geliukai susiuti, dar jei reikia numegzti gal sian iveiksiu jei tik noras bus
Sveikos!
Galvoju pirktis mezgimo masinyte, nes kai kurios mezgimo idejos per plonos virbalams
Atradau jusu tema, ir dabar skaitau skaitau!
Galvoju pirktis mezgimo masinyte, nes kai kurios mezgimo idejos per plonos virbalams
Atradau jusu tema, ir dabar skaitau skaitau!
pagaliau pabaigiau... baisiai nepeikit
nu blyn kaip jis man nelimpa
nu blyn kaip jis man nelimpa
QUOTE(tokom @ 2007 10 22, 21:24)
kad nematau ką būtų peikti įdomiai atnara padaryta, jei gerai supratau, tai skersą mezgei, o kaip paskui
ir kodėl nelimpa pamėgink parduot, gal atsiras kam "prilips"
taigi orai atšalo skūra šąla
Taip, pirma numezgu ilgą juostą 1x1 arba 2x2, o po to suneriu su pagrindu...
Taip, pirma numezgu ilgą juostą 1x1 arba 2x2, o po to suneriu su pagrindu...
QUOTE(tokom @ 2007 10 22, 21:35)
taigi orai atšalo skūra šąla
tai kiek čia truksi ir kitą "nusibrūžysi", nespės dar ta skūra taip greit sušalt
kol kas reikia "nedadielkas" užbaigti, kiek gali gulėti.... o ir Kalėdos netruks ateiti, reikia ruoštis... žaisliukai, dovanos ir žinoma nuotaika
aj nueisiu ryt i darbą, eilini kartą pasimaivysiu, pagirs, parėjus išskalbsiu ir gal visai patiks
aj nueisiu ryt i darbą, eilini kartą pasimaivysiu, pagirs, parėjus išskalbsiu ir gal visai patiks
QUOTE(tokom @ 2007 10 22, 21:24)
Tocom, gaudyk
Nu gerai, gerai, pajuokavau. Normalus tavo megztinis. Ir ko jis nelimpa? Taip suprantu, kad dar nelygintas? Tai dar priglus prie kuno, tsakant priims tavo figuros formas Ir bus liuks
O ar tau nesinori labiau pazastese isimt? O gal cia taip tik atrodo nuotraukoj?
O svarbiausia, kad isdavei savo paslapti, kad atnaras prineri.
QUOTE(Lauružė @ 2007 10 22, 21:54)
Tocom, gaudyk
Nu gerai, gerai, pajuokavau. Normalus tavo megztinis. Ir ko jis nelimpa? Taip suprantu, kad dar nelygintas? Tai dar priglus prie kuno, tsakant priims tavo figuros formas Ir bus liuks
Aš niekada nelyginu bijau man tai atrodo, kad jis isitemps dar
o pažasties išėmimas, kažinau, gal ir per mažai Atvirai pasakius aš labai nemėgstu išimtų rankovių, o tai kada ne kada pataikai Geriausiai ir maloniausia megzti "balachonus"
Labas rytelis
radau žurnaliuką mezgimui mašina - gal ką išsirinksit
radau žurnaliuką mezgimui mašina - gal ką išsirinksit
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 22, 22:40)
dar turiu tokį šalika mašina numezgus, tik nemoku "pademonstruot" gražiai
LaimuzeX, o is kokiu siulu mezgei? Labai grazus. Ir paprastas. O jei dar ir siltas, pasaka
QUOTE(tokom @ 2007 10 23, 07:40)
Aš niekada nelyginu bijau man tai atrodo, kad jis isitemps dar
o pažasties išėmimas, kažinau, gal ir per mažai Atvirai pasakius aš labai nemėgstu išimtų rankovių, o tai kada ne kada pataikai Geriausiai ir maloniausia megzti "balachonus"
O as vienoj mezgimo knygutej radau labai gera aprasyma, kaip apskaiciuoti ir megzti statytas rankoves. Gaunasi idealiai. Dabar tik taip ir mezgu. Ir tevui pradzioj mezgiau paprastai (nzn kaip vadinasi, kai staciakampiai galai tiesiog). O kai netenkino vaizdelis permezgiau statytas pagal ta pacia formule, nu ir guli kaip nulietos
Pagalvojau, galiu kuria diena nuskanuot. Tik reikia nepamirst is namu atsinest knygute.