Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

[quote=Inska,2007 11 02, 01:08]
šita paprasta mašinytė man labai patiktų,mėgstu mezgimą iš storų siūlų,gal kas turi tokia nenaudojamą mirksiukas.gif .
Studijuoju savo Veritą,paprastą mezgimą įsisavinau,o kaip ir kada perprasiu visas jos galimybes ...tai doh.gif
Papildyta:
Kiek perskaičiau įvairių nuorodų apie mezgimą,ne visai aišku,supratau,kad reikia gauti nusipirkti knygą apie mezgimo mašinas g.gif tik kur jos ieškoti...gal turguje pas prekiautojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidana: 06 lapkričio 2007 - 07:56
labutis mergaites, siandien uzsimaniau mezgimo masinos, jau seniai apie ja svajoju bet siandien uzsiciklinau ax.gif taigi gal galetumet mane apsviesti kokios masinos geros, kokios ju kainos,ir ar verta tureti blush2.gif aciu jums uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Pirma padarau,tada žiūriu kas iš to išėjo,toks jau mano būdas blink.gif antra diena galvoju,kad man ši mašina dvipusis Veritas per sudėtinga,man pilnai užtektų kad ir Nevos (mačiau Neva-1) pats tas paprasta ir aišku,gal kuri patyrusi mezgėjėlė norėtų pasikeisti mirksiukas.gif man Nevutę aš jums Veritą g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2007 11 07, 12:22)
Pirma padarau,tada žiūriu kas iš to išėjo,toks jau mano būdas blink.gif antra diena galvoju,kad man ši mašina dvipusis Veritas per sudėtinga,man pilnai užtektų kad ir Nevos (mačiau Neva-1) pats tas paprasta ir aišku,gal kuri patyrusi mezgėjėlė norėtų pasikeisti mirksiukas.gif man Nevutę aš jums Veritą g.gif

Na jei jau paprastą mezgimą įsisavinai, tai koks tada skirtumas Veritas ar Neva? Nesigilink daugiau į Veritą ir bus tas pats. smile.gif Šiaip turiu Neva-5, ji mezga tik gerąsias akis. O tavo Veritas koks? Parašyk į AŽ, gal susitarsim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 07 lapkričio 2007 - 13:12
Na ir kas sykart nustebins visas savo darbais?
Praejusia savaite Tocom cia visas nokautavo savo grozybem lotuliukas.gif
Ziuriu tylu cia... Ir vel tik masinu duzgimas girdisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 09, 15:11)
Na ir kas sykart nustebins visas savo darbais?
Praejusia savaite Tocom cia visas nokautavo savo grozybem  lotuliukas.gif
Ziuriu tylu cia... Ir vel tik masinu duzgimas girdisi smile.gif

Galiu truputi pasirodyti ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ne Lauruže, tu neteisi, šį kartą virbaliukai rankose juda liezuvis.gif Storesniu dalykėlių užsimaniau, tai mašina kažkaip nelabai gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės user posted image
nusipirkau mezgimo mašiną SILVER 328 - ar kas nors turit tokią, nes jaučiu reikės pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi ir as i Jusu gretas, nusipirkau mezgimo masina SILVER REED - 360, tik nelabai ka apie ja ismanau, savaitgali bandziau megzti g.gif ... nelabai man kas gavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 12, 20:26)
Sveikos mezgėjėlės user posted image
nusipirkau mezgimo mašiną SILVER 328 - ar kas nors turit tokią, nes jaučiu reikės pagalbos  blush2.gif

Aš taip pat vis dar studijuoju mašiną,o patarimų-nuorodų čia buvo parašę,paskaitykit kelis puslapius atgal,ten forumai rusų kalba,jeigu tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inska @ 2007 11 02, 00:08)
Antroji mano mašina jau tikra "mašina", daug rimtesnė, didesnė, sunkesnė (daug metalo) ir perfokortinė, Silver 328:

Inska ,pasirodo, kad tu turi tokią pat mašinikę,kaip kad aš nusipirkau mirksiukas.gif aš gavau ir knygutę, bet viskas anglų kalba, tai reikia verstis kiekvieną žodelį blush2.gif nes nelabai "draugauju" su anglų kalba. Lygiai megzt tai principas tas pats kaip su NEVA, bet vat su tom perfokortom daug kas neaišku doh.gif . O iš kur gaut tas iškarpas - ar jos turėjo būti komplekte prie mašinos, ar reikia pačiam "susikurt" g.gif
Tokom ar tu ne kažką panašaus turi ? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 12, 23:09)
Tokom ar tu ne kažką panašaus turi ?  g.gif  g.gif

Mano Knitmasteris... Su iskarpom as dar niekaip neprisedu... Taciau, paziurek mastericos psl. ten regis buvo kalba ir apie iskarpa g.gif
Akys jau ciurkiskos, miego noriu, tai nelabai pasiknisiu del info daugiau blush2.gif
Atsakyti