o koki planuojat augintini?
Norim suniuko nedidelio gal kokio anglu buldogo, jie tokie grazus ir tokie ramus suniukai
O Jus koki augintini turit?
O Jus koki augintini turit?
Tai va buvau siandien nuejusi nunesiau isplanavima ir klausiau del duru, tai galit nusiraminti bus normalios durys.
as siandien, t.y. ketvirtadieni irgi buvau name, buvau jau savo bute, jau ir sienos yra ir apsvietimas jau isdeliotas bei rozetes pas mus tai svetaines langas isdauztas tai ir pagalvojau, nu va prasideda nu sake pakeis o siaip tai dar daug darbo, bet as jau nekantrauju
Na mes dar neturim kur pasiziureti nes dar musu aukstas nepastatytas . o saip tai sake visus iki septinto auksto ileis apdaila daryti nuo balandzio o mums dar teks laukti geguzio. bet apie pridavima pastato tai reiks dar palaukti tikrai nepriduos liepos 1 d. nusites kokiu men ar dviem
šiaip ką dar galiu pasakyt, kad dažnai važiuokit ir žiūrėkit, kai jau įrenginės sienas, ves laidus, elektrą. nes jau dabar pas mus ne taip kaip reikia jungiklius pastatė, apšvietimą truputį ne ten nuvedė, ne pagal planą, tas ragelis pasikalbėjimo kur prie durų bus, irgi ne toje pusėje, tai persistatėm. taip pat jau reikia signalizacijai laidus pramest, mes irgi jau pasidarėm. tai va
QUOTE(Dariust @ 2007 02 23, 13:02)
sveiki sveiki tai supratau kad vir 7 auksto apie geguze turetu ileisti daryti apdaila ar taip ?
bent jau mums taip sake o kaip bus tai matysim.
manau kad gal ir taip
nava jau greit liks uzbaigti tik astuoniolikos aukstu korpusa
jėgaaaaa