QUOTE(Emperatriz @ 2012 08 13, 18:21)
sakykit kokios temperaturos turi buti tas marinatas pries uzpilant pomidorus?? taip suprantu kad nelabai karstas nes zelatina paskui praras savo savybes?
užverda marinatas,supilu išbrinkintą želatiną.šaukštu prasuku, ištirpsta ir viskas.pilu į stiklainius.nieko ten jiem neperkaršta
QUOTE(works @ 2012 08 16, 20:05)
mano kambary sustengo.nepamažinau želatinos
Papildyta:
QUOTE(Naminė @ 2010 08 16, 10:20)
O pasterizuojant želatina savybių nepraranda,jei po užvirimo kaitini 15 min aš darysiu į 0,5 l tai gal užtenka 10 min kaitint
ir dar dėl puodų-man telpa 6-7 0,5 l stiklainiukai..
ir dar dėl puodų-man telpa 6-7 0,5 l stiklainiukai..
aš kaitinau 15 nieks nieko neprarado.praranda jeigu užverda stiklainiuose marinatas su želatina.tada jau nestengsta tikrai.aš kaitinau po 4 stiklainiukus kantri aš