Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Aš tai mėgstu bandyti vis ką nors nauja lotuliukas.gif Labai patiko kai liemenei kaklą surinkusi akis atnarą mezgiau 1x1 stulpeliu ir po to adata užbaigiau... tongue.gif Super gavosi, nei tamposi toji atnara, nei šleivai virbalais užbaigtos akys krenta į akis lotuliukas.gif
O mašina aš kažkaip tingiu terliotis su riberiu blush2.gif norisi viską geitai pasidaryti, tai "nusivarau" kol vyro nėra namie (atsibosta jam užesys mano mašinkos lotuliukas.gif) dalis, o apdailinu sau vakarodama ramiai prie TV flirt.gif
Atsakyti
assa.gif gavooooooooosiii liezuvis.gif kaip sakoma, in trecia para daejo hihihi.gif blyn, ale ir grazu man tokis krastelis didis.gif tik foto veliau, kol gerai sekasi einu toliau atnaras megzti karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 10 01, 18:53)
assa.gif gavooooooooosiii  liezuvis.gif kaip sakoma, in trecia para daejo  hihihi.gif blyn, ale ir grazu man tokis krastelis  didis.gif  tik foto veliau, kol gerai sekasi einu toliau atnaras megzti  karsta.gif

nagi nagi - smalsu pasidarė g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 10 01, 18:53)
assa.gif gavooooooooosiii  liezuvis.gif kaip sakoma, in trecia para daejo  hihihi.gif blyn, ale ir grazu man tokis krastelis  didis.gif  tik foto veliau, kol gerai sekasi einu toliau atnaras megzti  karsta.gif

Ir man labai smalsu pasidare. Vakar studijavau studijavau tuos piesinius, nu ir niekaip nesupratau, kas ten prie ko.
Taigi Tocom, prasom parupint vaizdine medziaga ax.gif
O as vakar vistik pabandziau megzt tiesiog dviguba atnarele. Nzn kas ten gavosi. Kai ant saves uzsidedu, tai kaip sijonas atsikisus stovi. Ale ir visas megztinis kaba. Tuoj ant brolio pamatuosiu - gal irgi fotke bus "kaip nereikia daryti" arba "vengtinos mezgimo klaidos" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 01 spalio 2007 - 20:54
Stai mano mezginio nuotrauka. Ideja su dviguba atnara nepavyko... tongue.gif Jeigu dar kas sumastysit taip megzt, tai zinokit schmoll.gif neverta schmoll.gif
user posted image
Ir broliui beje irgi laaabai nepatiko tas "sijonelis". Taigi teks atnarele megzt virbalais ax.gif O ant rankoviu ji visai neblogai ziurejosi. I tai, kad jos ryskiai perilgos, prasyciau demesio nekreipt tongue.gif
Atsakyti
oj mergickos, jau vakar tingejau vaizdine medziaga ruoshti tongue.gif gal siandiena sugebesiu mastau.gif

Lauruze, o ka per siulus cia naudojai? g.gif man ta atnara is principo net moteriskiems mezginiams schmoll.gif buna, kad tas alia sijonelis atsilenkia schmoll.gif feee... tikrai megzk rankytemis ir uzbaiginek adata tongue.gif o tas piesinukas sudetingas tuom, kad normaliai nepaaiskinta kas prie ko... net neparasyta nuo kurios eiles kartoti ir etc... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 10 02, 07:27)
oj mergickos, jau vakar tingejau vaizdine medziaga ruoshti  tongue.gif  gal siandiena sugebesiu  mastau.gif

Lauruze, o ka per siulus cia naudojai?  g.gif  man ta atnara is principo net  moteriskiems mezginiams  schmoll.gif buna, kad tas alia sijonelis atsilenkia  schmoll.gif  feee... tikrai megzk rankytemis ir uzbaiginek adata  tongue.gif  o tas piesinukas sudetingas tuom, kad normaliai nepaaiskinta kas prie ko... net neparasyta nuo kurios eiles kartoti ir etc...  doh.gif

Tu visiskai teisi, teks rankytem megzti atnarele. O moteriskam megztiniui man neblogai visai gavosi, dar ir su dantukais padariau g.gif
Siulus as pastaruoju metu naudoju vis tuos pacius - Vernito 50 proc. vilnos, 50 proc. akrilo (o kartais 100 proc. akrila). Liuks nesiojasi, lengvai mezgasi, o mezginys gaunasi labai siltas. Perku juos Kalvariju 43. Yra visokiausiu spalvu.
Atsakyti
Perskaičiau mezgėjų temą ir prisiminiau seną norą mirksiukas.gif megzti mašina.Taigi radau skelbimuką parduoda padėvėtą dvipusį Veritą,noriu paklausti jeigu ką nors reikėtų paremontuoti,ar kokią detalę gauti ,gal žinot ar būtų galimybė g.gif kur nors Vilniuje.Kaip naudotis manau su jusų pagalba įsisavinsiu g.gif

Peržiūrėjau jusų darbus thumbup.gif labai gražu ir kiauraraščiai... doh.gif
Atsakyti
nius paveizekit liezuvis.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 10 02, 20:43)
nius paveizekit  liezuvis.gif  ax.gif
user posted image

Jau paveizejau. Nu grazu thumbup.gif
O krastas gaunasi elastiskas?
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 10 02, 20:43)
nius paveizekit  liezuvis.gif  ax.gif
user posted image

o tai atnarą vienpuse mašina mezgei su praleista akim g.gif atrodo gražiai thumbup.gif ar ilgai užtrunka tas užbaiginėjimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 02 spalio 2007 - 21:07
Siaip tai jis elastiskas, bet po kurio laiko taip neissitampys apacia kaip buna po skalbimo nuleidinejant rankom tongue.gif man labai patiko, ypac kai kaklas daromas taip. Na viena diena teks padaryti foto sesija lotuliukas.gif

Atnara, mergaites, rankutemis (cia gal gerai nesimasto)... ax.gif vakarais prie teliko yr kas veikt nors lotuliukas.gif o tai idomumo ir malonumo neliks kai viska masina darysiu lotuliukas.gif

Del uztrukimo, kazinau val kita uztrunka, ziurint kokio ilgio ta atnara. Bet uztatai kokis rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti