Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

cool.gif pribrendo laikas turbut pasipuikuoti savo paskutiniu dvieju savaiciu darbeliais liezuvis.gif
Liemene "transformeris" biggrin.gif Is paskutiniojo Kladez numerio "pasiglemztas" mezginys cool.gif
user posted image o galima ir taip .... user posted image
Megztinukas, kurio rankoviu dali "nubruzino" vyras blush2.gif
user posted image
O cia mano grazuole, jau toki upa skarai megzti turejau, kad nuvariau per savaitgali lotuliukas.gif zinoma cia rankelemis viskas cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 02 lapkričio 2007 - 16:50
swoon.gif Truksta zodziu. Saunuole, Tocom notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 02 lapkričio 2007 - 19:25
Labai ir labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Dekavojam uz pagyras flirt.gif
Atsakyti
ta juoda liemene, tai kazkas nerealaus bigsmile.gif super. parduotuveje tokio dalykelio ne su ziburiu nerasi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 02, 17:50)
Megztinukas, kurio rankoviu dali "nubruzino" vyras  blush2.gif

Labai gražu Tokom! Šaunuolė, kad mezgi tokius grožius ir kad tokį vyrą susiradai, kuris gali rankoves "nubrūžint". Šaunuoliai abu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 03 lapkričio 2007 - 13:05
QUOTE(tokom @ 2007 11 02, 16:50)
cool.gif  pribrendo laikas turbut pasipuikuoti savo paskutiniu dvieju savaiciu darbeliais liezuvis.gif
Liemene "transformeris" biggrin.gif Is paskutiniojo Kladez numerio "pasiglemztas" mezginys  cool.gif
Megztinukas, kurio rankoviu dali "nubruzino" vyras  blush2.gif
O cia mano grazuole, jau toki upa skarai megzti turejau, kad nuvariau per savaitgali  lotuliukas.gif  zinoma cia rankelemis viskas  cool.gif

tokom - aš "apakus" user posted image, pasidarbavai iš peties thumbup.gif . O megztuko rankogaliai ir apačia rankom megzta g.gif
Tai kokiais tempais rankom mezgi, kad per savaitgalį toooooooooooooooookią skarą numezgei doh.gif (o gal turi tą schemutę pagal save išsivertus, nes nelabai ten supratau blush2.gif )
Atsakyti
laimužėX, kad bais norėjau pažiūrėti kas gausis per grožis, parduotas savaitgalis mezgimui buvo lotuliukas.gif Pilkojo pynelės taip pat rankom blush2.gif

O skaros schema paprasta, vertimo neturiu, o kas neaišku??? Einu pažiūrėsiu .. gal vertimą mažu padarysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 03 lapkričio 2007 - 14:51
Tocom,
o kokiu tankumu mezgei is moheros? g.gif
Esu bandzius pries pusmeti, bet mezginys labai tempesi i ploti, tai isardziau ir palikau siulus guleti. Pagalvojau, dabar kai yra ko paklaust, galima ir situs siulus prisimint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 04 lapkričio 2007 - 14:13
QUOTE(tokom @ 2007 11 03, 14:48)
O skaros schema paprasta, vertimo neturiu, o kas neaišku??? Einu pažiūrėsiu .. gal vertimą mažu padarysiu  g.gif

kai su anglų kalba nelabai draugauju blush2.gif tai viskas neaišku blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 04, 15:12)
Tocom,
o kokiu tankumu mezgei is moheros?  g.gif

g.gif Liemene mezgiau 4 tankumu, bet esu mezgusi ir 5 ir 6 ir nieko, niekas man ten nesitampe g.gif Siaip as niekada nemezgiau is kidmacherio matkeliuose, visada pirkau sveriamus, vyniojamus babinose... Gal turi kokios nors reiksmes? Ta prasme, kad skirti specialiai megzti masina g.gif
Papildyta:
QUOTE(laimužėX @ 2007 11 04, 16:56)
kai su anglų kalba nelabai draugauju  blush2.gif tai viskas neaišku  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Specially for laimužėX
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 04, 17:22)

oi, dėkui tokom user posted image user posted image
einu ieškot siūlų - gal ir man kas nors gausis g.gif blush2.gif
Atsakyti