Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Kita mama @ 2007 02 03, 19:22)
Nusipirkom Brothers KH588. Gal kas turit sios masinos manual'a? Nupirkciau.

Aš turiu Brother KH710 manuala ir mezgimo gaires 588 ir 710 mašinoms. Ryt galiu atsinešti ir atsiųsti nemokamai jei nori,tik parašyk i privatą meilą savo 4u.gif

QUOTE(Lauradr @ 2007 02 03, 23:35)
As megztinius mezgu savaite. Ir ne todel, kad letai dirbu, ar kad vakarais mezgu. Tiesiog nemoku kitaip - mano darbas turi guleti idealiai, turi tikti prie figuros, turi buti kruopstus susiuvimas ir apdaila. Visa tai uzima laiko. Ir jeigu megzciau pagal uzsakymus, mano kaina tikrai butu aukstesne nei 90 lt.
Kazkas vietoj to renkasi piguma. Tai visu musu teise. O as, jeigu ka, pagal uzsakymus nemezgu.

Na matai,jei kažkas kažką greičiau už tave padaro,reiškais,tai š...das lotuliukas.gif gerai,kad priėjom išvados lotuliukas.gif
p.s. aš pagal užsakymus irgi nemezgu. Bent kol kas biggrin.gif tik vis tiek už megztuko darbą 90 litų man rodos nesąmonė schmoll.gif ypač už kažkokį lygiu raštu megzta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 05 vasario 2007 - 12:16
[quote=Merisier,2007 02 05, 12:56]
Aš turiu Brother KH710 manuala ir mezgimo gaires 588 ir 710 mašinoms.

Aš taip pat tokią pačią mašinikę turiu blush2.gif O gal patartum kaip reikia megzti su spalvotais siūlais blush2.gif Niekaip neišsiaiškinu bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 02 05, 20:54)
Aš taip pat tokią pačią mašinikę turiu  blush2.gif O gal patartum kaip reikia megzti su spalvotais siūlais  blush2.gif Niekaip neišsiaiškinu  bash.gif

Nagi suspaudyk mygtukus,kaip parodyta prie rasto, antraji siuliuka dek priesais karieta-kad karieta pries megzdama stumtu siuliuka. Cia,jei gerai pamenu, zvilgteresiu dar i manuala, pasitikslinimui 4u.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkti rankine mezgimo masina, gali buti naudota. kaip sakant saviems poreikiams, nes rankomis megsti labai daug laiko uzima, nors ir labai patinka. Gal galit ka patarti ar pasiulyti? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 02 06, 15:05)
Noriu nusipirkti rankine mezgimo masina, gali buti naudota. kaip sakant saviems poreikiams, nes rankomis megsti labai daug laiko uzima, nors ir labai patinka. Gal galit ka patarti ar pasiulyti? Aciu  smile.gif

As pradzioj siulyciau bent sita temike persiskaityti, nes vos pries pora dienu pora zmoguciu to paties klause 4u.gif
Atsakyti
Stai ka ketinu padovanoti drauges leliukui 2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
O cia visas paradas hihihi.gif
user posted image
Gaila, tik kad nuotraukos prastokos kokybes
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 02 10, 23:38)
Stai ka ketinu padovanoti drauges leliukui  2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
O cia visas paradas  hihihi.gif
user posted image

Ar tai čia irgi su mašina bigsmile.gif , nu jau koinių tai nė už ką nenumegzčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 02 10, 22:38)
Stai ka ketinu padovanoti drauges leliukui  2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
O cia visas paradas  hihihi.gif
user posted image

O cia irgi masina mezgei? bigsmile.gif fantastika....as tai tokias buvau numezgus kazkada pabandymui virbalais, bet tikrai nemaniau, kad ir masina galima tokius mazucius numegzti..papasakok, kaip mezgei, nes labai jau man aktualu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2007 02 12, 09:16)
O cia irgi masina mezgei? bigsmile.gif  fantastika....as tai tokias buvau numezgus kazkada pabandymui virbalais, bet tikrai nemaniau, kad ir masina galima tokius mazucius numegzti..papasakok, kaip mezgei, nes labai jau man aktualu  wub.gif

Sudetinga paaiskinti, kai negaliu parodyti. mastau.gif
Bet aciu uz ivertinima aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 02 13, 18:36)
Sudetinga paaiskinti, kai negaliu parodyti.  mastau.gif
Bet aciu uz ivertinima  aciuks.gif

O jokios instrukcijos neturi? blush2.gif na jau taip man patiko 4u.gif paskui kazkurioj vietoj gal ten reikia susiuti ar ne? Nes pas mane yra instrukcija, kaip kojines megzti, tai ten reikia paskui susiuti kazkurioj vietoj. Cia gal taip pat yra mezgama?
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2007 02 14, 11:58)
O jokios instrukcijos neturi? blush2.gif  na jau taip man patiko  4u.gif paskui kazkurioj vietoj gal ten reikia susiuti ar ne? Nes pas mane yra instrukcija, kaip kojines megzti, tai ten reikia paskui susiuti kazkurioj vietoj. Cia gal taip pat yra mezgama?

Visiskai teisingai - susiuvama ties pirstais ir sone.
O instrukcijos tikrai neturiu. Tiesiog man kazkada parode taip ir ismokau.
Atsakyti
Jei mokėsiu teisingai įdėti nuorodą, tai šiame puslapyje aprašyta kaip megzti koines su mezgimo mašina NEVA.
Atsakyti