Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(laimužėX @ 2007 11 12, 20:26)
Sveikos mezgėjėlės user posted image
nusipirkau mezgimo mašiną SILVER 328 - ar kas nors turit tokią, nes jaučiu reikės pagalbos  blush2.gif

o iš kur pirkai ir kiek kainavo, nes ir as ieskau kazko panasaus.
Atsakyti
QUOTE(brother @ 2007 11 13, 09:16)
o iš kur pirkai ir kiek kainavo, nes ir as ieskau kazko panasaus.

pirkau pagal skelbimą internete - sumokėjau 350 Lt už kiek padėvėtą. Aš per google ieškau - įvedu "parduodu mezgimo mašiną" ir išmeta. Dar mačiau Tojotą už 1600 Lt berods, ir brother fanginę už 2200 Lt.
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 11 09, 16:00)
Galiu truputi pasirodyti ax.gif

Coco, kaip fainai wub.gif Nu besvoriai visai atrodo tavo shaliai... wub.gif

QUOTE(Wandene @ 2007 11 12, 21:08)
Sveikos,
Jungiuosi ir as i Jusu gretas, nusipirkau mezgimo masina SILVER REED - 360, tik nelabai ka apie ja ismanau, savaitgali bandziau megzti  g.gif ... nelabai man kas gavosi  verysad.gif

Sveika prisijungus, klausk, padesim 4u.gif
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 12, 20:26)
Sveikos mezgėjėlės user posted image
nusipirkau mezgimo mašiną SILVER 328 - ar kas nors turit tokią, nes jaučiu reikės pagalbos  blush2.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif Oi lauksiu tavo atsiliepimu, smalsu, ar palengves darbas perejus nuo Nevos ant Silverio... tongue.gif Nes as jau pati uzsimaniau masinos, mezgancios azurus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 13, 16:02)
Sveikinu su pirkiniu  4u.gif Oi lauksiu tavo atsiliepimu, smalsu, ar palengves darbas perejus nuo Nevos ant Silverio...  tongue.gif Nes as jau pati uzsimaniau masinos, mezgancios azurus  ax.gif

dėkui 4u.gif , bet kiek supratau ažūrams reikia fanginės mašinos, o manoji deja vienpusė verysad.gif , skylutes ir toliau reikės rankomis kabinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 13, 17:10)
dėkui  4u.gif , bet kiek supratau ažūrams reikia fanginės mašinos, o manoji deja vienpusė  verysad.gif , skylutes ir toliau reikės rankomis kabinėt  doh.gif

Nu kad lyg ir nevisai taip... Kiek zinau fangines - tai dvipuses masinos. O azurus mezga tos, kur su perfokortom, tik reikia specialios karietos, ar priedo kazkokio, lyg ir riberiu vadinasi... ax.gif
Ziurek, nustebins tave masinyte - gal azuru pavarys tongue.gif
O siaip tai as galiu ir klysti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 13 lapkričio 2007 - 16:31
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 13, 15:10)
dėkui  4u.gif , bet kiek supratau ažūrams reikia fanginės mašinos, o manoji deja vienpusė  verysad.gif , skylutes ir toliau reikės rankomis kabinėt  doh.gif

Na kad nereikia g.gif tik nebent papildomos karietos gali reiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 13, 16:29)
Na kad nereikia g.gif tik nebent papildomos karietos gali reiketi 4u.gif

o ar jų galima atskirai gauti g.gif , nes dabar tai kiek skaičiau ir kiek supratau blush2.gif reikia viską rankom daryt, verysad.gif
Atsakyti

smile.gif Klausimeliu tai tikrai turesiu, kai tik sugalvosiu ka nors rimto nusimegzti g.gif , kol kas vyksta tik mazi bandymai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wandene: 13 lapkričio 2007 - 22:34
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 13, 15:29)
Nu kad lyg ir nevisai taip... Kiek zinau fangines - tai dvipuses masinos. O azurus mezga tos, kur su perfokortom, tik reikia specialios karietos, ar priedo kazkokio, lyg ir riberiu vadinasi...  ax.gif
Ziurek, nustebins tave masinyte - gal azuru pavarys  tongue.gif
O siaip tai as galiu ir klysti...  blush2.gif

ribberis=fanginis priedas,antra adatine, antra,kabancioji masinos puse mirksiukas.gif azurui reikia spec karietos, kuri perkelinetu akutes nuo vienos adatos ant kitos. Angliskai ji vadinasi Lace Carriage.
Taip pat reikia, kad masina butu arba automatine (su mygtukais), arba perfokortine (kaip tu ir sakei), arba elektronine - esu turejus visas,taigi,manau,zinau gan tiksliai 4u.gif patogiausia-elektronine, didziausias azuro variaciju skaicius - automatineje nes elektronines nemoku programuoti dar biggrin.gif

QUOTE(laimužėX @ 2007 11 13, 15:36)
o ar jų galima atskirai gauti  g.gif , nes dabar tai kiek skaičiau ir kiek supratau  blush2.gif  reikia viską rankom daryt, verysad.gif

Reiketu pasidometi, kokie priedai buvo gaminti prie situ masinu. Zinau, kad knitmaster turejo keleta modeliu,kur nieko papildomo nereikia - pagrindine karieta atlieka ir azuro funkcijas... Taciau kurie tiksliai modeliai - nelabai zinau,nes pati mezgu Brotheriu... Turiu ir Knitmaster 600, ja naudoju azuro mezginukams, taciau ji turi dvi karietas - viena skirta viskam,ishskyrus azura, o kita-mezga ir perkelineja akutes kartu,t.y. daro azura 4u.gif Brother tuo tarpu visi modeliai tokie,kad is karto reikia dirbti su dviem karietom-azurine pervarai,tada su kita ismezgi kazkiek ten eiluciu..
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 14, 07:51)
ribberis=fanginis priedas,antra adatine, antra,kabancioji masinos puse mirksiukas.gif azurui reikia spec karietos, kuri perkelinetu akutes nuo vienos adatos ant kitos. Angliskai ji vadinasi Lace Carriage.

Dėkui už išsamų paaiškinimą 4u.gif . Tai va Molla , kabinėsim ir toliau akutes rankomis verysad.gif
Sakyk moshke , o kiek tu už savo mašinikę mokėjai - turbūt brangios jos tokios yra g.gif . Ar nereikės šitą parduot ir ieškot kitos g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 14, 06:55)
Dėkui už išsamų paaiškinimą  4u.gif . Tai va Molla , kabinėsim ir toliau akutes rankomis  verysad.gif
Sakyk moshke , o kiek tu už savo mašinikę mokėjai - turbūt brangios jos tokios yra  g.gif . Ar nereikės šitą parduot ir ieškot kitos  g.gif  g.gif

Mano dabartine tai viena is naujausiu Brotheriu, KH-965... Jos kaina apie 6000, nors as pirkau sugedusia ir tvarkiausi,tai kainavo maziau
O seip Broheriai Lietuvoj kainuoja nuo 600lt man rodos g.gif Jei fanginiai - kokiais 300-400 brangiau
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 11 14, 08:19)
Mano dabartine tai viena is naujausiu Brotheriu, KH-965... Jos kaina apie 6000, nors as pirkau sugedusia ir tvarkiausi,tai kainavo maziau
O seip Broheriai Lietuvoj kainuoja nuo 600lt man rodos g.gif Jei fanginiai - kokiais 300-400 brangiau

ot galvelė, doh.gif juk ir pati buvau radus skelbimą, kur už brotherį fanginę prašė 2200 Lt verysad.gif
Atsakyti