Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(laimužėX @ 2007 09 19, 11:36)
Kad tas sezonas tęsiasi visus metus  lotuliukas.gif esu mezgus iš angoros Linate firmos siūliukų - man patiko  thumbup.gif
O ČIA iš moheros megzta tokia skraistė - vasarą buvo gan perkama  bigsmile.gif

Labai grazus darbelis 4u.gif O cia tokia skaiste galima numegzti ir su paprasta mezgimo masina? na tipo,Neva g.gif
Merginos,gal kas turite parduoti paprastute mezgimo masina? Labai reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 09 19, 14:44)
Labai grazus darbelis 4u.gif O cia tokia skaiste galima numegzti ir su paprasta mezgimo masina? na tipo,Neva g.gif
Merginos,gal kas turite parduoti paprastute mezgimo masina? Labai reikia. ax.gif

Ačiū blush2.gif čia ir yra megzta su Neva-5 mašina. Paskaityk aukščiau šitoj temelėj dėl mašinos - viena mamytė siūlė net dvi parduot, gal dar turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 19 rugsėjo 2007 - 13:50
sitie man nepatinka KANDA...
as Ditekse maciau, gal kas bandet is ju megzti masina???????
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 19, 14:50)
sitie man nepatinka KANDA...
as Ditekse maciau, gal kas bandet is ju megzti masina???????

tai reiškia esi jautri siūliukams verysad.gif , aš tai ir vilnos kandimo nebijau, tai problemos dėl to neturiu. O dėl ditekso siūlų negaliu nieko pasakyt, esu tik vieną kartą buvus toj parduotuvėj, o pas mus tokios nėra schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 19 rugsėjo 2007 - 14:33
Sveikutes,turiu tokį klausimėlį.
Gal kam reikia,galiu parduot (tačiau neįsivaizduoju kokia jų kaina blush2.gif )rankinę mezgimo mašiną (rusiška "дончанка"),o gal tiesiog jau jomis niekas nebesinaudoja? g.gif
Ji yra nauja,net nenaudota,tik stovejusi pas močiutę,yra visos detales,instrukcija ir knygute (viskas rusiškai).Tad jei kartais atsirastų susidomėjusių,prašom rašyti man į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
O as jau turiu masina 4u.gif Dar tik reikia ismokti ja naudotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 09 23, 12:28)
O as jau turiu masina 4u.gif Dar tik reikia ismokti ja naudotis smile.gif

Pasigirk kokia isigijai, jei ne paslaptis smile.gif O anksciau ar neturejai?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 09 23, 18:46)
Pasigirk kokia isigijai, jei ne paslaptis  smile.gif O anksciau ar neturejai?

Vienos saunios forumietes deka turiu Severianka modelio masina. Pirma karta gyvenime bandau megzti. Po kol kas sunkiai einasi,bet tikiuosi,kad pramoksiu.
O kokio tankumo reikia nustatyt masina,jei nori megzt is pacios ploniausios moheros? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 09 23, 21:46)
Vienos saunios forumietes deka turiu Severianka modelio masina. Pirma karta gyvenime bandau megzti. Po kol kas sunkiai einasi,bet tikiuosi,kad pramoksiu.
O kokio tankumo reikia nustatyt masina,jei nori megzt is pacios ploniausios moheros? ax.gif

aš tai mezgiau ant didžiausio, nes moherai netiks jei tankiai sumegsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 09 23, 21:46)

As kazkaip stengiuosi uzstatyti ne pati reciausia rezima, o bent jau 1 zingsniu tankesni. Nes mano masina prie 10 tankumo kartais ne visas akis ismezga... Nors tai ir labai retai nutika, bet vistik nutinka ax.gif
As savo skraistes mezgiau su "9.." tankumu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 09 24, 12:43)
As kazkaip stengiuosi uzstatyti ne pati reciausia rezima, o bent jau 1 zingsniu tankesni. Nes mano masina prie 10 tankumo kartais ne visas akis ismezga... Nors tai ir labai retai nutika, bet vistik nutinka  ax.gif
As savo skraistes mezgiau su "9.." tankumu.  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma.
dar klausimelis. Man kazkodel neismezga pacios irmos akie is desines puses. Idomu kodel? dar,ar galima megzti sia masina tokiu dekoratyviniu siuliuku su bumbuliukais? Nuo kelintos eiles reikia jau kabinti svorius,kokio jie turi buti sunkumo ir is ko juos pasigaminti?
Va kiek neaiskumu islindo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 09 24, 17:16)
Aciu uz atsakyma.
dar klausimelis. Man kazkodel neismezga pacios irmos akie is desines puses. Idomu kodel? dar,ar galima megzti sia masina tokiu dekoratyviniu siuliuku su bumbuliukais? Nuo kelintos eiles reikia jau kabinti svorius,kokio jie turi buti sunkumo ir is ko juos pasigaminti?
Va kiek neaiskumu islindo. blush2.gif

dėl pirmos akies, tai gal šepetėliai padilę, ar adata sulenkta g.gif
o tie bumbuliukai ar dideli ? šiaip gal geriau iš lygaus siūlo megzt g.gif
kiek žinau, tai severianka yra be siūlvedžio ? o komplekte ar buvo kokie svoriai ? šiaip mašinai be siūlvedžio užtenka tų mažų svoriukų, kurie būna komplekte ir jie segami į kraštus mezginio ax.gif o jei mašina su siūlvedžiu, tai irgi turi būti specialus svoriai, kurie kabinami jau pačioj mezginio pradžioj bigsmile.gif
Atsakyti