Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(SoJa @ 2006 08 19, 21:29)
aaaaaa  blush2.gif  jo, mačiau maximoj tų kištukų pirkt, tame problemų nebus  4u.gif
oi kaip noriu sužinot kaip seksis programinti  blush2.gif
o Tavoji mašina su ribberiu ?

Zinau kad nebus problemu su kistuku, tik reikes iki ryt ryto palaukti kol parves... ax.gif
Mano be ribberio, pirma isbandysiu ka masina sugeba, o tada gal ir apie riberi pamastysiu. smile.gif
Kai tik isbandysiu, issamiai atraportuosiu smile.gif
Atsakyti
Oi kaip laukiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 20, 12:09)
Oi kaip laukiu  drinks_cheers.gif

Nu va, vienspalvi rasta jau pavyko ismegzt, ne visai tobulai, bet bent zinau kur klaidas padariau... Tik va mazajam labai patinka uz svarsciu tampyti, tai itariu reiks i sandeliuka kraustytis smile.gif
Va pirmieji rezultatai:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip faina 4u.gif
Gal gali papasakoti kaip Tu tai padarei ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 20, 14:34)
Kaip faina  4u.gif
Gal gali papasakoti kaip Tu tai padarei ?  ax.gif

Dariau pagal instrukcija ir gavosi... O kurioje vietoje uzstringi?
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 08 20, 14:35)
Dariau pagal instrukcija ir gavosi... O kurioje vietoje uzstringi?

Kai įtraukia kortą toliau niekas pas mane nevyksta verysad.gif
braukau braukau ta karieta, o jokios akys nesikilnoj, korta nejuda
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 20, 14:38)
Kai įtraukia kortą toliau niekas pas mane nevyksta  verysad.gif
braukau braukau ta karieta, o jokios akys nesikilnoj, korta nejuda

O masina pati korta itraukia?
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 08 20, 14:44)
O masina pati korta itraukia?

kai kurių netraukia, rašo error, kai kurias traukia. Bet ir tas kai įtraukia tai po to nieko nedaro, gal pačiai dar kažką po to reik padaryt ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 20, 14:46)
kai kurių netraukia, rašo error, kai kurias traukia. Bet ir tas kai įtraukia tai po to nieko nedaro, gal pačiai dar kažką po to reik padaryt ?

As tai tik viena dar ir tebandziau... Suvedziau skaiciukus, nuspadziau visas knopkes kaip aprasyme ir pradejo kazkaip megzti... O ta rankenele ant karietos i KCI padeti persukai?
Papildyta:
Dar reikia nuspausti ant valdymo pultelio esancia CF knopkute, tada pradeda megzti rasta.
Atsakyti
Kai nuspaudi CF tada ir įtraukia tą kortą
Aš tokio rašto kaip Tu nebandžiau, tai man reikėjo pasirinkti ne KCI padėtį, o N-L, tai tą padėtį irgi pasirinkdavau ir nieko sad.gif
O pas Tave mezgant ta korta juda ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 08 20, 15:08)
Kai nuspaudi CF tada ir įtraukia tą kortą
Aš tokio rašto kaip Tu nebandžiau, tai man reikėjo pasirinkti ne KCI padėtį, o N-L, tai tą padėtį irgi pasirinkdavau ir nieko sad.gif
O pas Tave mezgant ta korta juda ?

As kol masina neijungta ikisu ta korta, pati itraukiu iki "set line". Tada jungiu masina. O CF spaudziau jau pacioje pabaigoje, kai viskas uzprogramuota.
Kaip suprantu N_L tai karieta nestumdo akiu, tada akis stumdo neriniu karietele. Mezgant korta juda su kiekviena eilute.
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 08 20, 15:35)
As kol masina neijungta ikisu ta korta, pati itraukiu iki "set line". Tada jungiu masina. O CF spaudziau jau pacioje pabaigoje, kai viskas uzprogramuota.
Kaip suprantu N_L tai karieta nestumdo akiu, tada akis stumdo neriniu karietele. Mezgant korta juda su kiekviena eilute.

CF ir aš spaudžiu jau po to kai suvedu tuos schemų skaičiukus. Tai sakai ir kiauraraščiui reikia palikt KCI padėtyje?
Atsakyti