Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai sveikinimai

„Kai mano močiutė susirgo artritu, ji daugiau nebegalėjo pasilenkti ir nusilakuoti sau kojų nagų. Todėl mano senelis visą laiką daro tai už ją, nors jam ir skauda rankas. Tai meilė.“ Rebeka (8 metų)

„Meilė yra kai tu išeini į miestą pavalgyti ir atiduodi kažkam savo keptas bulvytes, neprašydamas, kad jis tau duotų savo.“ Krisi (6 metų)

„Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja, ar ji skani.“ Dani (7 metų)

"Meilė - kai mama atiduoda tėčiui geriausia vištos gabaliuką.“ Elein (5 metų)

„Negalima sakyti „aš tave myliu“, jei taip negalvoji. Bet jei taip galvoji, turėtum sakyti dažnai. Žmonės pamiršta.“ Sandy (8 metų)

„Mano meilė panaši į šokį. Šiandien man smagu ir aš šoku džiaivą.“ Brigita (8m. Šilutė)
----oi, koks grozis...ir naivumas...ir atvirumas... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilita7 @ 2008 10 19, 15:03)
„Kai mano močiutė susirgo artritu, ji daugiau nebegalėjo pasilenkti ir nusilakuoti sau kojų nagų. Todėl mano senelis visą laiką daro tai už ją, nors jam ir skauda rankas. Tai meilė.“ Rebeka (8 metų)

„Meilė yra kai tu išeini į miestą pavalgyti ir atiduodi kažkam savo keptas bulvytes, neprašydamas, kad jis tau duotų savo.“ Krisi (6 metų)

„Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja, ar ji skani.“ Dani (7 metų)

"Meilė - kai mama atiduoda tėčiui geriausia vištos gabaliuką.“ Elein (5 metų)

„Negalima sakyti „aš tave myliu“, jei taip negalvoji. Bet jei taip galvoji, turėtum sakyti dažnai. Žmonės pamiršta.“ Sandy (8 metų)

„Mano meilė panaši į šokį. Šiandien man smagu ir aš šoku džiaivą.“ Brigita (8m. Šilutė)
----oi, koks grozis...ir naivumas...ir atvirumas... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gražių žodžių čia radau. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Labukas,
Gal kas žinot gražių žodžių vestuvėms įnešant šeimos židinį?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as gal cia ir ne visai i tema pataikysiu, bet labai reikia kazko originalaus rasant sveikinima i busimos nuotakos knyga, kuria padovanosim per mergvakari. Zodzius tai ko gero bandysiu pati kurti, nes nerandu nieko nenuvalkioto. Taciau planuoju dar kazka prideti prie to sveikinimo... tik vat net neisivaizduoju ka butu galima prideti tokio, kas ikveptu sunkiomis seimyninio gyvenimo akimirkomis biggrin.gif galvoju gal koki CD sukurti.... o gal i voka prideti daug mazu paveiksliuku, kurie tiesiog simbolizuoja meile paprastuose kasdieniniuose dalykuose... na net nezinau... patarkit ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ggabriele @ 2009 04 12, 00:38)
Labukas,
Gal kas žinot gražių žodžių vestuvėms įnešant šeimos židinį?

jaunieji atminkite, Tai jūsų tėvų meilės liepsna. Neužgesinkite jos, neapvilkite tėvų. Jie nieko taip netrokšta, tik kad jūs mylėtumėte vienas kitą ir būtumėte laimingi. Saugokite šį šeimos židinį, nors ir sunku būtų. Būkit laimingi ne tik pirmuosius vedybinio gyvenimo metus, pirmuosius žingsnius žengdami, būkit laimingi ir tada, kai jūsų smilkinius papuoš sidabro gijos, kai pirmosios raukšlelės keis veido bruožus. Lai šis židinys, lyg maža Olimpo ugnies kibirkštėlė, simbolizuoja taiką, santarvę, šilumą jūsų šeimoje. Prisipildykime taures ir sudainuokime jauniesiems Ilgiausių metų.

Arba

Kaip gėlelei rasos
Kaip žemelei šviesos
Širdžiai reikia širdies
Žmogui reikia- žmogaus
Štai ir suvedė Jus
Šviesūs meilės keliai
Šiandien prisiekėt Jūs
Būt drauge amžinai

Ant Jūs rankų jaunų
Žėri aukso žiedai
Skamba džiaugsmas širdy
Lyg sidabro varpai

Šiandien Jūs jau šeima
Linksmi, gražūs, jauni
Lai nesunkūs Jums bus
Šeimos pančiai šventi

Tegul džiaugsmas šviesus
Jūsų kelią lydės
Lai šeimos židiny
Niekad laimė neblės

Arba

Jūsų rankos sujungtos bendram gyvenimui
Jūsų širdys sujungtos vienai laimei kurti
Todėl visų dienų ir metų bėgyje,
Jūs saugokit vienas kitą, kaip didžiausią turtą
Ir eikite per žemę tiesūs ir laimingi,
Neklupdami prieš audrą, nelinkdami prieš vėją,
Tegul takuos obels žiedai Jums sninga,
Tegul kelius Jums spinduliais nusėja...
Ir saugokite židinį bendros ugnies,
Kad vėjai svetimi neišblaškytų.
Atsakyti
Sveikos mergaites, cia Jusu paraginta buvau kvietimus nuejus darytis i Popieriaus namus Kauna, tai kol eilej laukiau, kiti uzsakinejo vestivini sveikinima- jiems ten ir zodzius dave is ko pasirinkt ir kokio sveikinimo nori, jau atspaudzia su viskuo, net foto jaunuju siule atnest :-) tai va, pamaniau, ka ir as toki noreciau gaut, kuris butu tikrai man skirtas, o ir kaina nedidele berods 15 lt. ;-)
Atsakyti
Mes tai ryt planuojame eiti i vestuves, tai biski pagalvojau ir stai ka sukuriau, gal kam ir pravers:

Prisiminkit, ką pamatėt vienas kito akyse, ištarę pirmą kartą stebuklingus žodžius - Myliu
Prisiminkit, kaip suvirpėjo širdis, kai jūsų lupos susiliejo ir padovanojo saldžiausią bučinį
Prisiminkit, kaip pasižadėjot mylėti vienas kitą ir gerbti
Prisiminkit, kaip nušvito pasaulis, kai vienas kitam ant piršto užmovėt auksinius žiedus
Prisiminkit, kad jūsų draugai yra visada šalia ir iš visos širdies linki jums begalinės laimės... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baggirute @ 2009 09 18, 20:24)
Mes tai ryt planuojame eiti i vestuves, tai biski pagalvojau ir stai ka sukuriau, gal kam ir pravers:
Prisiminkit, ką pamatėt vienas kito akyse, ištarę pirmą kartą stebuklingus žodžius - Myliu
Prisiminkit, kaip suvirpėjo širdis, kai jūsų lupos susiliejo ir padovanojo saldžiausią bučinį
Prisiminkit, kaip pasižadėjot mylėti vienas kitą ir gerbti
Prisiminkit, kaip nušvito pasaulis, kai vienas kitam ant piršto užmovėt auksinius žiedus
Prisiminkit, kad jūsų draugai yra visada šalia ir iš visos širdies linki jums begalinės laimės... wub.gif

Labai grazus sveikinimas wub.gif
Atsakyti
Gal kas galite įdėti sveikinimų sidabrinių vestuvių proga... smile.gif
Atsakyti
na as ir ilgai kankinausi su zodziais brolio vestuvems, bet viena diena belaukdama troleibuso vitrinoj pamaciau, kad gamina sveikinimus :-) ten ir zodzius padejo issirinkt ir atvirute su busimu jaunuju foto padare ;-) labai super ir stilinga, ir isskirtinis atvirukas :-)
Atsakyti
Man visokiausi eilėraščiai ir "a la rimti žodžiai" su tokiom dažnai pasitaikančiom metaforom, kaip "jau pradėjot gyvenimo kelią", "virpančios širdys", " vėjai ir audros kelią pastoja", obelėlės, vargeliai, raukšlelės ir t.t., jau tokie banalūs, tokie nuvalkioti.
Geriau jau parašyti paprastai, bet nuoširdžiai, savais žodžiais arba linksmai ir šmaikščiai - pvz. surasti Einstein citatų apie meilę (nerealios wink.gif ) ar kitų šiandien aktualių ir nenuobodžių pasakymų. Tuos banalius žodžius gal kokiai prosenelei sveikinimų koncerte skirčiau, bet tik ne vidutinio statistinio amžiaus (plius minus) jaunavedžiams.
Atsakyti