Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Aurelia @ 2007 03 02, 12:07)
ar teisingai supratau, kuo didesnis numeris tuo geresne masina? na tas KH.... ?

Bent jau Brother-taip,teisingai. Knitmaster truputį šokinėjantys numeriai,bet iš esmės-irgi pricipas tas pats. Kitų firmų nežinau,nesidomėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 03 02, 10:57)
2. Brother KH 260. Kur kas daugiau galima daryti,nes dirba su perfokortom

O tarkim šitas variantas + ribberis kiek milijonų apytikriai kainuotų? g.gif biggrin.gif
Atsiprašau, kad aš taip įkyriai blush2.gif Dabar svarstau, ar įpirkčiau buitiniam naudojimui, ar man jau eit slėptis su savo norais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 02, 12:36)
O tarkim šitas variantas + ribberis kiek milijonų apytikriai kainuotų?  g.gif  biggrin.gif
Atsiprašau, kad aš taip įkyriai  blush2.gif Dabar svarstau, ar įpirkčiau buitiniam naudojimui, ar man jau eit slėptis su savo norais  biggrin.gif

taigi tu katik sakei,kad nori,kad plonais ir vidutiniais siūlais megztų,tai kam tau KH260 g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 03 02, 12:13)
taigi tu katik sakei,kad nori,kad plonais ir vidutiniais siūlais megztų,tai kam tau KH260 g.gif

atsiprašau, susipainiojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 02, 13:43)
atsiprašau, susipainiojau...  blush2.gif

Na tai ir informacijos prirašiau kaip už tėvynę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 03 02, 12:50)
Na tai ir informacijos prirašiau kaip už tėvynę biggrin.gif

tu - aukselis 4u.gif Ačiū, kad netingi į mano kvailus klausimus atsakinėti...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 03 02, 13:51)
tu - aukselis  4u.gif Ačiū, kad netingi į mano kvailus klausimus atsakinėti...

Net susinepatoginau ax.gif nėra iš tikrųjų už ką - patarti tikrai nesunku, juk kažkada ir man taip pat kažkas patarė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
jau senokai čia užeinu, skaitau ir domiuosi mezgimo mašinomis, tiksliau išsireiškus renku informaciją, nes ketinu pirktis mašina ir mokytis su ja dirbt.
Tikiuosi priimsit naujokę ir nepyksit kai pradėsiu uždavinėt kvailus klausimus, nors abi temas perskaičiau nuo ...iki, bet manau kol išmoksiu pradžioje bus sunku. blush2.gif
Atsakyti
Matau, yra turinčių Brother mašinas, tai gal žinote, kur gauti atsarginių dalių ?
Atsakyti
QUOTE(Cilė @ 2007 03 16, 16:18)
Sveikos,  4u.gif
jau senokai čia užeinu, skaitau ir domiuosi mezgimo mašinomis, tiksliau išsireiškus renku informaciją, nes ketinu pirktis mašina ir mokytis su ja dirbt.
Tikiuosi priimsit naujokę ir nepyksit kai pradėsiu uždavinėt kvailus klausimus, nors abi temas perskaičiau nuo ...iki, bet manau kol išmoksiu pradžioje bus sunku.  blush2.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Tik kažkaip mirus šita tema paskutiniu metu verysad.gif

QUOTE(audronė @ 2007 03 17, 14:19)
Matau, yra turinčių Brother mašinas, tai gal žinote, kur gauti atsarginių dalių ?

O ko tau reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 03 19, 10:15)
Tik kažkaip mirus šita tema paskutiniu metu verysad.gif

Na turbūt visos tik mezga tik mezga ir laiko nėr prisėsti prie kompiuterio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 03 19, 10:15)

O ko tau reikia ax.gif

O GAL MAN GALĖTUM PADĖTI SURASTI DETALIKĘ?
Atsakyti