Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

neisivaizduoju ju kainu biggrin.gif bet parduotuvej maciau 2k minimum, uz tiek tai geriau megztiniu 20 gatavu nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
As tai savo neva5, su kuria mokinausi, ruosiuosi pardavineti uz kokius 130 litu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 03 rugsėjo 2006 - 08:35
o ta neva5 skaitosi nefangine? ty kaip suprantu tik vientisom germ arba blogom akim mezga? kaip manot, ar geriau nusipirkt nefangine ar geriau shiek tiek pataupyt iki fangines?
Papildyta:
ir kuo skiriasi enva2, neva 5, ir shiaip radau prirasyta - trecios klases, penktos ir pn?
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 03, 09:20)
o ta neva5 skaitosi nefangine? ty kaip suprantu tik vientisom germ arba blogom akim mezga? kaip manot, ar geriau nusipirkt nefangine ar geriau shiek tiek pataupyt iki fangines?
Papildyta:
ir kuo skiriasi enva2, neva 5, ir shiaip radau prirasyta - trecios klases, penktos ir pn?

Neva5 mezga tik gerom arba blogom akim. As pirkau pradziai neva, kad paziureciau ar patiks megzti masina ir pramokti, kad nelauzyt geros masinos. smile.gif
Mezgant yra tokiu smulkmenu, kurios instrukcijose neaprasytos smile.gif.
Dabartine irgi nefangine, pakolkas uztenka, veliau gal dasipirksiu ribberi...
Atsakyti
saulute o ydetum y autobusa man ta mashina? ax.gif ash dabar kaune bazuojuosi smile.gif gal pradzhiai uzhteks ir tokios, jau mintyse yra vienas modeliukas pabandymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 09 02, 18:20)
Nu va, pavyko ismegzti kiaurarasti, pagaliau  clap.gif
Suradau kame problema buvo, kodel kortos neperstuminejo  smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif
Gal gali papasakoti kaip tai padarei ? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, vel jus noriu uzklausti, ar neatsirastu zmogeliu,kurie galetu pamokinti megzti su neva masina, na guli ji tamsiame, o naudos jokios, tai arba parduoti arba naudoti,o ziema arteja, tai butu liuks paciai koki megztuka nusimegzti, mokytojai, kuri sutiktu pamokinti atsilyginciau, gal pinigeliai snoretu ar kaip kitaip, bandytumeme tartis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 09 03, 10:43)
clap.gif clap.gif clap.gif
Gal gali papasakoti kaip tai padarei ? blush2.gif

Buvo nuluzes magnetukas nuo azurines karietos, priklijavau ir dabar veikia smile.gif
Kad perstumtu korta reikia kad karieta pravasiuotu pro tuos gale esancius zenkliukus-rodyklytes - prie ju yra davikliai, kurie reaguoja i karietos priekyje esanti magnetuka. Tada masina gauna signala, kad ismegzta eile ir perstumia korta. Jeigu nedavaziuoji iki galo arba iskrite magnetukai, tada kortos neperstumia. Jeigu bus neaisku, galim susiskambyti, bandysiu zodziu papasakoti...
Papildyta:
QUOTE(Liorka @ 2006 09 03, 09:57)
saulute o ydetum y autobusa man ta mashina? ax.gif ash dabar kaune bazuojuosi smile.gif gal pradzhiai uzhteks ir tokios, jau mintyse yra vienas modeliukas pabandymui biggrin.gif

Sudetinga bus su autobusu, nes as masinos nevairuoju, o su masina iki autobusu stoties tai doh.gif
Bet siaip tai gale rugsejo vaziuosim su masina i Kauna, jeigu nerasi Kaune, tai bandysiu atvezti... Geriau butu, jeigu iseitu parodyti pradzia, nes patys pagrindai ir su instrukcija sunkiai, bent jau man, ikandami. O dar tokiu niuansu yra, per kuriuos vos neismeciau i rusi masinkos, bet kadangi esu uzsispyrusi tai bandziau ir bandziau kol pavyko smile.gif
Atsakyti
rugsejo gale turbut vokietjoj dar busiu, gal sugalvosiu kaip pachiai dabar nusigaut iki to vilniaus smile.gif

Simoo7e jei man pavyks atvazhiuoti, tai tarkis su saullute, gal uzh daug daug shokolado ishkart mums abiems parodys nuo kurio galo pradet biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liorka: 03 rugsėjo 2006 - 12:47
Tariuos tariuos butu saunu, jei ji galetu, bet problemele yra viena mano mezgimo masina yra neva 6 o saullute turi neva 5 tai dbr idomu , ar jos labai kuo skiriasi
Atsakyti
Va pagaliau turejau kada paziureti savo mezgimo masinos pavadinima. smile.gif
Ji vadinasi "Severenka" smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif vakar isbandziau Knitmaster masina mezgimo. Nugi patiko tas, kad mezgant azura nereikia zaist su dviem karietom-viena ir perkelia akis, ir ismezgineja thumbup.gif minusas-sunkesnis kazkaip siek tiek valdymas, t.y. perfokortu paruosimas ir karietos tas "uzprogramavimas" plius pati karieta sunkiau vaiksto,nors sutepta viskas nu iki maximumo g.gif

Liorka, kur tu cia tokias kainas radai?
Atsakyti