QUOTE(Liorka @ 2006 09 14, 13:09)
o tai ta dvisiene man padarys ta megztuku krasteli kur buna gera bloga akis?
o fangine = dvisienei? ir koks rastas gali buti, kai istisai gerosiom akim mezgi?
man neva 5 viena forumiete pazadejo uz 130lt bet neturiu kaip iki vln nuvaziuoti, o butent dabar noriu megzt ir ji kaip supratau tik gerosiom akim megs o ta knitmaster kokia pas tave?
o fangine = dvisienei? ir koks rastas gali buti, kai istisai gerosiom akim mezgi?
man neva 5 viena forumiete pazadejo uz 130lt bet neturiu kaip iki vln nuvaziuoti, o butent dabar noriu megzt ir ji kaip supratau tik gerosiom akim megs o ta knitmaster kokia pas tave?
Jo,dvisiene padarys krasciuka. Bet seip as pati kai mezgu,tai daznai darau vien su gerosiom,o krasciukas gaunasi dvigubas ir labai grazus
Neva bus nefangine...O ta mano, deja, irgi ne-fanginis priedas atskirai parduodamas irgi yra,bet kainuoja dar tiek,kiek masina
Bet juk is principo gali nusipirkti kad ir ta pacia neva pabandymui, pamatysi,kiek tau jos reikia,o tada ir geresne, ir fangine nusipirksi-kaip kad ir Saullute dare - is pradziu Neva pasibande,o po to elektronine japoniska nusipirko