Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(laimužėX @ 2007 09 24, 17:56)
dėl pirmos akies, tai gal šepetėliai padilę, ar adata sulenkta  g.gif
o tie bumbuliukai ar dideli ? šiaip gal geriau iš lygaus siūlo megzt  g.gif
kiek žinau, tai severianka yra be siūlvedžio ? o komplekte ar buvo kokie svoriai ? šiaip mašinai be siūlvedžio užtenka tų mažų svoriukų, kurie būna komplekte ir jie segami į kraštus mezginio  ax.gif  o jei mašina su siūlvedžiu, tai irgi turi būti specialus svoriai, kurie kabinami jau pačioj mezginio pradžioj  bigsmile.gif

man attodo,kad pas mane nei siulvedzio,nei svoriu nera. teks paciai gamintis. O is ko juos darytis?
Man irgi atrodo,kad tinka megzti tik lygus siulai.
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Lauksiu,kol dukra uzmigs ir varysiu toliau gilintis i mezgimo subtilybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 09 24, 19:36)
man attodo,kad pas mane nei siulvedzio,nei svoriu nera. teks paciai gamintis. O is ko juos darytis?
Man irgi atrodo,kad tinka megzti tik lygus siulai.
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Lauksiu,kol dukra uzmigs ir varysiu toliau gilintis i mezgimo subtilybes biggrin.gif

ar bent knygutė prie tos mašinos yra ? g.gifČIA radau informacijos rusų kalba, o ČIA apie mašiną su siūlvedžiu, bet svoriai tokie patys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 24 rugsėjo 2007 - 19:45
Esu mezgus tokiais nelygiais siulais (bet ne bukle). Tai karieta sunkiai vaziavo, nors laisviausiu rezimu mezgiau. Bet numezgiau mirksiukas.gif
O svorius as uzdedu iskart pramezgus vos viena eile su pagalbiniu siulu. Ir butinai krastuose maziukus uzkabinu irgi. Man atrodo, kad itempimas reikalingas kad ismegztu visas akis, o be to ir akys tuomet vienodos buna. Pas mane Neva 5 su siulvedziu.
Atsakyti
sveiki o gal žinot ar yra kur nors Vilniuje Курсы по машинному вязанию:
kursai aš labai noriu išmokt ir nusipirkt mašiną ,bet niekas man negali paaiškinti ir parodyti kaip reikia naudotis 4u.gif unsure.gif

Atsakyti
del kursu galima kreiptis i darbo rinkos mokymo centra arba tiesiai i Zirmunu profesinio rengimo centra. kitas pasiulymas kreiptis i pacia mezgeja, kuri pamokytu megzti. galeciau viena rekomenduoti, bet ji labai toli nuo Vilniaus gyvena, taigi tektu isvaziuoti is namu bent savaitei:)
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 09 25, 10:14)
Esu mezgus tokiais nelygiais siulais (bet ne bukle). Tai karieta sunkiai vaziavo, nors laisviausiu rezimu mezgiau. Bet numezgiau  mirksiukas.gif 
O svorius as uzdedu iskart pramezgus vos viena eile su pagalbiniu siulu. Ir butinai krastuose maziukus uzkabinu irgi. Man atrodo, kad itempimas reikalingas kad ismegztu visas akis, o be to ir akys tuomet vienodos buna. Pas mane Neva 5 su siulvedziu.

o jei mašina be siūlvedžio (tokia ir yra Severianka), tai tų didžiųjų svorių ir nėra, nes ten kitaip pati mašina "sutverta" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brother @ 2007 09 25, 10:31)
del kursu galima kreiptis i darbo rinkos mokymo centra arba tiesiai i Zirmunu profesinio rengimo centra. kitas pasiulymas kreiptis i pacia mezgeja, kuri pamokytu megzti. galeciau viena rekomenduoti, bet ji labai toli nuo Vilniaus gyvena, taigi tektu isvaziuoti is namu bent savaitei:)

AČIŪ UŽ PATARYMĄ,IŠVAŽIUOTI SAV. NIEKAIP NEGALIU .KAIP VAIKUS PALIKSIU
O GAL KARTAIS JI BUS KADA Vilniuje butu labai malonu pabendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 09 25, 08:27)
sveiki o gal žinot ar yra kur nors Vilniuje Курсы по машинному вязанию:
kursai aš labai noriu išmokt ir nusipirkt mašiną ,bet niekas man negali paaiškinti ir parodyti kaip reikia naudotis 4u.gif  unsure.gif

Yra Vilniuje tokia mezgeja Dalia, ji tikrai mokina megzti - ir kiek sake,nebrangiai. Jos nr 233688 +370688832410 tai pasiskambink ir paklausk, nes konkreciai kainu ir ar vis dar tuo uzsiima tai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 09 25, 12:10)
Yra Vilniuje tokia mezgeja Dalia, ji tikrai mokina megzti - ir kiek sake,nebrangiai. Jos nr 233688 +370688832410 tai pasiskambink ir paklausk, nes konkreciai kainu ir ar vis dar tuo uzsiima tai nezinau...

ACIU MOSHKE LABAI,LABAI 4u.gif
Atsakyti
Labukas!
Gal kuri mezgat su knitmaster 328 modelio mašiniuku? Norėčiau pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 09 24, 16:56)
kiek žinau, tai severianka yra be siūlvedžio ? o komplekte ar buvo kokie svoriai ? šiaip mašinai be siūlvedžio užtenka tų mažų svoriukų, kurie būna komplekte ir jie segami į kraštus mezginio  ax.gif  o jei mašina su siūlvedžiu, tai irgi turi būti specialus svoriai, kurie kabinami jau pačioj mezginio pradžioj  bigsmile.gif

Ir man įdomu pasidarė.Aš turiu mašiną Neva 2.Mezgusi esu gana daug,ypač, kai vaikai buvo mažesni.Bet pas mane nėra jokių svarelių, ir aš mezgu be jų.Mezginys išeina normalus,Siūlą dėlioju ranka.LaimužeX, kaip tau atrodo, gal jai ir nereikia svarelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2007 09 25, 21:26)
Ir man įdomu pasidarė.Aš turiu mašiną Neva 2.Mezgusi esu gana daug,ypač, kai vaikai buvo mažesni.Bet pas mane nėra jokių svarelių, ir aš mezgu be jų.Mezginys išeina normalus,Siūlą dėlioju ranka.LaimužeX, kaip tau atrodo, gal jai ir nereikia svarelių g.gif

Neva2 ir Severianka yra labai panašios - kažkada esu abi turėjus, tik neatsimenu ar mažiukai svareliai yra, ar net jų nėra g.gif , o tų didelių ir nereikia, nes mezginys prispaustas būna savaime (neatsimenu kaip vadinasi tos metalinės dalys, kurios prilaiko mezginį blush2.gif ), o vat mašinoms su siūlvedžiu jau reikalingi svoriai per visą mezginį ax.gif
Atsakyti