QUOTE(groovy @ 2007 01 19, 14:31)
O pasterizavimas tai, kai įdedi stiklainį su visu turiniu į puodą, ant kurio dugno yra patiestas rankšluostėlis ir kuriame lėtai verda vanduo, ir pakaitini. tada sandariai uždengi. Marinatas stiklainyje pasterizuojant turi būti iki pap pat viršaus stiklainio. Jei ką blogai parašiau, pataisykite.
Turiu receptą iš žurnalo. Bandžiau, geras, tik aš svogūnų kitą kartą nedėsiu. Arba bent jau jų neapliesiu verdančiu vandeniu, nes tada specifinis skonis. gerai, kad keletą stiklainių padariau be svogūnų Ir užpilo visada geriau dvigubai pasidaryti, nes vis trūksta Po to į šaldytuvą, kad sustingtų, aš jame ir dabar dar laikau. Apačioje nuskanuotas receptas ir mano rezultatai su svogūnais ir be jų.
Turiu receptą iš žurnalo. Bandžiau, geras, tik aš svogūnų kitą kartą nedėsiu. Arba bent jau jų neapliesiu verdančiu vandeniu, nes tada specifinis skonis. gerai, kad keletą stiklainių padariau be svogūnų Ir užpilo visada geriau dvigubai pasidaryti, nes vis trūksta Po to į šaldytuvą, kad sustingtų, aš jame ir dabar dar laikau. Apačioje nuskanuotas receptas ir mano rezultatai su svogūnais ir be jų.
Vat sita darysiu ir as tik zelatino daugiau desiu,nes kiek temose skaiciau daznai nesustingsta,dauguma deda 4 arb s., zelatinos