Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Gausis gausis.... wub.gif Laukiam rezultato liezuvis.gif
Atsakyti
Tocom,
as bandziau megzti 9 tankumu lotuliukas.gif
Itariu, kad mezgant 6 nesitampys taip. doh.gif O kiek siulu tau susinaudojo liemenei?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 04, 20:22)
Tocom,
as bandziau megzti 9 tankumu  lotuliukas.gif
Itariu, kad mezgant 6 nesitampys taip.  doh.gif O kiek siulu tau susinaudojo liemenei?

~120g ... Man patinka machera lotuliukas.gif jos nedaug reikia graziam gaminiui, o ir kaina priimtina siulu gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikute, mergaites smile.gif
Na senokai nebuvau uzsukusi pas jus, bet ir pasigirt nelabai turiu kuo, senokai nieko nemezgiau, tik va maziukui kojiniu su masina prinarpliojau biggrin.gif
Turi prasymuka, gal kuri zinot, kaip angliskai "fangine" ir "nefangine"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2007 11 05, 14:57)
Turi prasymuka, gal kuri zinot, kaip angliskai "fangine" ir "nefangine"?  ax.gif

fanginė - double bed
nefanginė - single bed
Atsakyti
QUOTE(Inska @ 2007 11 05, 14:11)
fanginė - double bed
nefanginė - single bed

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 02, 09:36)
Tie uzrasai ant karietos tai reiskia rastai, pvz. lace - kiaurarastis, ir etc.... viena perfokorta panaudojus gali kelis rastus padaryti, kiaurarasti, azura ir etc...

o toji "anga" tai knitreader - kitaip dar vadinama iskarpos skaitytuvas. Dedi iskarpa ir pagal iskarpa mezgazi tavo daiktas.

Del detalesnes informacijos jei rusiskai skaitai pasidomek cia tikrai atsiras kas nors kas turi ar bent ka nors panasaus  mirksiukas.gif

Tokom, labai ačiū už nuorodą smile.gif Tik ten forumas, todėl užims šiek tiek laiko jį peržiūrėti ieškant naudingos informacijos. O gal tu žinai ir galėtum brūkštelti ką reiškia likę užrašai ant mano Silverio karietos (Tuck, Slip, Stockinet, Punch Lace ir Knit-in)? "Punch Lace" - tai kiauraraštis? O kuo skiriasi kiauraraštis nuo ažūro? g.gif
O kokia ta iškarpa turi būti, jeigu anga jai yra vos 20 cm pločio? Vadinasi, iškarpą reikia sumažinti pagal kažkokį pasirinktą mastelį?
Atsakyti
QUOTE(Inska @ 2007 11 05, 18:47)
Tokom, labai ačiū už nuorodą smile.gif Tik ten forumas, todėl užims šiek tiek laiko jį peržiūrėti ieškant naudingos informacijos. O gal tu žinai ir galėtum brūkštelti ką reiškia likę užrašai ant mano Silverio karietos (Tuck, Slip, Stockinet, Punch Lace ir Knit-in)? "Punch Lace" - tai kiauraraštis? O kuo skiriasi kiauraraštis nuo ažūro?  g.gif
O kokia ta iškarpa turi būti, jeigu anga jai yra vos 20 cm pločio? Vadinasi, iškarpą reikia sumažinti pagal kažkokį pasirinktą mastelį?

Kas liecia iskarpas tai as per daug dar nezinau lotuliukas.gif tingiu, rankos man iki to neprieina lotuliukas.gif
Del uzrasu nemoku paaiskinti, reikia ieshkoti instrukciju. Tikrai nepatingek tame forume pasiskaitineti, plius dar gali uzklausti, moterys pades, gal kas turi tas instrukcijas g.gif

O azuras - keliu spalvu smulkus rastas, kiaurarastis tai ir yra kiaurarastis... g.gif Jei as klystu, ismanancios prasom pakoreguoti mane tongue.gif

Oj, visai pamirsau, kad siame puslapyje, galima daug info rasti apie kai kurias masinas.... gal pades a? unsure.gif

p.s. tikrai pades liezuvis.gif

О - среднее положение - кулирная гладь.

S - первое влево - slip - "уток" (свободный стежок или холостой ход).

T - крайнее левое - tuck - прессовое вязание (накид рабочей нити на иглу).

L - первое вправо -punch lace - ажур без деккеровки (платировочный).

F - крайнее правое - fair isle - жаккард (в два цвета).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 05 lapkričio 2007 - 18:10
gal kuri zinot kaip ja megzti? blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na man atrodo kad ažūras - tai toks raštas, kai naudojamas kilpų perkėlimas (dekeravimas), t. y. kiauraraštis, pynės 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif as ir vel su zakardu sumaisiau lotuliukas.gif
Atsakyti
o man žakardo pavadinimas užkritęs buvo lotuliukas.gif
Atsakyti