Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Bridzitt @ 2007 08 09, 17:09)
sveiki  ax.gif  as noreciau paklausti del siuvimo masinos...As nemoku ja naudotis todel noreciau ja parduoti..tik va nezinau kiek paprasyti rolleyes.gif Mezgimo masina vadinas СЕВЕРЯНКА atrodo 1987 metu... Ilgis butu 1250mm plotis 195mm ausktis 155mm. Kaip manot kiek ji butu verta?  unsure.gif

Pasitikslinsiu, tai vis delto ar tai siuvimo ar mezgimo masina? blink.gif
Atsakyti
uj suklydau.... doh.gif mezgimo... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mama siandien po generalines tvarkos, rusyje surado senai pamirstas mezgimo masinas Veritas (dvipuse, naudota) ir Ruta (sita nauja).Mes tikrai ju nenaudosime, pagalvojau galkuri mamyte pirktu blush2.gif .
Atsakyti
Sveikos.
Rugsėjo mėn 12 - 14 dienomis Litexpo rūmuose vyks Tekstilės ir odos paroda. Ten dalyvausime ir mes su siuvimo mezgimo mašinomis. Taigi jei kuri nori sužinoti daugiau apie Silver mezgimo mašinas ir pamatyti iš arčiau, kviečiu užeiti. Beje, galiu parūpinti gauti kvietimų nemokamai į parodą. Skambinkite 861120093
Atsakyti
Sveikutes!

Gal kas galetu numegzti suknele pagal si modeliuka http://public.fotki....megztinis2.html
Kadangi paveiksliuke liemene, tai reiktų viską tik prailginti iki kulksniuku. Viena is forumo dalyviu sake, kad pynes masina ismegzti sunku. bet gal kas mokat? Jei apsiimtumet, lauksiu zinuciu i AZ. Aciu!
Atsakyti
Sveikutes, mezgejeles user posted image

Jau senai besigyrete savo darbeliais. Turbut primezgusios turit nerealiu grozybiu per vasara user posted image
O mano ikvepimas deja kazkur isgaravo. Kol ziurineju pagyru puoda - oi kaip rankos prasosi mezginio. Bet vos tik istraukiu savo nebaigta darbeli, nu viskas, rankos nusvyra ir nors tu ka... user posted image
Pasigirkit nors jus, gal uzkresit ir mane noru megzt user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergickos,

Ar jau pradejote mezgimo sezona? Man va noras yra pradeti darbus, taciau pirma turiu klausyma. Ar bandete kada angora megzti? Kaip ji nesiojasi? Prasom pasidalinti informacija flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 19, 09:54)
Sveikos, mergickos,

Ar jau pradejote mezgimo sezona? Man va noras yra pradeti darbus, taciau pirma turiu klausyma. Ar bandete kada angora megzti? Kaip ji nesiojasi? Prasom pasidalinti informacija  flirt.gif

Kad tas sezonas tęsiasi visus metus lotuliukas.gif esu mezgus iš angoros Linate firmos siūliukų - man patiko thumbup.gif
O ČIA iš moheros megzta tokia skraistė - vasarą buvo gan perkama bigsmile.gif
Atsakyti
O kur juos pirkai?
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 19, 11:37)
O kur juos pirkai?

pirkau juos turguj, bet būna ir siūlų parduotuvėse, tik kiek brangesni. Matau esi iš Vilniaus, tai gariūnuose tikrai rasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 19 rugsėjo 2007 - 10:40
o tai klausymas kaip jie nesiojasi?
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 09 19, 12:03)
o tai klausymas kaip jie nesiojasi?

biškį gal ir pasipumpuruoja kaip ir visi siūlai, bet megztinį aš net skalbimo mašinoj skalbiu ir jau ne pirmi metai nešioju. Man jie patinka - ir ploni, ir šilti thumbup.gif . Rankdarbių skelbimų temoje iš tokių siūlų mezga šalikus didelius (pasiskolinau nuotraukytę, kad parodyt apie kokius siūlus aš kalbu - ŠITOJ nuotraukytėj vidurinis matkiukas). Tik jei esi labai jautri - tai ant nuogo kūno šiek tiek kanda rolleyes.gif
Tik gal mes ne toj temoj apie siūlus kalbame blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimužėX: 19 rugsėjo 2007 - 11:19