Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(saullute @ 2006 09 03, 11:05)
Buvo nuluzes magnetukas nuo azurines karietos, priklijavau ir dabar veikia smile.gif
Kad perstumtu korta reikia kad karieta pravasiuotu pro tuos gale esancius zenkliukus-rodyklytes - prie ju yra davikliai, kurie reaguoja i karietos priekyje esanti magnetuka. Tada masina gauna signala, kad ismegzta eile ir perstumia korta. Jeigu nedavaziuoji iki galo arba iskrite magnetukai, tada kortos neperstumia. Jeigu bus neaisku, galim susiskambyti, bandysiu zodziu papasakoti...

Vau, o man tai nedašilo tų prailginimų ant mašinos uždėt doh.gif tai gal tame ir yra problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 09 04, 08:35)
Vau, o man tai nedašilo tų prailginimų ant mašinos uždėt  doh.gif tai gal tame ir yra problema  g.gif

gali buti, nes be prailginimu azuro neismegsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 09 04, 09:17)
gali buti, nes be prailginimu azuro neismegsi.  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu jo, aš tai tikrai proto bokštas, jau ieškau mašinai meistro doh.gif
reikės pabandyti, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 09 04, 09:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu  jo, aš tai tikrai proto bokštas, jau ieškau mašinai meistro  doh.gif
reikės pabandyti, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

Niu,ar pavyko kas nors?? O tau kiti rastai gaunasi,tik azuras nea?

Saullute,kaip masina veikia,ar viskas tvarkoj,ar nieko netruksta?
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 09 07, 13:35)

Aš kitų raštų apskritai nebandžiau blush2.gif nuo ažūro iš karto pradėjau.
neprisėdu vis prie mašinos tai ir nežinau kaip čia bus toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 09 08, 07:15)
Aš kitų raštų apskritai nebandžiau  blush2.gif nuo ažūro iš karto pradėjau.
neprisėdu vis prie mašinos tai ir nežinau kaip čia bus toliau doh.gif

Nepyk,bet as manau,kad tikrai negerai darei 4u.gif
As siulyciau dar karta isbandyti viska paeiliui,kaip knygoj aprasyta-gausis manau tada ir azuras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 09 08, 08:25)
Nepyk,bet as manau,kad tikrai negerai darei 4u.gif
As siulyciau dar karta isbandyti viska paeiliui,kaip knygoj aprasyta-gausis manau tada ir azuras 4u.gif

Nieko kito ir nebelieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 09 07, 13:35)

Saullute,kaip masina veikia,ar viskas tvarkoj,ar nieko netruksta?

Man visi rastai gaunasi gerai, kolkas bandziau tik vienspalvius. O su azuru dar neisigilinau , kada su azurine karieta braukti, kada su kita... ax.gif
Gaunasi skylutes, bet nesigauna kaip paveikslelyje...
Atsakyti
gal zinot kas kaune mezga pagal uzsakymus? (bet ne su virbalais, o mashinomis) achiu smile.gif
Atsakyti
gal gauciau viena mezgimo masina is pazystamu, bet sako kad ten adatos isrudijusios, ar jos kaip nors keiciasi ar siaip restauruojasi? tipo buvo visai nauja rusiska masina, taip ne karto ir nenaudota visa laika, kazin ar su tokia dar galeciau megzt smile.gif
Papildyta:
ir dar prasau paaiskinkit terminus:
programine
dvisiene vienasiene
3 ar 5 klase

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 14, 12:43)
gal gauciau viena mezgimo masina is pazystamu, bet sako kad ten adatos isrudijusios, ar jos kaip nors keiciasi ar siaip restauruojasi? tipo buvo visai nauja rusiska masina, taip ne karto ir nenaudota visa laika, kazin ar su tokia dar galeciau megzt smile.gif
Papildyta:
ir dar prasau paaiskinkit terminus:
programine
dvisiene vienasiene
3 ar 5 klase

4u.gif

bent jau japonisku masinu adatos tikrai keiciamos,o ir restauruoti nesunku su rudziu nuemeju ir apskui jas sutepant 4u.gif

programine - programuojama, gali buti elektronine, gali buti su mygtukais
dvisiene vienasiene vienasiene megs tik gerosiom akim ir rastais,o dvisiene ir stulpeliu,ir apvaliuoju mezgimu
3 ar 5 klase vienos yra storiem siulam, kitos nuo plonu iki vidutiniu

beje,kokia suma tu nori investuoti i masina? jei bent 300 lt,galiu pasiulyt japoniska Knitmaster 4u.gif
Atsakyti
o tai ta dvisiene man padarys ta megztuku krasteli kur buna gera bloga akis?
o fangine = dvisienei? ir koks rastas gali buti, kai istisai gerosiom akim mezgi? biggrin.gif

man neva 5 viena forumiete pazadejo uz 130lt smile.gif bet neturiu kaip iki vln nuvaziuoti, o butent dabar noriu megzt biggrin.gif ir ji kaip supratau tik gerosiom akim megs g.gif o ta knitmaster kokia pas tave? 4u.gif
Atsakyti