoriais o ne sakyciau nu kad uztektu 50 zmoniu, tarkis kilogramais stukom ir viska rastiskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 15 lapkričio 2006 - 11:23
O kiek kitiems metams Majorų sodyba kainuos?
Mes ten šventėm, ir man tikrai patiko. Ir svečių buvo tik 43, bet šeimininkė nieko nesakė, kad per mažai. O dėl viešbutuko, tai jį žadėjo jau mums rugpjūčio mėnesiui pastatyti, bet žiūriu dar iki šiol stato. Mus gandai buvo pasiekę, tikrai nežinau ar teisybė gossip.gif , kad po Majoro mirties turtais nepasidalina, todėl visos statybos sustabdytos. Bet sakau dar kartą, nežinau ar čia tiesa.
Atsakyti