[jurosbanga , vėl mane pagavai
Pagavau!!!
Labai gražūs šalikai.Tau balionėlis O ką tu darai, kad nesisuka į volelį? Juk net išlyginus lygusis mezgimas susisuka.Matyt reiks ir man išsitraukt savo mašinytę.Tik kad dar nežinau nei kam, nei ką megzt
QUOTE(juros banga @ 2007 10 23, 21:02)
[jurosbanga , vėl mane pagavai
Pagavau!!!
Labai gražūs šalikai.Tau balionėlis O ką tu darai, kad nesisuka į volelį? Juk net išlyginus lygusis mezgimas susisuka.Matyt reiks ir man išsitraukt savo mašinytę.Tik kad dar nežinau nei kam, nei ką megzt
Pagavau!!!
ačiukas , tie kraštai biškį dar sukas, bet nelabai, o palyginu lygintuvu su garais ir viskas, gal kad plonas siūliukas tai nesisuka taip
trauk trauk mašiniuką - tada ir sugalvosi ką megzt , kiek pamenu tai irgi Nevą turi, tik 2 lygtais
LaimužeX, gražus šaliukas, ir raštas čiki Beja, ar žiūrėjai mano duotą anksčiau nuorodą, ten cielos 3 knygos apie mezgimą mašina, tik anglų kalba žinoma, bet iš paveiksliukų juk viskas matoma
Lauruže, turiu as tą knygą reikės labiau pastudijuoti
p.s. Jei įdomu, radau nuotraukėles kaip adata nuleisti lygiuoju raštu megztą mezginį
Lauruže, turiu as tą knygą reikės labiau pastudijuoti
p.s. Jei įdomu, radau nuotraukėles kaip adata nuleisti lygiuoju raštu megztą mezginį
QUOTE(tokom @ 2007 10 23, 21:11)
LaimužeX, gražus šaliukas, ir raštas čiki Beja, ar žiūrėjai mano duotą anksčiau nuorodą, ten cielos 3 knygos apie mezgimą mašina, tik anglų kalba žinoma, bet iš paveiksliukų juk viskas matoma
dėkui , o raštas gan paprastas - 3 eiles mezgi išstumtom adatom, o ketvirtą - lygiai . Kaip gerai, kad priminei - buvau tą nuorodą įsidėjus į adresyną, bet nespėjus peržiūrėt, tai dabar visą vakarą žiūrinėsiu ir dar Lauružės žurnaliukus perversiu - ir vėl iki vidurnakčio teks sėdėt
tiesa, tokom , o kokia pas tave mašinikė, gal ir rašei, bet matyt neįsidėmėjau
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 23, 21:18)
o raštas gan paprastas - 3 eiles mezgi išstumtom adatom, o ketvirtą - lygiai .
Nieko nesupratau Man "dašunta" tik pamačius
[quote=laimužėX,2007 10 23, 20:10]
trauk trauk mašiniuką - tada ir sugalvosi ką megzt [img]
Taip turiu Neva 2.Kai vaikai buvo maži, o parduotuvės tuščios labai daug mezgiau.Mergaitės ir kojakelnes megztas turėjo O dabar kažkaip tik su virbalais daugiausia draugauju
Taip turiu Neva 2.Kai vaikai buvo maži, o parduotuvės tuščios labai daug mezgiau.Mergaitės ir kojakelnes megztas turėjo O dabar kažkaip tik su virbalais daugiausia draugauju
QUOTE(juros banga @ 2007 10 23, 21:25)
esu ir aš kažkada tokią turėjus, tai su ja geriau megzt kelių spalvų mezginius man patiko, nes nėra siūlvedžio ir greitesnis darbas gaunasi , gaila kad tada nebuvo "mados" paveiksluot savo mezginukus, tikrai nemažai visko buvo primegzta
tokom , turiu tokį klausimėlį - kažin kaip tas nulaidymas ar gautųsi su kaire ranka, nes aš kairiarankė šiaip esu nebent viską iš kito galo reiktų daryt
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 23, 09:49)
Dėkoju už nuorodas pasiskaitinėjau,entuziazmas nedingo,kaip nors įsisavinsiu,tiesiog pirma pasitaikė Veritas ir pačiupau ,gal Neva butų paprasčiau
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 23, 22:45)
tokom , turiu tokį klausimėlį - kažin kaip tas nulaidymas ar gautųsi su kaire ranka, nes aš kairiarankė šiaip esu nebent viską iš kito galo reiktų daryt
Taigi reikia bandyti as va vakar nuleidima pyneliu rashtui pritaikiau
bet tikrai geras dalykas, ir tampru ir grazu... kaip as nemegau tu isvirtusiu akiu o dabar tiesiog patenkinta
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 23, 22:45)
Gaila kad tada nebuvo "mados" paveiksluot savo mezginukus, tikrai nemažai visko buvo primegzta
Tikrai, jei butu buvus mada paveiksluot visus savo gaminius, tai mano mama turetu dydziuli albuma, ir dar butu visi namai uzversti tom nuotraukom
Dabar kai kartais papasakoja apie tam tikras technologijas, zado galima netekt. Ir istrizai mezge, ir skersai, ir kepures, ir salikus, ir kojines. O dar kokia fantazija pas ja... mmm... Mados namus galima butu atidaryt
O del to akiu uzdarymo budo, tai manau tirai nera skirtumo, ar is kaires ar is desines uzdarinesi. Principas tas, kas pirmoj aky duri adata is prieko, trecioj is apacios. Kaip reklamoj sako - pabandyk ir tau patiks As pabandziau - liuks
Maidana, nemanau, kad reikia keisti masina. Bandyk su sita mokintis. O jau kai igusi, pamatysi, kokiu galimybiu tau truksta. Jos visos vienu principu dirba. O mes cia padesim kiek galesim Sekmes
tyluma ramuma..... tik "karietu" gaudesys girdisi ka mezgat?
Laba diena
Pirma karta uzsukau i si skyreli Siaip nesu mezgeja, bet turiu namie Neva mezgimo masina, tiksliau ji mamos. Bet nei viena is musu nemoka su ja megsti. Paskaiciusi ju postus, nusprendziau issitraukti ja ir bandyti ka nors numegsti. tikiuosi pagelbesit man. Patarsit kaip reikai su ta masina elgtis
Pirma karta uzsukau i si skyreli Siaip nesu mezgeja, bet turiu namie Neva mezgimo masina, tiksliau ji mamos. Bet nei viena is musu nemoka su ja megsti. Paskaiciusi ju postus, nusprendziau issitraukti ja ir bandyti ka nors numegsti. tikiuosi pagelbesit man. Patarsit kaip reikai su ta masina elgtis