Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Na, patyrusios mezgejoms, pasakykit man, zaliai naujokei, kaip padaryt, kad pirma eile nukabinus nuo suku nesiardytu? Kol mezgi, viskas fain (aisku kol kas tik paprastai, tik gerom akim), bet nuimi ta gabaleli ir viskas ardosi. paskutine eile, tai suprantu, reik pabaigti. na, o ka daryti su pirma?

P.S. Lauradr, o kodel manai, kad masines gamybos rubas butinai bile kaip ant kuno kabo ir yra bile koks g.gif . Kiba visi tavo rubai tik tau asmeniskai gaminti? Net ir apatinis trikotazas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2007 02 03, 23:46)
Na, patyrusios mezgejoms, pasakykit man, zaliai naujokei, kaip padaryt, kad pirma eile nukabinus nuo suku nesiardytu? Kol mezgi, viskas fain (aisku kol kas tik paprastai, tik gerom akim), bet nuimi ta gabaleli ir viskas ardosi. paskutine eile, tai suprantu, reik pabaigti. na, o ka daryti su pirma?

P.S. Lauradr, o kodel manai, kad masines gamybos rubas butinai bile kaip ant kuno kabo ir yra bile koks  g.gif . Kiba visi tavo rubai tik tau asmeniskai gaminti? Net ir apatinis trikotazas?  lotuliukas.gif

Tam, kad pirma eile nesiardytu, reikia arba apmesti ja specialiu budu, apsukant arba apneriant adatas, arba pradzioj pramegzti kokiu 10 eiliu pagalbiniu siulu, o tik po to pradeti megzti geru siulu.

O del masines gamybos - tai masine masinei nelygi, sutinki?
Atsakyti
Aciu.

Sutinku, todel ir keista, kad sakai, jog masine gamyba bile kaip ant kuno guli, juk ir pati taip nemanai, ane. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2007 02 04, 01:15)
Aciu.

Sutinku, todel ir keista, kad sakai, jog masine gamyba bile kaip ant kuno guli, juk ir pati taip nemanai, ane. ax.gif

Bet juk visos sutinkam, kad geras daiktas ir kainuoja daugiau. Net ir kalbant apie apatini trikotaza - koks nors liemenukas is maksimos kainuoja mazai ir guli bile kaip, o is triumfo - kainuoja daug. Bet ju kokybe, nesiojimo malonumas, galymybe pasirodyti wink.gif labai skiriasi. Bet ir vienas ir kitas turi savo pirkeja.
As megztinius mezgu savaite. Ir ne todel, kad letai dirbu, ar kad vakarais mezgu. Tiesiog nemoku kitaip - mano darbas turi guleti idealiai, turi tikti prie figuros, turi buti kruopstus susiuvimas ir apdaila. Visa tai uzima laiko. Ir jeigu megzciau pagal uzsakymus, mano kaina tikrai butu aukstesne nei 90 lt.
Kazkas vietoj to renkasi piguma. Tai visu musu teise. O as, jeigu ka, pagal uzsakymus nemezgu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauradr: 04 vasario 2007 - 00:38
QUOTE(Kita mama @ 2007 02 03, 20:22)
Nusipirkom Brothers KH588. Gal kas turit sios masinos manual'a? Nupirkciau.

Keli puslapiai atgal yra ideta nuoroda, is kur parsisiusti instrukcijas.
ftp://ftp.brother.ca/ENGLISH/KNITTINGMACHINE/
Atsakyti
g.gif nežinot ar nenorit man atsakyti, kaip įmegzti kitą siūlą pvz kelioms akims, ar vienai eilei blush2.gif

O as su vyrioku šian dusinausi prie riberio lotuliukas.gif matytumet maniškio susidomėjimą mašina, maniau, kad jis perims iš manęs mezgimą lotuliukas.gif bet užtatai įveikiau norimą raštą tongue.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 04 vasario 2007 - 20:22
QUOTE(tokom @ 2007 02 04, 21:21)
g.gif  nežinot ar nenorit man atsakyti, kaip įmegzti kitą siūlą pvz kelioms akims, ar vienai eilei  blush2.gif

O as su vyrioku šian dusinausi prie riberio  lotuliukas.gif  matytumet maniškio susidomėjimą mašina, maniau, kad jis perims iš manęs mezgimą  lotuliukas.gif  bet užtatai įveikiau norimą raštą  tongue.gif

user posted image
user posted image

Tu šauniai padirbėjai thumbup.gif Aš tai su riberiu beveik nieko neišsiaiškinau išskyrus kaip išmegzti gerą ir blogą akį verysad.gif , o apie spalvotus raštus tai ką beklausti verysad.gif
Atsakyti
Aš kol kas tik tiek tesugebu išmezti blush2.gif Žiauriai trūksta praktikos, kaip kažkuri iš SM sakė doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 04 vasario 2007 - 21:31
Dusiukas, simpatiškas tavo megztukėlis. thumbup.gif Dieve kaip aš noriu kokį pabandyti nusiregzti... rolleyes.gif

Aš tik mėn. kaip turiu mašinuką. Daug ko nemoku verysad.gif bet kaskart, kad nebutu nuobodu bandau kokius nors raštus... Esu tik pora šalių elementariu raštu pasidariusi. Kiauraraštis dar tundra man. g.gif Bet kaip sakoma lašas po lašo ir tą mašinuką įkirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
[Dusiukai,labai fainas megztinukas thumbup.gif Kruopstus darbelis.
O as niekaip nerandu mezgimo masinos pirkti.Skelbimuose nerandu net tos skilties,kur jos gali buti parduodamos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2007 02 05, 08:47)
O as niekaip nerandu mezgimo masinos pirkti.Skelbimuose nerandu net tos skilties,kur jos gali buti parduodamos verysad.gif

hm... g.gif kaip galima nerasti, as va bent kelias radau
http://www.skelbiu.l...
tereikia skelbimu puslapiuose paieshkose ivesti "mezgimo mašina" ir ismes kas yra... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 05 vasario 2007 - 08:18
QUOTE(tokom @ 2007 02 05, 09:16)
hm...  g.gif  kaip galima nerasti, as va bent kelias radau
http://www.skelbiu.l...
tereikia skelbimu puslapiuose paieshkose ivesti "mezgimo mašina" ir ismes kas yra... mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti