Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas namas Kauno g. 9a

o koki planuojat augintini?
Atsakyti
Norim suniuko nedidelio gal kokio anglu buldogo, jie tokie grazus ir tokie ramus suniukai tongue.gif
O Jus koki augintini turit?
Atsakyti
Tai va buvau siandien nuejusi nunesiau isplanavima ir klausiau del duru, tai galit nusiraminti bus normalios durys. smile.gif
Atsakyti
as siandien, t.y. ketvirtadieni irgi buvau name, buvau jau savo bute, jau ir sienos yra ir apsvietimas jau isdeliotas bei rozetes smile.gif pas mus tai svetaines langas isdauztas smile.gif tai ir pagalvojau, nu va prasideda smile.gif nu sake pakeis smile.gif o siaip tai dar daug darbo, bet as jau nekantrauju smile.gif
Atsakyti
Na mes dar neturim kur pasiziureti nes dar musu aukstas nepastatytas smile.gif . o saip tai sake visus iki septinto auksto ileis apdaila daryti nuo balandzio o mums dar teks laukti geguzio. bet apie pridavima pastato tai reiks dar palaukti tikrai nepriduos liepos 1 d. nusites kokiu men ar dviem g.gif
Atsakyti
šiaip ką dar galiu pasakyt, kad dažnai važiuokit ir žiūrėkit, kai jau įrenginės sienas, ves laidus, elektrą. nes jau dabar pas mus ne taip kaip reikia jungiklius pastatė, apšvietimą truputį ne ten nuvedė, ne pagal planą, tas ragelis pasikalbėjimo kur prie durų bus, irgi ne toje pusėje, tai persistatėm. taip pat jau reikia signalizacijai laidus pramest, mes irgi jau pasidarėm. tai va smile.gif
Atsakyti
sveiki sveiki tai supratau kad vir 7 auksto apie geguze turetu ileisti daryti apdaila ar taip ?
Atsakyti
QUOTE(Dariust @ 2007 02 23, 13:02)
sveiki sveiki tai supratau kad vir 7 auksto apie geguze turetu ileisti daryti apdaila ar taip ?

bent jau mums taip sake o kaip bus tai matysim. smile.gif
Atsakyti
manau kad gal ir taip smile.gif
Atsakyti
nava jau greit liks uzbaigti tik astuoniolikos aukstu korpusa thumbup.gif
Atsakyti
jėgaaaaa
Atsakyti
Laukiam nesulaukiam kada ileis i buteli ir galesime grozetis vaizdais pro langus. 4u.gif
Atsakyti