Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Sveikos mergaites,
Turiu mezgimo masina Neva 5 4u.gif
bet net neismanua nuo ko pradeti kaip ja surinkti unsure.gif ....
gal yra klaipedieciu ar palangiskiu mergicku,kurios galetu pamokyti g.gif ?
jei atsirastu 4u.gif parasykite i AZ
ACIU LABAI LABAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina27 @ 2007 09 28, 12:35)
Sveikos mergaites,
Turiu mezgimo masina Neva 5  4u.gif
bet net neismanua nuo ko pradeti kaip ja surinkti unsure.gif ....
gal yra klaipedieciu ar palangiskiu mergicku,kurios galetu pamokyti g.gif ?
jei atsirastu  4u.gif  parasykite i AZ
ACIU LABAI LABAI wub.gif

ČIAyra viskas apie NEVA 5 mašiną, tik rusų kalba. O jei jau kas labai neaišku bus tada duok žinot, jei kuo galėsiu - padėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,
gal kas man pasakytu,kaio ismegzti kakla? man neiseina. Ir dar,kakodel lengvai mezgasi tik su plonais siulais,o su storesniais,ar galima?
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 09 28, 16:28)
Labas,
gal kas man pasakytu,kaio ismegzti kakla? man neiseina. Ir dar,kakodel lengvai mezgasi tik su plonais siulais,o su storesniais,ar galima?

pasiskaitinėk ČIA dėl kaklo - lengviau parodyt, negu paaiškint blush2.gif
su labai storais gal ir nepamegsi, bet šiaip iš gan įvairaus storio eina megzt - ir vilnelės, ir angoros ... g.gif
Atsakyti
Mielos mezgejeles,
prireike jusu patarimo. Tevas uzsake megztini, o as ne karto nesu mezgus vyrisko rubo. Ir vat, nezinau, kaip megzti apacia (vadinama gumyte, ripsa ar pan.)... blush2.gif
Moteriska megztini galima apnerti, galima megzti dantukais. O vat vyriska...?
Galvojau apie paprasta dvigubai sulenkta krasciuka (kaip kad moteriskas su dantukais buna), bet ar jis nebus pasiputes kaip sijonas? g.gif
Zodziu, reikia patarimo. Gal pasidalintumet patirtimi? ax.gif
Tiesa, pas mane Neva5, vienpuse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 30 rugsėjo 2007 - 17:49
QUOTE(Lauružė @ 2007 09 30, 18:48)
Mielos mezgejeles,
prireike jusu patarimo. Tevas uzsake megztini, o as ne karto nesu mezgus vyrisko rubo. Ir vat, nezinau, kaip megzti apacia (vadinama gumyte, ripsa ar pan.)...  blush2.gif
Moteriska megztini galima apnerti, galima megzti dantukais. O vat vyriska...?
Galvojau apie paprasta dvigubai sulenkta krasciuka (kaip kad moteriskas su dantukais buna), bet ar jis nebus pasiputes kaip sijonas? g.gif
Zodziu, reikia patarimo. Gal pasidalintumet patirtimi? ax.gif
Tiesa, pas mane Neva5, vienpuse.

Gali pamėgint taip: 2 geros, 1 praleista - ir daryt dvigubą g.gif arba galima ir taip - mezgi viską gerom akim, o paskui paleidi kas antrą ar kas trečią akį ir rankiniu būdu (dekerio pagalba) išmezgi gera akimi (nes mezginys prieš tave būna išvirkščiom akim). Arba numezgi tuos atnarus virbalais, užkabini paskui ant adatų ir toliau jau mezgi mašina mirksiukas.gif Sėkmės ir pasirodyk kas gausis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 09 30, 19:19)
Gali pamėgint taip: 2 geros, 1 praleista - ir daryt dvigubą  g.gif  arba galima ir taip - mezgi viską gerom akim, o paskui paleidi kas antrą ar kas trečią akį ir rankiniu būdu (dekerio pagalba) išmezgi gera akimi (nes mezginys prieš tave būna išvirkščiom akim). Arba numezgi tuos atnarus virbalais, užkabini paskui ant adatų ir toliau jau mezgi mašina  mirksiukas.gif Sėkmės ir pasirodyk kas gausis  thumbup.gif

Aciu uz toki operatyvu atsakyma 4u.gif Jau ir man buvo kilus mintis virbalais atnarele (buvo uzkrites pavadinimas tongue.gif ) megzt. Dabar eksperimentuoju su paprasta dviguba. Ziuresiu kaip gausis. Ir butinai pasigirsiu, o kaip gi kitaip tongue.gif
Atsakyti
Aš nusimezgu dalis ir paskui surenku apatines akis nusimezgu atnara smile.gif Atvirščiai darau lotuliukas.gif O paskum atnara užbaiginėju adata, tiksliau tai darau kai stulpelis 1x1. Man taip gražu tas vadinamas alia itališkasis užbaigimas. blush2.gif
Tik va antras vakaras ieškau informacijos kaip užbaigti adata 2x2 stulpelį. Žiū niekas man nenori atsakinėti nei vienoj temoj lotuliukas.gif teks jauciu ilgokai makaule pasukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 30, 19:31)
Aš nusimezgu dalis ir paskui surenku apatines akis nusimezgu atnara smile.gif Atvirščiai darau  lotuliukas.gif  O paskum atnara užbaiginėju adata, tiksliau tai darau kai stulpelis 1x1. Man taip gražu tas vadinamas alia itališkasis užbaigimas.  blush2.gif
Tik va antras vakaras ieškau informacijos kaip užbaigti adata 2x2 stulpelį. Žiū niekas man nenori atsakinėti nei vienoj temoj  lotuliukas.gif  teks jauciu ilgokai makaule pasukti  g.gif

tai kiek suprantu, tai pas tave fanginė mašina g.gif, o ar netinka virbalais užbaigt paskutinę eilę - aš tai adata nesu nuleidinėjus, tad ir patart nieko negaliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 30 rugsėjo 2007 - 19:37
QUOTE(tokom @ 2007 09 30, 19:31)
Aš nusimezgu dalis ir paskui surenku apatines akis nusimezgu atnara smile.gif Atvirščiai darau  lotuliukas.gif  O paskum atnara užbaiginėju adata, tiksliau tai darau kai stulpelis 1x1. Man taip gražu tas vadinamas alia itališkasis užbaigimas.  blush2.gif
Tik va antras vakaras ieškau informacijos kaip užbaigti adata 2x2 stulpelį. Žiū niekas man nenori atsakinėti nei vienoj temoj  lotuliukas.gif  teks jauciu ilgokai makaule pasukti  g.gif

Tokom,
Va radau, kur tai paaiskinta:
Cia
Atsakyti
oj, Lauruže, perskaičiau ta nuoroda vakar gal 10 kartų lotuliukas.gif penkis kart bandžiau. Nu niekaip nesigauna schmoll.gif blyn, teks padėti į šalį kuriam laikui lotuliukas.gif kol mintys apsistos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 30 rugsėjo 2007 - 20:45
QUOTE(tokom @ 2007 09 30, 21:42)
oj, Lauruže, perskaičiau ta nuoroda vakar gal 10 kartų  lotuliukas.gif  penkir kart bandžiau, ardžiau ir vėl bandžiau. Nu niekaip nesigauna  schmoll.gif blyn, tes padėti į šalį kuriam laikui  lotuliukas.gif  kol mintys apsistos  cool.gif

Na tai daugiau niekuom padet negalesiu, nes as mezgu nuo apacios ir akiu uzdarineti netenka ax.gif ... Mokykloj kaip ismokino (sugadino), tai iki siol negaliu persilauzt ir nuo virsaus megzt pradet... blush2.gif
Atsakyti