Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Liorka @ 2006 09 14, 13:09)
o tai ta dvisiene man padarys ta megztuku krasteli kur buna gera bloga akis?
o fangine = dvisienei? ir koks rastas gali buti, kai istisai gerosiom akim mezgi? biggrin.gif

man neva 5 viena forumiete pazadejo uz 130lt smile.gif bet neturiu kaip iki vln nuvaziuoti, o butent dabar noriu megzt biggrin.gif ir ji kaip supratau tik gerosiom akim megs g.gif o ta knitmaster kokia pas tave? 4u.gif

Jo,dvisiene padarys krasciuka. Bet seip as pati kai mezgu,tai daznai darau vien su gerosiom,o krasciukas gaunasi dvigubas ir labai grazus wub.gif

Neva bus nefangine...O ta mano, deja, irgi ne-fanginis priedas atskirai parduodamas irgi yra,bet kainuoja dar tiek,kiek masina 4u.gif

Bet juk is principo gali nusipirkti kad ir ta pacia neva pabandymui, pamatysi,kiek tau jos reikia,o tada ir geresne, ir fangine nusipirksi-kaip kad ir Saullute dare - is pradziu Neva pasibande,o po to elektronine japoniska nusipirko mirksiukas.gif
Atsakyti
paskutinis klausimas biggrin.gif - 5klase tai cia ploniems, ar storiems siulams? 4u.gif

jei neva butu kaune, buciau seniai nusipirkus pabandymui sad.gif o dabar tiesiog ieskau galimybiu iki vln nuvaziuoti arba kur arciau masina nusipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 14, 13:20)
paskutinis klausimas biggrin.gif - 5klase tai cia ploniems, ar storiems siulams? 4u.gif

jei neva butu kaune, buciau seniai nusipirkus pabandymui sad.gif o dabar tiesiog ieskau galimybiu iki vln nuvaziuoti arba kur arciau masina nusipirkt smile.gif

Man vis paaiskina del klasiu, o as uzmirstu kita sekunde lotuliukas.gif

Na,jei kazkada uzsinoretum kitokios masinos, man perrduot ja i Kauna ner jokiu problemu nors ir kita diena manau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
jau beveik nusipirkau neva 2 thumbup.gif: biggrin.gif skambinau del penktos klases fangines, tai moteriske sake kad ji lyg ir storesniems, tai tikiuosi 2 - ploniems biggrin.gif esu numachiusi mocheros shalikely tik gerom akim pabandymui, tiesa sakant vien del jo ir perku biggrin.gif o jei patiks, ateiti noriu paprastu megztuku gera bloga akis smile.gif nu vienzo, reik tik nuvaziuot pasimt, ir mokintis, nes noru daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 14, 13:48)
jau beveik nusipirkau neva 2 thumbup.gif: biggrin.gif skambinau del penktos klases fangines, tai moteriske sake kad ji lyg ir storesniems, tai tikiuosi 2 - ploniems biggrin.gif esu numachiusi mocheros shalikely tik gerom akim pabandymui, tiesa sakant vien del jo ir perku biggrin.gif o jei patiks, ateiti noriu paprastu megztuku gera bloga akis smile.gif nu vienzo, reik tik nuvaziuot pasimt, ir mokintis, nes noru daug biggrin.gif

Man rodos,kad 2 yra modelis Nevos,o ne klase g.gif
Atsakyti
tai ka, dar beveik uz ta pacia kaina nusipirkau prastesne nei neva 5 masina? sad.gif nu svarbu kad megztu, o paskui ziuresim smile.gif nu bet tikejausi kad ji kaip siuvimo masina mazdaug, o ne toks griozdas :lolutukas: bandysiu skaityt instrukcija smile.gif
Atsakyti
pasirodo mano neva tikrai tikra seniena ir trantas doh.gif vos atsirado zhinanchiu kaip megzt, bet vistik jau susigaudau kaip pradeti. po pirmo vykusio gaminio kita pirksiu [jei toks atsiras biggrin.gif ] vis dar tenka tik meginukus megzti, nes kazkodel buna kai kurios akys nenusimezga sad.gif ar imanoma jas pabegusias kaip nors sugaudyti? ar tokiu atveju visad tenka ish naujo megzti? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 18, 13:05)
pasirodo mano neva tikrai tikra seniena ir trantas  doh.gif vos atsirado zhinanchiu kaip megzt, bet vistik jau susigaudau kaip pradeti. po pirmo vykusio gaminio kita pirksiu [jei toks atsiras biggrin.gif ] vis dar tenka tik meginukus megzti, nes kazkodel buna kai kurios akys nenusimezga sad.gif ar imanoma jas pabegusias kaip nors sugaudyti? ar tokiu atveju visad tenka ish naujo megzti?  blink.gif  doh.gif

Žinoma galima sugaudyti smile.gif o pas Tave instrukcijoje nėra paveiksliuko ?
Reikia tuo tokiu įrankiuku pabėgusias akytes išmegzt ir atgal ant adatos užkelt. sunkiai čia man sekėsi paaiškinti doh.gif
pabandysiu savo instrukcija nuskanuot, kad aiškiau būtų 4u.gif
Papildyta:
http://masterica-kni...log/texoper.htm

Šitam puslapyje radau pavyzdį kaip nefangine mašina išmegzti vieną gerą, vieną blogą akį. Iš esmės tai tokiu pat principu ir akis aš susirenku.

Pasirink dešiniam šone
• Работа с петлеуловителем
• Выполнение резинки
Atsakyti
apie ta rezinka tai radau pas save isntrukcijoj, sakiau ateity bandysiu smile.gif
ir sakykit, kodel man dazniausiai pirma ar paskutine akis neisheina, ju tai neismezga, tai nepilnai ismezga, tai dvigubai kazkaip sumezga, nu vis kas nors ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 18, 17:24)
apie ta rezinka tai radau pas save isntrukcijoj, sakiau ateity bandysiu smile.gif
ir sakykit, kodel man dazniausiai pirma ar paskutine akis neisheina, ju tai neismezga, tai nepilnai ismezga, tai dvigubai kazkaip sumezga, nu vis kas nors ne taip g.gif

Gal siulo itempimas blogas,per smarkiai itemptas,tada paskutines akis makaluoja g.gif arba mezginys neitempiamas, tada akys aukstyn sokineja ir irgi neishsimezga ypac paskutine g.gif nezinau net,neisivaizduoju,kaip tavo masina mezga unsure.gif
Atsakyti
o kiek ta siula ytempt? ir i koky bandymuka bekabinchiau ta svory, kad mezginy ytemptu, tai jis vis akis ishtaso, labai per didelis yra, o mazhesniu tempikliu nera sad.gif
Atsakyti
Labukas visoms auksarankems bye1.gif

fiu... perskaiciau visa tema. Ilgokai uztrukau, reikia pasakyti.
Likau labai nustebus, kad tiek yra mezganciu mezgimo masinomis.
As pati pries pusmeti is rusio issitraukiau mamos Neva2. Kadangi su ta masinyte uzaugau, tai megzti mokintis nereikejo tongue.gif Kazka paprasto staigiai ir sumezgaliojau. Aisku, kiaurarasciai visi rankomis daromi, ir tai aisku uzima laiko, bet man ir taip gerai smile.gif
Radau labai idomu kiek anksciau SoJa ideta rasta, tokio dar nebuvau macius thumbup.gif Va ir ieskau kazko panasaus. Kazi, ar neuztikot kur interneto platybese idomesniu masininio mezgimo rastu? g.gif
Atsakyti