QUOTE(silsta @ 2009 08 12, 07:17)
Groovy, pagal tavo nuskenuotą receptuką dariau pomidorus su želatina, gavosi puikiai. Šiandien iš ryto pasižiūrėjau šaldytuve - sustingę drebučiai kuo puikiausiai.
Tik būtina žinoti, kad vienam litrui vandens būtinai reikia 2 šaukštų didelių su kaupu želatinos. Ne tų šaukštų desertinių (mažesnių), bet didelių. Ir želatina būna nevienoda. Perkant reikia pasižiūrėti, kad želatina būtų grūdeliais, na tokiais kristaliukais stambesniais, o ne kaip miltai.
Ačiū už receptuką, Groovy
Aha as kristaliukais ir dejau
,bet ne tais valgomaisiais saukstais o arbatiniais,tai turbut delt to nesustingo iki galo,o pomidoriukai tai savi pas mane.
O kodel geriau granulem det zelatina,kuom netinka ta milteline,manau,kad tai tas pats tik kitokiam pavidale,dar pasizejau,ant pakelio raso 1 pakiuko pakanka 1 litrui sustingdinti.O jame gal 1 v,saukstas tik.
QUOTE(cezi @ 2009 08 16, 11:27)
Jau savaitė kaip šaldytuve stovi, o pomidorai pirktiniai kažkaip jau pradedu mastyt ko ten tuose pomidoruose pridėta
Nu geras cia tai X-files,tai jau rimtais kas do pomidorai