Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai drebučiuose

QUOTE(Emperatriz @ 2012 08 13, 18:21)
sakykit kokios temperaturos turi buti tas marinatas pries uzpilant pomidorus?? taip suprantu kad nelabai karstas nes zelatina paskui praras savo savybes?  g.gif

užverda marinatas,supilu išbrinkintą želatiną.šaukštu prasuku, ištirpsta ir viskas.pilu į stiklainius.nieko ten jiem neperkaršta
QUOTE(works @ 2012 08 16, 20:05)
sakyk merginos,jai nesiu i rusy ar sustengs g.gif  neturiu vietos saldytuve  unsure.gif
[U]

mano kambary sustengo.nepamažinau želatinos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Naminė @ 2010 08 16, 10:20)
O pasterizuojant želatina  savybių nepraranda,jei po užvirimo kaitini 15 min g.gif aš darysiu į 0,5 l tai gal užtenka 10 min kaitint g.gif

ir dar dėl puodų-man telpa 6-7  0,5 l stiklainiukai..

aš kaitinau 15 nieks nieko neprarado.praranda jeigu užverda stiklainiuose marinatas su želatina.tada jau nestengsta tikrai.aš kaitinau po 4 stiklainiukus 4u.gif kantri aš lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas nors bande vietoj baltu svogunu, det raudonus ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta82 @ 2012 08 23, 21:25)
o gal kas nors bande  vietoj baltu svogunu, det raudonus ?  blush2.gif

Jau keletą metų dedu raudonus, vien dėl vaizdo. Šiaip jie švelnesnio skonio ,bet man skaniau su baltais svogūnais.
Atsakyti
Laba diena;)
Prisiskaiciau receptu ir bandziau as,) tas lur surus man gavos toks neskanus marinatas kad siaubas... tai as dariau kitoki...
1 l vandens,
4 v.s. cukraus .
1 v.s. druskos
2 v.s. acto
4 v. saukstai zelatinos

ir ta procesa uzpili pakaitini;) labai skanus gavos ur pomidorai ir svogunai.. kas megstat zaldziau tai zinokit super;) o tie marinatai tai kiekvienad psgal skoni;) gal kas ir sita padarus;) as tai pasidariau por slovikrliu visokiu rusou ir degustavau;)
Atsakyti
QUOTE(kleckiukas-vasara @ 2012 08 27, 21:15)
Laba diena;)
Prisiskaiciau receptu ir bandziau as,)  tas lur surus man gavos toks neskanus marinatas kad siaubas... tai as dariau kitoki...
1 l vandens,
4 v.s. cukraus .
1 v.s. druskos
2 v.s. acto
4 v. saukstai zelatinos

ir ta procesa uzpili pakaitini;) labai skanus gavos ur pomidorai ir svogunai..  kas megstat zaldziau tai zinokit super;) o tie marinatai tai kiekvienad psgal skoni;) gal kas ir sita padarus;) as tai pasidariau por slovikrliu visokiu rusou ir degustavau;)

as irgi kai dariau, idejau daugiau cukraus, blush2.gif skaniau isejo.
Atsakyti
QUOTE(aniuta82 @ 2012 08 28, 09:35)
as irgi kai dariau, idejau daugiau cukraus, blush2.gif  skaniau isejo.

smagu kad skaniai gavos super;)
drinks_cheers.gif
Atsakyti