Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas namas Kauno g. 9a

oho, mes tai zinok kai pirkom kazkaip nemastem apie auksta, nors istikruju nebuvo is ko rinktis, jie mums tada irgi pasirodo melavo, nes jau tada mums sake kad nebera jau laisvu tik va ta vieninteli buta turim laisva, tai ir nupirkom ji, o matai pasirodo istikruju kaip yra doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki nauji prisijunge prie diskusiju.
kalbant apie signalizacija tai mums tik sake kad pazymeti planuose kur noretume, jei nusprestume ja isirengti. O kodel klausi del signalizacijos? g.gif
kambarius skaiciuoju su svetaine, jei be svetaines tai butu du. smile.gif
kas liecia tuos visus kad nebera butu, tai kai mes pirkom istiesu buvo taip kad kaikurie buvo tik rezervuoti, bet sutartys nebuvo pasirasytos, tai zmones galejo apsispresti ar juos imti ar ne. gal tiesiog kai kuriems bankas nesuteike paskolos uz tai ir liko laisvu butu. beto rudeni maciau zmogutis vienas pardavinejo buta musu name, tik dabar nepamenu kuriam aukste.
Atsakyti
del tos signalizacijos tai matai todel ir klausiu, kadangi mano vaikinukas ir yra atsakingas uz ta signalizacija smile.gif tai jo projektas su tuo namu smile.gif tai va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(re2te @ 2007 01 21, 17:08)
oho, mes tai zinok kai pirkom kazkaip nemastem apie auksta, nors istikruju nebuvo is ko rinktis, jie mums tada irgi pasirodo melavo, nes jau tada mums sake kad nebera jau laisvu tik va ta vieninteli buta turim laisva, tai ir nupirkom ji, o matai pasirodo istikruju kaip yra  doh.gif  verysad.gif

Papildyta:
[quote=damde,2007 01 22, 01:08]
jo bizni daro kaip kas moka biggrin.gif (turiu omenyje butu rezervavima) o kas liecia irengima, girdejau,kad atsiradus reikalavimui del priesgaisrines apsaugos gausime iejimo i buta tiesiog paprastas metalines duris. grazu,ar ne tiesa?
Atsakyti
tai cia turit omenyje apie laiptines duris ane?
Atsakyti
QUOTE(re2te @ 2007 01 20, 13:04)
mes nusipirkom 2 kamb buta 73 kvadratai ir langai eina į marių pusę, matosi smiltynes miskai siek tiek ir gandraliskes, o jsu butas kiek kambariu?

idomi dvieju kambariu kvadratura.o kaina kiek kvadrato, jei ne paslaptis?
Atsakyti
įdomu kur dingo visi diskutuotojai? smile.gif na ta kaina net nžn čia paslaptis ar nea, gal ir paslaptis, o gal ir nea, kaip kiti mano? gal pasidalinam skaudžia patirtimi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(re2te @ 2007 01 22, 20:33)

Papildyta:
QUOTE(re2te @ 2007 01 22, 20:33)

deja ne. i butus. priesgaisrines apsagos rikalavimą atitinkančios durys (nepradegančios per trisdešimt minučių) seniausiai lietuvoje gaminamos ir buvo reikalingos tik į objektus, todėl jos ir yra paprasčiausios skardinės. i aukštesnius kaip dvylikos aukštų namus dėti nepradegančias duris reikalavimas atsirado tik nuo šių metų. taigi,ir čiupo pačias pigiausias. dailios durys jau, priklauso aukštesniai kategorijai ir jos nepradega keturisdešimt penkias minures,tačiau yra brangesnės,bet tikrai sertifikuotos ir gaminamos lietuvoje. jie teisinasi,kad tokių durų nėra ir t.t. na,gal sekanti butas bus geresnio lygio. isteriškai juokinga, nes aš esu tokias duris mačiusi. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(re2te @ 2007 01 25, 22:51)
įdomu kur dingo visi diskutuotojai? smile.gif na ta kaina net nžn čia paslaptis ar nea, gal ir paslaptis, o gal ir nea, kaip kiti mano? gal pasidalinam skaudžia patirtimi? smile.gif

darbo savaitė buvo. dirbu net pamėlynavusi, butui ir palūkanoms uždirbinėju. savaitgalį laisvo laiko daugiau bus tai gal ką nors vėl labai gero sužinosime...
ne paslaptis ir kaina. dabar tik po ranka planų neturiu,bet čia tas pats namas, tačiau žemesnioji dalis,berods septymi aukštai. o kaina priklauso nuo to kada sutartį pasirašei. dabar jau kainos gerokai šoktelėjusios ir vis dar turi "tik vieną ir paskutinį butą"
Atsakyti
Sveiki visi kurie pasisakinejat siame forume, siek tiek buvau isvykusi kita savaite irgi neturesiu laiko kogero. tai va matau kad namukas musu auga po truputi.
Skaiciau esat kalbeje apie kainas tai mes uz kvadrata mokejom po 3379 Lt o pirkom 2005 12 men.
o kas liecia duris tai des normalias o ne tas metaline i butus, metalines jai ir bus tai bus i laiptine.
Atsakyti
QUOTE(re2te @ 2007 01 21, 21:56)
del tos signalizacijos tai matai todel ir klausiu, kadangi mano vaikinukas ir yra atsakingas uz ta signalizacija smile.gif tai jo projektas su tuo namu smile.gif tai va  biggrin.gif

Norejau paklausti gal ka gali patarti del signalizacijos kokia geriau isirengti ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Negan @ 2007 01 30, 20:39)
Norejau paklausti gal ka gali patarti del signalizacijos kokia geriau isirengti ir t.t.  smile.gif

svarbiausia tai sako reikia išsimėtyti signalizacijos laidus, kaip elektros taip irtuos, kad paskui per vėlu nebūtų. šiaip pas poną Vytautą yra visi pasiūlymai dėl signalizacijos. visiems visiems pataria nepamirsšti tų laidų, kol dar sienos plikos, o paskui jau bus per vėlu, kaip sienos blizgės smile.gif
jei kas neaišku, ar norit ko paklausti tai galit skambinti Sauliui tel. 8-616 78505, saugos tarnyba "Jungtis" smile.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija drinks_cheers.gif
Atsakyti