Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai sveikinimai

Situos truputi reikia pritaikyti, bet siaip man laaaabai jie grazus ax.gif :

...as zinojau, kad busiu laiminga, jei mylesiu, jei klausysiu meiles balso, jei eisiu jos keliais, kad ir kokiais staciais ir pavojingais... ji apipila perlais, papuosia brangakmeniais ir negailestingai viska atima, palikdama nuoga... ji pavydi lyg jauna mergaite pajutusi pirma karta buciniu salduma... teskia i praraja... veda ir paklaidina.. duoda regejima ir apakina.. duoda poetui sviesa ir cia pat ji visai sumaiso... suteikia tikruma, bet kartu atsiveda blaskimasi... ji didziausia egoiste ir.. labiausiai aukojas... meilei pakanka meiles.. ji yra perdaug didele, kad ja issakytum ir perdaug maza, kad apie ja kalbetum... ir kas atspes, kur jos daugiau: jaunuju glebyje, senuku vienatveje ar vienuolio tikejime?.. kas ja sugaus, jei ji nepagaunama kaip vejas, nors... mes jos paciupti?.. ji laikina kaip lauko gele ir amzina kaip zvaigzdes. ji viena vienintele, bet neapsigaukim: mylim ne karta, ji grizta i sirdi tu, kurie jos ilgisi ir net aplanko nepasiruosusius ir nelaukiancius. ji priesingybiu vienybe, kurioje lyg dangaus skliautuose sutelpa milijonai mirtingiausiu zvaigzdziu - kaip kad asaros buna saldzios ir karcios, kaip kad skausmas malonus. jos sesuo -laime, brolis - kancia. as sutikau ja ryto rasoj, o vakaro migloj ja pameciau...
ji yra tai, del ko mes gyvename, del ko kenciame ir del to dziaugiames... ji yra viskas ir be jos nera nieko. ji yra Meile...
Atsakyti

Situos truputi reikia pritaikyti, bet siaip man laaaabai jie grazus ax.gif :

...as zinojau, kad busiu laiminga, jei mylesiu, jei klausysiu meiles balso, jei eisiu jos keliais, kad ir kokiais staciais ir pavojingais... ji apipila perlais, papuosia brangakmeniais ir negailestingai viska atima, palikdama nuoga... ji pavydi lyg jauna mergaite pajutusi pirma karta buciniu salduma... teskia i praraja... veda ir paklaidina.. duoda regejima ir apakina.. duoda poetui sviesa ir cia pat ji visai sumaiso... suteikia tikruma, bet kartu atsiveda blaskymasi... ji didziausia egoiste ir.. labiausiai aukojas... meilei pakanka meiles.. ji yra perdaug didele, kad ja issakytum ir perdaug maza, kad apie ja kalbetum... ir kas atspes, kur jos daugiau: jaunuju glebyje, senuku vienatveje ar vienuolio tikejime?.. kas ja sugaus, jei ji nepagaunama kaip vejas, nors... mes jos paciupti?.. ji laikina kaip lauko gele ir amzina kaip zvaigzdes. ji viena vienintele, bet neapsigaukim: mylim ne karta, ji grizta i sirdi tu, kurie jos ilgisi ir net aplanko nepasiruosusius ir nelaukiancius. ji priesingybiu vienybe, kurioje lyg dangaus skliautuose sutelpa milijonai mirtingiausiu zvaigzdziu - kaip kad asaros buna saldzios ir karcios, kaip kad skausmas malonus. jos sesuo -laime, brolis - kancia. as sutikau ja ryto rasoj, o vakaro migloj ja pameciau...
ji yra tai, del ko mes gyvename, del ko kenciame ir del to dziaugiames... ji yra viskas ir be jos nera nieko. ji yra Meile...
Atsakyti
O sita a la sveikinima man atsiunte vienas draugas. Skaitydama apsizliumbiau blush2.gif . Gal kuri ras kur ir kam juos pasakyti ax.gif

… Kokia yra tavo naktis? Kai vakaro pėdutės paliečia tavo blakstienas ar kas
nors tau pasako: pažiūrėk kokia kaitri ana žvaigždė! Žvaigždėms patinka, kai
į jas žiūri giedros akys, tada jos pradeda mirkčioti ir koketuoti, nes dabar
toks jau metas, kai retas bepažiūri į dangų, kur baltasparniai angelai,
susipainioję savo globotinių žemėje nuodėmėse, sėdi ant debesies kraštelio,
o lietaus lašai krenta iš dangaus į žemę, kad įrodytų: keistas yra
šiandieninis visų mūsų pasaulis…
Koks nuostabus tavo delnas… Šiltas ir prasmingas… Aš pasodinsiu jame baltą
ir kvapnią leliją, naktimis ji aitrins tavo norą paskraidyti po
debesis...Jie apsvaigs nuo lelijos kvapo, užmigs neramiu miegu, o tu
netrukdoma atskrisi prie mano lango, aš atversiu jį ir glostysiu tave tarsi
kokį prijaukintą kolibrį perlais ir bruknėmis……
Ant Tavo lūpų spindės raudonas bruknės lašas, o kišenėje rasi rožinį perlą –
sustingusią mano ašarą.
O kaip aš norėčiau, kad ir į mano delną kada nors įkristų tavo laimės
įrodymas....

Aš linkiu tau meldų ošimo… Kai bus labai sunku ir ilgu, užsimerk - pamatysi
mažytį ežerą, ilgaplaukius gluosnius, skalaujančius jo vandenyse savo
grakštumą, šiūruojančias nendres ir baltą gulbę, kurios sapne - laiškas Tau.
Laiške bus pilkšva žuvėdros plunksna, trys akmenėliai ir pabučiavimas…
Atsakyti
Aš, kai rašiau draugei sveikinimą vestuvių proga, kaip tik tuo metu buvau Belgijoje biggrin.gif ir, aišku, jokių sveikinimų žodžių su savimi neturėjau, cry.gif bet turėjau knygą "Mažasis princas" thumbup.gif (ji man labai patinka...) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taigi, parinkau vieną pastraipėlę, ten kur apie prisirišimą, princą, lapę ir nusiunčiau sveikinimą...
Nepatikėsite, bet mano draugei irgi kaip tik ta vieta labiausiai patiko ir ji sakė, kad mano sveikinimas buvo pats įdomiausias. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manau tokios ilgos istraukos is knygos netinka sveikinimui g.gif Nors kaip kam... tongue.gif
Atsakyti
ieskau graziu zodziu, kad butu atsisveikinimas su mergyste g.gif Savo mergvakariui sugalvojau suristi lapus ir padaryti knygute, i kuria parasytu savo palinkejimus ir kt. drauges. Taciau dar noreciau parasyti kokiu zodziu? Gal kuri turite ar matete kur yra? g.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote, kur ieškoti tokių žodžių apie meilę "meilė kantri, i nesididžiuoja ir neišpuiksta........." toliau nepamenu, bet jie yra iš kažkokios šventos knygos:). Tikrai daug kam girdėti turėtų buti. Na labai labai man jų reikia 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolanciux @ 2005 10 03, 13:52)
Gal kuri žinote, kur ieškoti tokių žodžių apie meilę "meilė kantri, i nesididžiuoja ir neišpuiksta........." toliau nepamenu, bet jie yra iš kažkokios šventos knygos:). Tikrai daug kam girdėti turėtų buti. Na labai labai man jų reikia 4u.gif .

Jolanciux, nezinau ar dar tau reikia situ zodziu... Jie yra is Biblijos mirksiukas.gif

Tai va, cituoju, tik nezinau nuo kurios vietos tau reikia, tai rasau visa skyriu, o po to atsirinksi kas tau reikalinga.

Jeigu as kalbu zmoniu ir angelu kalbomis, bet neturiu meiles,
esu kaip skambantis varis ar zvangantys cimbolai.

Ir jei turiu pranasavimo dovana ir suprantu visas paslaptis, ir turiu visa pazinima; jei turiu visa tikejima, kad galiu kalnus perkelti, taciau neturiu meiles, esu niekas.

Ir jei isdalinu vargsams pamaitinti visa, ka turiu, ir jeigu atiduodu savo kuna sudeginti, bet neturiu meiles, - man nera is to jokios naudos.

Meile kantri ir maloni, meile nepavydi ; meile nesigiria ir neispuiksta.
Ji nesielgia nepadoriai, neiesko savo naudos, nepasiduoda piktumui, nemasto piktai, nesidziaugia neteisybe, dziaugiasi tiesa;
visa pakencia, visa tiki, viskuo viliasi ir viska istveria.
Meile niekada nesibaigia. Baigiasi pranasystes, paliaus kalbos,isnyks pazinimas,
nes mes zinome is dalies ir mes pranasaujame is dalies.
Bet kai ateis tobulumas, tai, kas is dalies, pasibaigs.

Kai buvau vaikas, kalbejau kaip vaikas, supratau kaip vaikas, masciau kaip vaikas, bet tapes vyru, palikau tai, kas vaikiska.

Dabar mes matome kaip per stikla, miglotai, bet tada - veidas i veida. Dabar zinau is dalies, bet tada pazinsiu, kaip ir pats esu pazintas.

Taigi dabar pasilieka tikejimas, viltis ir meile - sis trejetas, bet didziausia is ju yra meile.
Atsakyti
Širdingai ačiū. Teisingai spejau kad iš šventos knygos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolanciux @ 2005 10 03, 15:52)

čia iš šv. Pauliaus laiško korinitečiams...
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2004 09 07, 07:36)
Cituoju:

Mylekit vienas kita, bet meiles nepaverskita panciais: geriau tebuna jinai jura, skalaujanti jusu sielu krantus.
Pripilkit viens kitam taures, bet negerkit is vienos.
Atlauzkit viens kitam duonos, bet nekaskite tos pacios riekes.
Dainuokit kartu ir dziaukites, bet tegu kiekvienas lieka ir atskiras, kaip po viena yra ir liutnes stygos, nors virpa ta pacia muzika.
Atiduokit savo sirdis, tik ne vienas kito nuosavyben, nes tik Gyvenimo ranka gali valdyti Jusu sirdis.
Ir stovekite kartu, bet ne per arti vienas kito, nes juk sventos kolonos stovi atskirai, o azuolas ir liepa neauga viens kito seselyje...

Is filosofo ir pranaso Kalilio Dzibrano knygos.

Man asmeniskai labai patiko, nes zodziai tikrai neeiliniai ir ne banalus eilerastukai.. smile.gif

mums situs zodzius rase mano vyro krikstotevai... skaitydama verkiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2005 03 08, 13:08)
Man patys isimintiniausi zodziai, kuriuos istare liudininke musu vestuviu diena:

"Kai lyja lietus - Tu skubeki pas Ja -
Kai vakaras tirpsta zvaigzdetas...
Ir savo sirdim neramia neramia
Nuveski i nakti, i lietu...

Kai saule spindes - Tu skubeki pas Ji -
Lai vakaras nyksta saulėtas...
Ir Tavo sirdis nerami nerami
Be jo nesuras zemej vietos..."

Va šiti žodžiai man patys patys wub.gif

Atsakyti