Na, patyrusios mezgejoms, pasakykit man, zaliai naujokei, kaip padaryt, kad pirma eile nukabinus nuo suku nesiardytu? Kol mezgi, viskas fain (aisku kol kas tik paprastai, tik gerom akim), bet nuimi ta gabaleli ir viskas ardosi. paskutine eile, tai suprantu, reik pabaigti. na, o ka daryti su pirma?
P.S. Lauradr, o kodel manai, kad masines gamybos rubas butinai bile kaip ant kuno kabo ir yra bile koks . Kiba visi tavo rubai tik tau asmeniskai gaminti? Net ir apatinis trikotazas?
QUOTE(Kita mama @ 2007 02 03, 23:46)
Na, patyrusios mezgejoms, pasakykit man, zaliai naujokei, kaip padaryt, kad pirma eile nukabinus nuo suku nesiardytu? Kol mezgi, viskas fain (aisku kol kas tik paprastai, tik gerom akim), bet nuimi ta gabaleli ir viskas ardosi. paskutine eile, tai suprantu, reik pabaigti. na, o ka daryti su pirma?
P.S. Lauradr, o kodel manai, kad masines gamybos rubas butinai bile kaip ant kuno kabo ir yra bile koks . Kiba visi tavo rubai tik tau asmeniskai gaminti? Net ir apatinis trikotazas?
Tam, kad pirma eile nesiardytu, reikia arba apmesti ja specialiu budu, apsukant arba apneriant adatas, arba pradzioj pramegzti kokiu 10 eiliu pagalbiniu siulu, o tik po to pradeti megzti geru siulu.
O del masines gamybos - tai masine masinei nelygi, sutinki?
QUOTE(Kita mama @ 2007 02 04, 01:15)
Aciu.
Sutinku, todel ir keista, kad sakai, jog masine gamyba bile kaip ant kuno guli, juk ir pati taip nemanai, ane.
Sutinku, todel ir keista, kad sakai, jog masine gamyba bile kaip ant kuno guli, juk ir pati taip nemanai, ane.
Bet juk visos sutinkam, kad geras daiktas ir kainuoja daugiau. Net ir kalbant apie apatini trikotaza - koks nors liemenukas is maksimos kainuoja mazai ir guli bile kaip, o is triumfo - kainuoja daug. Bet ju kokybe, nesiojimo malonumas, galymybe pasirodyti labai skiriasi. Bet ir vienas ir kitas turi savo pirkeja.
As megztinius mezgu savaite. Ir ne todel, kad letai dirbu, ar kad vakarais mezgu. Tiesiog nemoku kitaip - mano darbas turi guleti idealiai, turi tikti prie figuros, turi buti kruopstus susiuvimas ir apdaila. Visa tai uzima laiko. Ir jeigu megzciau pagal uzsakymus, mano kaina tikrai butu aukstesne nei 90 lt.
Kazkas vietoj to renkasi piguma. Tai visu musu teise. O as, jeigu ka, pagal uzsakymus nemezgu.
QUOTE(Kita mama @ 2007 02 03, 20:22)
Nusipirkom Brothers KH588. Gal kas turit sios masinos manual'a? Nupirkciau.
Keli puslapiai atgal yra ideta nuoroda, is kur parsisiusti instrukcijas.
ftp://ftp.brother.ca/ENGLISH/KNITTINGMACHINE/
nežinot ar nenorit man atsakyti, kaip įmegzti kitą siūlą pvz kelioms akims, ar vienai eilei
O as su vyrioku šian dusinausi prie riberio matytumet maniškio susidomėjimą mašina, maniau, kad jis perims iš manęs mezgimą bet užtatai įveikiau norimą raštą
O as su vyrioku šian dusinausi prie riberio matytumet maniškio susidomėjimą mašina, maniau, kad jis perims iš manęs mezgimą bet užtatai įveikiau norimą raštą
QUOTE(tokom @ 2007 02 04, 21:21)
nežinot ar nenorit man atsakyti, kaip įmegzti kitą siūlą pvz kelioms akims, ar vienai eilei
Tu šauniai padirbėjai Aš tai su riberiu beveik nieko neišsiaiškinau išskyrus kaip išmegzti gerą ir blogą akį , o apie spalvotus raštus tai ką beklausti
Aš kol kas tik tiek tesugebu išmezti Žiauriai trūksta praktikos, kaip kažkuri iš SM sakė
Dusiukas, simpatiškas tavo megztukėlis. Dieve kaip aš noriu kokį pabandyti nusiregzti...
Aš tik mėn. kaip turiu mašinuką. Daug ko nemoku bet kaskart, kad nebutu nuobodu bandau kokius nors raštus... Esu tik pora šalių elementariu raštu pasidariusi. Kiauraraštis dar tundra man. Bet kaip sakoma lašas po lašo ir tą mašinuką įkirsiu
Aš tik mėn. kaip turiu mašinuką. Daug ko nemoku bet kaskart, kad nebutu nuobodu bandau kokius nors raštus... Esu tik pora šalių elementariu raštu pasidariusi. Kiauraraštis dar tundra man. Bet kaip sakoma lašas po lašo ir tą mašinuką įkirsiu
[Dusiukai,labai fainas megztinukas Kruopstus darbelis.
O as niekaip nerandu mezgimo masinos pirkti.Skelbimuose nerandu net tos skilties,kur jos gali buti parduodamos
O as niekaip nerandu mezgimo masinos pirkti.Skelbimuose nerandu net tos skilties,kur jos gali buti parduodamos
QUOTE(coco @ 2007 02 05, 08:47)
hm... kaip galima nerasti, as va bent kelias radau
http://www.skelbiu.l...
tereikia skelbimu puslapiuose paieshkose ivesti "mezgimo mašina" ir ismes kas yra...
QUOTE(tokom @ 2007 02 05, 09:16)
hm... kaip galima nerasti, as va bent kelias radau
tereikia skelbimu puslapiuose paieshkose ivesti "mezgimo mašina" ir ismes kas yra...
Aciu