o kažin jei sugalvočiau savo SILVERį parduot, kur dabar nusipirkau, ar atsirastų norinčių pirkt - čia kažkas domėjosi jau dabar užsimaniau dar geresnės (kaip ta boba su gelda)
brother , mačiau tu ieškai, ar susidomėtum jei sugalvočiau parduot
radau pas rusaites tokią kaip programėlę, apskaičiuot kiek eilių ir akių reikia megzt - ten tik pavyzdėlį reikia nusimegzt, o paskuis į tą lentelę surašyt tik akių skaičių ir centimetrus ir viską apskaičiuoja. Įkėliau ją į sendspace, gal kuri pasinaudosit programėlė
Yra ir siaip programu skirtu mezgimui masina apskaiciuoti akis, eiles, pagal susidaryta modeli KnittStyler, DesignaKnit, Design-a-Pattern. Yra galimybes net i kompiuterines masinas permesti
Moshke , ką gero gali papasakoti apie Brother KH900
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 14, 13:51)
Moshke , ką gero gali papasakoti apie Brother KH900
Brother KH 900 yra pirmoji elektroninė Brother mašina. Mano žiniomis - neblogas variantas, paprastu programavimu, turinti visas reikalingas funkcijas - mezga kiauraraščiais, spalvotai etc. Tik nežinau,kaip su naujų raštų programavimu - manau, įmanoma su papildomu priedu PPD (Pattern Programing Device).
Kaip ir sakiau, man simpatija elektroninėms tuo, kad nereikia nieko ten kaišiot - jokių perfokortų, pieštinių kortų ir panašiai. Minusas - norint naujų raštų reikia mokytis programinti...
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 14, 12:55)
radau pas rusaites tokią kaip programėlę, apskaičiuot kiek eilių ir akių reikia megzt - ten tik pavyzdėlį reikia nusimegzt, o paskuis į tą lentelę surašyt tik akių skaičių ir centimetrus ir viską apskaičiuoja. Įkėliau ją į sendspace, gal kuri pasinaudosit programėlė
Oi kaip man aktualu , nes nezinau kaip apskaiciuoti, bet man neatidaro, o gal nemoku naudotis???
QUOTE(Wandene @ 2007 11 14, 17:04)
Oi kaip man aktualu , nes nezinau kaip apskaiciuoti, bet man neatidaro, o gal nemoku naudotis???
kad ten paprastas exelio failas ČIA yra nuoroda į rusaičių puslapy,gal iš ten geriau parvyks parsisiūsti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 14, 19:11)
kad ten paprastas exelio failas ČIA yra nuoroda į rusaičių puslapy,gal iš ten geriau parvyks parsisiūsti
Aciu labai, pabandysiu pasinaudoti, gal pavyks
QUOTE(Wandene @ 2007 11 14, 17:31)
Aciu labai, pabandysiu pasinaudoti, gal pavyks
tai aišku,kad pavyks aš mėginau jau
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.