Kažkaip labai pritilo ši temikė , bet kad ją atgaivinčiau įdedu savo paskutinį darbą, net sakyčiau vargą
Dusiukas, labai gražu.
Dusiuk, labai grazu... as tai dabar vanoju tik gerom viska, man taip grazu niekaip normaliai prie riberio neprisedu, o su kiaurarasciu man dar tundra
O aš tik žiūriu kokie nuostabūs jūsų darbai , niekaip nejuda reikalai mano su mašinos pirkimu
QUOTE(Cilė @ 2007 03 26, 12:38)
O aš tik žiūriu kokie nuostabūs jūsų darbai , niekaip nejuda reikalai mano su mašinos pirkimu
O kodėl? juk ne vienas skelbimas yra ir Nevu,ir kitokiu
QUOTE(moshke @ 2007 03 26, 15:18)
O kodėl? juk ne vienas skelbimas yra ir Nevu,ir kitokiu
Nejuda reikalai, nes pagal kelis skelbmus su vyru žiūrėjom ir nieko. Viena mašina buvo stovėjusi apie 20 metų ir vyras negaljo pasakyti kada kas su ja mezgė ir ar išvis mezgė, o kita buvo dalimis išdėliota, moteriškė savo mamos mirusios pardavinėjo ir nežinojo kaip sudėt, o aš tuo labiau žalia. Ateinanty savaitgaly žadu žiūrėt dar vieną, gal pasiseks
QUOTE(Dusiukas @ 2007 03 25, 22:02)
Kažkaip labai pritilo ši temikė , bet kad ją atgaivinčiau įdedu savo paskutinį darbą, net sakyčiau vargą
Koks fainas megztukas
Matosi visas tavo vargelis
Idesiu ir as savo paskutini darbeli
QUOTE(Lauradr @ 2007 03 28, 11:54)
Nuostabus darbas Seiles varvinu beziuredama.Ech,jeigu tureciau masina,tai jau pulciau
O per kiek laiko numezgei? Ir kaip sujungi sonines siules ir pecius?
Mergaitės, visoms dėkoju už pagyrimus
Lauradr tavo darbeliai labai kruopštūs ir dailūs
Lauradr tavo darbeliai labai kruopštūs ir dailūs
Sveikos merginos, turiu nedideli klausimeli . Gal kartais kuri iš jūsų žinote arba pažystate meistrą, taisanti mezgimo mašinas? Būtu puiku jei tas žmogus butų patikimas ir gyventu Kaune. Turiu mezgimo mašiną "Toyota". Žinau, kad karts nuo karto reiktu ją išardyti ir išvalyti, bet nenoriu pati kišti prie jos nagų, nes bijau, kad paskui nebesurinksiu detalių. Be to dar norėčiau išsiaiškinti keletą dalykų apie mezgimą. Gal kuriai nors iš jūsų teko kviesti meistrą ir likote juo patenkintos? Bučiau labai dėkinga už informacija.
Labai saunus jusu megztukai. Reikes ir man kada prisesti prie savo masinos.