Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Kažkaip labai pritilo ši temikė ax.gif , bet kad ją atgaivinčiau įdedu savo paskutinį darbą, net sakyčiau vargą lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Dusiukas, labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Dusiuk, labai grazu... as tai dabar vanoju tik gerom viska, man taip grazu lotuliukas.gif niekaip normaliai prie riberio neprisedu, o su kiaurarasciu man dar tundra doh.gif
Atsakyti
O aš tik žiūriu kokie nuostabūs jūsų darbai thumbup.gif , niekaip nejuda reikalai mano su mašinos pirkimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2007 03 26, 12:38)
O aš tik žiūriu kokie nuostabūs jūsų darbai  thumbup.gif  , niekaip nejuda reikalai mano su mašinos pirkimu    ax.gif

O kodėl? g.gif juk ne vienas skelbimas yra ir Nevu,ir kitokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 03 26, 15:18)
O kodėl? g.gif juk ne vienas skelbimas yra ir Nevu,ir kitokiu smile.gif

Nejuda reikalai, nes pagal kelis skelbmus su vyru žiūrėjom ir nieko. Viena mašina buvo stovėjusi apie 20 metų ir vyras negaljo pasakyti kada kas su ja mezgė ir ar išvis mezgė, o kita buvo dalimis išdėliota, moteriškė savo mamos mirusios pardavinėjo ir nežinojo kaip sudėt, o aš tuo labiau žalia. Ateinanty savaitgaly žadu žiūrėt dar vieną, gal pasiseks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 03 25, 22:02)
Kažkaip labai pritilo ši temikė  ax.gif , bet kad ją atgaivinčiau įdedu savo paskutinį darbą, net sakyčiau vargą  lotuliukas.gif 

Koks fainas megztukas ploja.gif
Matosi visas tavo vargelis ok.gif
Atsakyti
Idesiu ir as savo paskutini darbeli ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 03 28, 11:54)
Idesiu ir as savo paskutini darbeli  ax.gif
user posted image

Nuostabus darbas 4u.gif Seiles varvinu beziuredama.Ech,jeigu tureciau masina,tai jau pulciau biggrin.gif
O per kiek laiko numezgei? Ir kaip sujungi sonines siules ir pecius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco: 28 kovo 2007 - 15:15
Mergaitės, visoms dėkoju už pagyrimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Lauradr tavo darbeliai labai kruopštūs ir dailūs clap_1.gif thumb_yello.gif good.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu nedideli klausimeli blush2.gif . Gal kartais kuri iš jūsų žinote arba pažystate meistrą, taisanti mezgimo mašinas? g.gif Būtu puiku jei tas žmogus butų patikimas ir gyventu Kaune. Turiu mezgimo mašiną "Toyota". Žinau, kad karts nuo karto reiktu ją išardyti ir išvalyti, bet nenoriu pati kišti prie jos nagų, nes bijau, kad paskui nebesurinksiu detalių. Be to dar norėčiau išsiaiškinti keletą dalykų apie mezgimą. Gal kuriai nors iš jūsų teko kviesti meistrą ir likote juo patenkintos? Bučiau labai dėkinga už informacija.
Atsakyti
Labai saunus jusu megztukai. biggrin.gif Reikes ir man kada prisesti prie savo masinos.
Atsakyti