pribrendo laikas turbut pasipuikuoti savo paskutiniu dvieju savaiciu darbeliais
Liemene "transformeris" Is paskutiniojo Kladez numerio "pasiglemztas" mezginys
o galima ir taip ....
Megztinukas, kurio rankoviu dali "nubruzino" vyras
O cia mano grazuole, jau toki upa skarai megzti turejau, kad nuvariau per savaitgali zinoma cia rankelemis viskas
Truksta zodziu. Saunuole, Tocom
Labai ir labai grazu
Dekavojam uz pagyras
ta juoda liemene, tai kazkas nerealaus super. parduotuveje tokio dalykelio ne su ziburiu nerasi.
QUOTE(tokom @ 2007 11 02, 17:50)
Labai gražu Tokom! Šaunuolė, kad mezgi tokius grožius ir kad tokį vyrą susiradai, kuris gali rankoves "nubrūžint". Šaunuoliai abu!
QUOTE(tokom @ 2007 11 02, 16:50)
pribrendo laikas turbut pasipuikuoti savo paskutiniu dvieju savaiciu darbeliais
O cia mano grazuole, jau toki upa skarai megzti turejau, kad nuvariau per savaitgali zinoma cia rankelemis viskas
tokom - aš "apakus" , pasidarbavai iš peties . O megztuko rankogaliai ir apačia rankom megzta
Tai kokiais tempais rankom mezgi, kad per savaitgalį toooooooooooooooookią skarą numezgei (o gal turi tą schemutę pagal save išsivertus, nes nelabai ten supratau )
laimužėX, kad bais norėjau pažiūrėti kas gausis per grožis, parduotas savaitgalis mezgimui buvo Pilkojo pynelės taip pat rankom
O skaros schema paprasta, vertimo neturiu, o kas neaišku??? Einu pažiūrėsiu .. gal vertimą mažu padarysiu
O skaros schema paprasta, vertimo neturiu, o kas neaišku??? Einu pažiūrėsiu .. gal vertimą mažu padarysiu
Tocom,
o kokiu tankumu mezgei is moheros?
Esu bandzius pries pusmeti, bet mezginys labai tempesi i ploti, tai isardziau ir palikau siulus guleti. Pagalvojau, dabar kai yra ko paklaust, galima ir situs siulus prisimint
Esu bandzius pries pusmeti, bet mezginys labai tempesi i ploti, tai isardziau ir palikau siulus guleti. Pagalvojau, dabar kai yra ko paklaust, galima ir situs siulus prisimint
QUOTE(tokom @ 2007 11 03, 14:48)
kai su anglų kalba nelabai draugauju tai viskas neaišku
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 04, 15:12)
Tocom,
Liemene mezgiau 4 tankumu, bet esu mezgusi ir 5 ir 6 ir nieko, niekas man ten nesitampe Siaip as niekada nemezgiau is kidmacherio matkeliuose, visada pirkau sveriamus, vyniojamus babinose... Gal turi kokios nors reiksmes? Ta prasme, kad skirti specialiai megzti masina
Papildyta:
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 04, 16:56)
kai su anglų kalba nelabai draugauju tai viskas neaišku
Specially for laimužėX
QUOTE(tokom @ 2007 11 04, 17:22)
oi, dėkui tokom
einu ieškot siūlų - gal ir man kas nors gausis