ech pas mus irgi tokia problema...reiks pabandyt su actu,ziuresiu ar pawyks
QUOTE(Lona @ 2006 10 24, 19:41)
O neisbaltino? kokiu principu valyt, paimi skudureli ir patrini ar kaip?
QUOTE(vene @ 2006 10 24, 21:18)
Aš ir tą patį pagalvojau, kad ACE tai išbalina, nuima spalvą .
na žinokit aš valiau bet prieš tai bandžiau mažą lopinėlį nematomoj vietoj tai man neišbalino,bet žinoma priklauso nuo medžiagos,beje pas mus ir spalva yra kreminė
Man padejo citrinu sultys Ispaudziau citrina ir sultis keois kart papurskiau dingo nes citrinos rugstis skaido bloga kvapa ar kaip ten
Actas panaikina... mano vaikai jau dideli, nieko nebedaro, bet kazkada buvo taip, kad viena sofa tikraja ta zodzio prasme "plaukiojo"...tai pasiemiau dideli ranksluosti, ji suslapinau su vandeniu, kuriame buvo actas atskiestas , uzmeciau ant tos sofos ir su pagaliu dideliu dauziau vargau, bet kvapo- jokio..ir sofos keist nereikejo
QUOTE(VILGRA @ 2006 10 25, 20:29)
na žinokit aš valiau bet prieš tai bandžiau mažą lopinėlį nematomoj vietoj tai man neišbalino,bet žinoma priklauso nuo medžiagos,beje pas mus ir spalva yra kreminė
Tai gal ACE atskiedei, nes grynas tuoj nugraužia bet kokią spalvą. O gal tu kalbi apie ACE DELICATE?
QUOTE(vene @ 2006 10 26, 21:01)
Tai gal ACE atskiedei, nes grynas tuoj nugraužia bet kokią spalvą. O gal tu kalbi apie ACE DELICATE?
tai žinoma skiedžiau,maniau ir taip aišku
Pas mane buvo kita problema.Pazistami atidave vaikiska lovyte su ciuzinuku.Lovyte l.faina,spec.pagal uzsakyma pagaminta .Ciuzinukas irgi geras,labai mazai naudotas,taciau kuri laika buves namo palepeje.Ir nuo dregmes priplekes.Nu ir kuo as ji tik nevaliau,isbandziau ir jusu visu patarimus,jokie actai neiseme kvapo,pries saule laikiau visa diena,neistrauke to kvapo.
Paskui parduotuveje radau purskikli-kvapu isemeja,drabuziams ir audiniams,ciuziniams.Ispurskiau juo ciuzinuka,pradzioj is vienos puses,paskui is kitos,isdziovinau.Ir tikrai jokio kvapo
As sita kvapu naikintoja pirkau ne Lietuvoje,bet manau,kad ir LT jo turetu buti.Kur nors Tomas philips ar kokioj buities,kosmetikos prekiu parduotuveje.
Paskui parduotuveje radau purskikli-kvapu isemeja,drabuziams ir audiniams,ciuziniams.Ispurskiau juo ciuzinuka,pradzioj is vienos puses,paskui is kitos,isdziovinau.Ir tikrai jokio kvapo
As sita kvapu naikintoja pirkau ne Lietuvoje,bet manau,kad ir LT jo turetu buti.Kur nors Tomas philips ar kokioj buities,kosmetikos prekiu parduotuveje.
Bet kaip keistai...vienos raso, kad actas kuo puikiausiai padejo...kitos - kad su actu jokio efekto Tai cia gal dar priklauso, kokio senumo tas slapimas sedi ciuzinyje Bandysiu ir as siandien su actu
reiks ir man pabandyti su actu
QUOTE(juoduke @ 2007 08 03, 20:07)
reiks ir man pabandyti su actu
As tai nupirkau audiniu valymo priemone. Tam kartui padejo, ir kvapas malonus liko. Bet po keliu dienu vel atsirado ta pati smarve. Pabandysiu su actu suvilgytu ranksluosciu.
QUOTE(mamuke68 @ 2007 08 08, 18:04)
Nemanau, kad kas gali padėti, manau, kad tik išmesti, ir stengtis, kad tai nepasikartotų. Manau, kad tokį kvapą neįmanoma panaikinti jokiais actais.
klystate aš labai puikiai panaikinau