Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas namas Kauno g. 9a

Nu va buvaome buto paziureti nu tai viskas lyg ir normaliai tik mariu ir juros beveik nesimato. Nu bet nieko. Snekejau su Pamario bustu tai iki 15 d. pasirasines sutartis. O apdaila sake kazkur irgi nuo 16 prades ileidineti. Siaip jau grindis baigia tinkuoti kita sav sake ides duris nu ir pirmyn apdaila darytis. Ir sake iki rugsejo 1. d. reikia tipo apdaila pasiaryti bo rugsejo menesi zada pridavineti valstybinei komisijai. Va tokios tai tokiales. Bet su ju pazadais nu tikiuosi iki Lapkricio isikraustyti.
Atsakyti
Su kuo del apdailos bandote bendrauti at su Ciukuru ar su kitais kuo nors
Atsakyti
Ar nieko nebera kaip sekasi apdaila daryti ar jau darot, o ka manot isikelsim iki spalio vidurio, nes mastom kaip su virtuviniu kuri daro 2-3 men. reikia uzsakineti ar neverta biggrin.gif nes be lapkricio 1d nieko nebus
Atsakyti
Sveiki visi, buvau truputi atitolusi nes kompo beveik menesi neturejau garantini buvo isveztas. Tai stai del apdailos mes pasirasom sutarti su kitais, kadangi patiems neleidzia tai vyras pasiims sutarti is savo darbo, kadangi jis pats dirba statybu bendrovej. O kas Liecia virtuvini tai mes kaip ir turim jau viska, projekta ir t.t. atiduos butuka ir paleisim gamyba, nes kitaip tai geriau jau anksciau tegu padaro negu reik laukt po to, nes jei reikes tai sake baldus gales ir palaikyti. Mes uzsisakem UAB "Alantas" jis yra elektro markt antrame aukste. Zinom kad jie daro kokybe, ir su terminais nelabai veluoja. smile.gif
Pas mus bute tai sienas istinkavo, o grindis betuonuos kogero ne kita savaite o dar kita.
Na bent as tikiuosi kad iki lapkricio isikraustysim. smile.gif
Atsakyti
Ir vel nukele dokumentu pasirasyma kitai savaitei doh.gif protest.gif kiek galima atidelioti
Atsakyti
Pagaliau darom apdaila thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
Valio mes irgi jau pradejome tai iki spalio vidurio kazkur tai baigsime, bet idomu kada kraustytis galima bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siaip tai apdaila visi turi pasidaryti iki spalio pirmos o poto jie turi priduoti nama ir manau kad iki spalio vidurio jau galesim gyventi thumbup.gif
Atsakyti
Nu butu super bet manau realiau butu tai lapkricio viduriui-pabaigai.
Atsakyti
As tai nesiruosiu tiek laukti isirengsiu buta ir kokim spalio viduriui ar lapkricio pradziai jei ir nebus priduota kraustysiuos, nes kuo toliau man tuo sunkiau bus padaryti nestuke.gif , nes man tai irgi taip atrodo kad besansu visiem butam apdaila padaryti iki spalio pirmos kadangi kiti net nepradejo jos daryti, nor sestuose aukstuose jau baigia pasidarti, kiek maciau net sienos isdazytos ir grindys sudetos smile.gif nors siai tai ta apdaila nesudetinga pasidaryti jei kokokiu sudetingu varijantu nesugalvoji smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, arjus patys darote buto apdaila, ta prasme su savo meistrais ir jeigu taip tai kokios ju darbu (be medziagu) kainos. Nes kazkaip mano meistrai uzsiprase apie 500 lt/kv.m, o kai paprasiau visu darbu atskiras kainas, sako kam jums reikia to..
Atsakyti
QUOTE(fati @ 2007 08 25, 17:13)
Sveiki, norejau paklausti, arjus patys darote buto apdaila, ta prasme su savo meistrais ir jeigu taip tai kokios ju darbu (be medziagu) kainos. Nes kazkaip mano meistrai uzsiprase apie 500 lt/kv.m, o kai paprasiau visu darbu atskiras kainas, sako kam jums reikia to..

Labukas, man tikrai sunku pasakyti del kainu, kadangi mes viska gaunam savikaina, na iskyrus kai kurias medziagas. Kadangi mano vyras pats dirba statybos imoneje darbu vadovu ir sutarti (kaip reikalavo) pasirasem su ta imone tai mums darbas kainauos tikrai nedaug uz savikaina be jokiu ten mokesciu ir antkainiu kur imones uzsideda. O be to kiek zinau tai uz kvadrata 500 gal ir normaliai, bet tegu pateikia konkreciu darbu konkrecias kainas, nes jei jie to nedaro tai kazka sliapia. Nes kaina uz kvadrata priklauso nuo to ka Jus norite pasidaryti bute, gal ka nors sudetingo sugalvojote (pvz. lubas nuspendet daryti nelygias o kaip dabar daro su visokiais paraitymas, pvz. plytele klijuosit ne paprastai o kazkokiu specifiniu isdestymu, grindis pvz. ne laminata o parketa ir dar istrizai, ir t.t.) viskas priklauso nuo to ka Jus norite pasidaryti, bet jie privalo pateikti Jums informacija kiek kainuoja kvadratas skirtingu darbu. Sekmes jei ka klauskit atsakysim.
Kiek matau Esat naujai prisijunge ir tam paciam namuke nusipirke butukai sveikinamnaujus kaimynus. Jei nepaslaptis kuriam aukste isigijote buta? smile.gif
Atsakyti