Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(moshke @ 2006 08 22, 12:01)
120 litu uz palta su siulais??? wow,kur tu toki lobi iskasei? bigsmile.gif

Ne mano reikalas, bet noriu paklausti ar Jus visuomet liekat patenkintos kažką nusimezgusios pas mezgėjas ar pasisiuvusios pas siuvėjas ?
man asmeniškai tai niekad neįtiko. Atrodo ir pasakau ir paaiškinu ir nupaišau, o kai gaunu tai nors plaukus nuo galvos nusipešk, nu ne taip kaip norėčiau ir viskas doh.gif Todėl jau geriau parduotuvėj, kur iš karto pasimatuoji, pasižiūri, jei viskas tinka tai ir perki.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 22, 11:54)
Ne mano reikalas, bet noriu paklausti ar Jus visuomet liekat patenkintos kažką nusimezgusios pas mezgėjas ar pasisiuvusios pas siuvėjas ?
man asmeniškai tai niekad neįtiko. Atrodo ir pasakau ir paaiškinu ir nupaišau, o kai gaunu tai nors plaukus nuo galvos nusipešk, nu ne taip kaip norėčiau ir viskas  doh.gif Todėl jau geriau parduotuvėj, kur iš karto pasimatuoji, pasižiūri, jei viskas tinka tai ir perki.

man itaike blush2.gif daugybe daiktu esu ir siuvusis,ir mezgusis-viskas ok g.gif o pavardint,tai mezge vestuvine suknele, paprasta suknute,siuvo kelnes,sukneles,sijona,svarka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ir as turiu paprasta mezgimo masina.
Ir mezgu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 08 22, 12:03)
Sveikos,
Ir as turiu paprasta mezgimo masina.
Ir mezgu. smile.gif

o kas yra paprasta? g.gif blush2.gif
Atsakyti
http://img219.images...e=rastasok8.jpg
Gal kas bandė tokį raštelį ?
Man tai jis labai gražus wub.gif Tik nesuprantu ar galėsiu su savo mašiną tokį išmegzti ?
Kas tas "ryčag častičnogo viazanija"?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Aš turiu mezgimo mašina Neva 5, ir reitkarčiais biški su ja pamezgu, mano svajonė nusipirkti dvipusę mezgimo mašiną, bet tai tik svajone... rolleyes.gif ir greičiausiai tokia ji ir liks dėl n priežasčių verysad.gif Dabar perskaičiau internete, kad yra kažkos priedas prie šios mašinos vadinas Ladoga ir iš jos padaro dvipusę. Gal žinot kaži ar čia teisybė? Ir kiek realu ją nusipirkti? g.gif
Atsakyti
Mano masina sena, rusiska, kur gali megzti tik gerom blogom akim ir
kiaurasciu.
Pavadinimo dabar neparasysiu, veliau paziuresiu ir parasysiu.
Atsakyti
SoJa, gal jau pavyko kiaurarasti ismegzti?
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 08 26, 08:55)
SoJa, gal jau pavyko kiaurarasti ismegzti?

Dabar kol kas dar nevilty esu, rankos nekyla išsitraukt man tos mašinos sad.gif
Pabandysiu gal šią savaitę ir pradėsiu nuo to raštelio kur Tu išmezgei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 27, 18:50)
Dabar kol kas dar nevilty esu, rankos nekyla išsitraukt man tos mašinos sad.gif
Pabandysiu gal šią savaitę ir pradėsiu nuo to raštelio kur Tu išmezgei smile.gif

Nu va, pavyko ismegzti kiaurarasti, pagaliau clap.gif
Suradau kame problema buvo, kodel kortos neperstuminejo smile.gif
Atsakyti
gal zinot kas parduoda kokia masina pigiai? ax.gif pradedanchiajai mokintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liorka: 03 rugsėjo 2006 - 08:11
O pigiai, tai uz kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 03 rugsėjo 2006 - 08:16